Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Tomáš Smolík poradí, jak má vypadat správná pracovní smlouva a co si pohlídat při nástupu do práce

Radioporadna: Tomáš Smolík poradí, jak má vypadat správná pracovní smlouva a co si pohlídat při nástupu do práce

30. 5. 2022

14 min

Obrázek epizody Alex a host: Umělecký šéf Švandova divadla: Jako první na světě uvádíme hru, kterou napsala umělá inteligence

Alex a host: Umělecký šéf Švandova divadla: Jako první na světě uvádíme hru, kterou napsala umělá inteligence

30. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: „Mařka nás měla jak svoji televizu,“ říká autorka ilustrované knihy o tetě z Valašska

On Air: „Mařka nás měla jak svoji televizu,“ říká autorka ilustrované knihy o tetě z Valašska

30. 5. 2022

13 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od rocku ke klasice. Manželé Piknovi jsou dobré duše skvělého hudebního festivalu Smetanova Litomyšl

Host ve studiu: Od rocku ke klasice. Manželé Piknovi jsou dobré duše skvělého hudebního festivalu Smetanova Litomyšl

30. 5. 2022

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jourová: Ukrajina by se měla přiblížit ke členství v EU. Na reformách pracovala už před válkou

Interview Plus: Jourová: Ukrajina by se měla přiblížit ke členství v EU. Na reformách pracovala už před válkou

30. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Náš implantát dokáže pomoci v léčbě rakoviny očí. Do klinické praxe je ale dlouhá cesta, říká chemik

Host Lucie Výborné: Náš implantát dokáže pomoci v léčbě rakoviny očí. Do klinické praxe je ale dlouhá cesta, říká chemik

30. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Petr Havlík, spoluzakladatel ODS a také muž, který opustil Klause

Osobnost Plus: Petr Havlík, spoluzakladatel ODS a také muž, který opustil Klause

30. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

Casablanca: Z Česka do Pákistánu a dál na východ. Po tom jsem odjakživa toužil, říká cestovatel Tonda Voldřich

30. 5. 2022

55 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ukrajinští představitelé, v čele s prezidentem Volodymyrem Zelenskym odmítli nápad bývalého amerického ministra zahraničí Henryho Kissingera, aby Ukrajina postoupila část svého území Rusku a pomohla tak ukončit ruskou invazi

Pro a proti: Ukrajinští představitelé, v čele s prezidentem Volodymyrem Zelenskym odmítli nápad bývalého amerického ministra zahraničí Henryho Kissingera, aby Ukrajina postoupila část svého území Rusku a pomohla tak ukončit ruskou invazi

30. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Vyšperkoval masky hokejových medailistů aneb se „zkrášlovačem“ Romanem Vítkem nejen do Finska

Na cestách s Petrem Voldánem: Vyšperkoval masky hokejových medailistů aneb se „zkrášlovačem“ Romanem Vítkem nejen do Finska

30. 5. 2022

36 min

Obrázek epizody On Air: Moderat: Technologie už není odpovědí. Tou je (znovu) silný obsah

On Air: Moderat: Technologie už není odpovědí. Tou je (znovu) silný obsah

30. 5. 2022

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Pravomoci hlavy státu? Obávám se, že v tom nemají jasno lidé ani prezidenti

Jak to vidí...: Vladimíra Dvořáková: Pravomoci hlavy státu? Obávám se, že v tom nemají jasno lidé ani prezidenti

30. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Aukční rekord překonán. Kubištův Staropražský motiv se na pražském Žofíně vydražil za 103 milionů

Rozhovory Radiožurnálu: Aukční rekord překonán. Kubištův Staropražský motiv se na pražském Žofíně vydražil za 103 milionů

30. 5. 2022

1 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zatím SPOLU. Ale na jak dlouho?

Vinohradská 12: Zatím SPOLU. Ale na jak dlouho?

30. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Hovory: Rusko je země, kde lidský život nemá vůbec žádnou cenu, míní spisovatelka Brdečková

Hovory: Rusko je země, kde lidský život nemá vůbec žádnou cenu, míní spisovatelka Brdečková

29. 5. 2022

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Propagátorky novinek ve školství Linda Pikhardová a Broňa Burdová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Propagátorky novinek ve školství Linda Pikhardová a Broňa Burdová v Klubu Rádia Junior

29. 5. 2022

35 min

Obrázek epizody Kavárna: Rozhovor s Jaromírem Boháčem, prezidentem Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov

Kavárna: Rozhovor s Jaromírem Boháčem, prezidentem Mezinárodního hudebního festivalu Český Krumlov

29. 5. 2022

23 min

Obrázek epizody Evropa Plus: Ruská invaze na Ukrajinu je jakési „evropské 11. září“, popisuje politolog

Evropa Plus: Ruská invaze na Ukrajinu je jakési „evropské 11. září“, popisuje politolog

29. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak skloňovat slova „kasárna“ a „kasárny“

O češtině od A do Z: Jak skloňovat slova „kasárna“ a „kasárny“

29. 5. 2022

4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Únava? Neznám!“ Paměť už ale přeskakuje, občas něco na jevišti zapomenu, přiznává Pavel Zedníček

Host Radiožurnálu: Únava? Neznám!“ Paměť už ale přeskakuje, občas něco na jevišti zapomenu, přiznává Pavel Zedníček

29. 5. 2022

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Michael Foret: Můj hudební vývoj je obří, tolik houpaček a kolotočů. V MikAelovi jsem to nejvíc já

Až na dřeň: Michael Foret: Můj hudební vývoj je obří, tolik houpaček a kolotočů. V MikAelovi jsem to nejvíc já

29. 5. 2022

28 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

Zálety Aleny Zárybnické: Mám raději zvířata než lidi, přiznává herečka Kateřina Marie Fialová

29. 5. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Dita Formánková: Proč je v oboru informačních technologií tak málo žen?

Jak to vidí...: Dita Formánková: Proč je v oboru informačních technologií tak málo žen?

29. 5. 2022

27 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Plavec a otužilec Filip Jícha se synem v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Plavec a otužilec Filip Jícha se synem v Klubu Rádia Junior

28. 5. 2022

36 min

Obrázek epizody Jihočeši: Karel Skalický utekl přes železnou oponu do Říma a stal se knězem. Po revoluci se vrátil na jih Čech

Jihočeši: Karel Skalický utekl přes železnou oponu do Říma a stal se knězem. Po revoluci se vrátil na jih Čech

28. 5. 2022

26 min