Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Michal David: Texty mají mít příběh. Každý chce žít Nonstop, Mít pár přátel a zažít Lásku z pasáže

Alex a host: Michal David: Texty mají mít příběh. Každý chce žít Nonstop, Mít pár přátel a zažít Lásku z pasáže

13. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Casablanca: Nejkrásnější trek Evropy. Milovnice hor Hana Jampílková vypráví o Tour du Mont Blanc

Casablanca: Nejkrásnější trek Evropy. Milovnice hor Hana Jampílková vypráví o Tour du Mont Blanc

13. 6. 2022

37 min

Obrázek epizody Interview Plus: Pavel Mertlík, ekonom, bývalý ministr financí

Interview Plus: Pavel Mertlík, ekonom, bývalý ministr financí

13. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Lidé nechtějí být na problémy sami, potřebujeme sdílet, popisuje zakladatelka portálu StoryShare

Vybrali jsme pro vás: Lidé nechtějí být na problémy sami, potřebujeme sdílet, popisuje zakladatelka portálu StoryShare

13. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Rady k energiím: Neměnit dodavatele, přemýšlet o výdajích domácnosti

Dobré dopoledne: Rady k energiím: Neměnit dodavatele, přemýšlet o výdajích domácnosti

13. 6. 2022

17 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Leoš Heger, lékař, bývalý ministr zdravotnictví

Osobnost Plus: Leoš Heger, lékař, bývalý ministr zdravotnictví

13. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ministerstvo obrany čelí správní žalobě kvůli zásahu proti dezinformačním webům

Pro a proti: Ministerstvo obrany čelí správní žalobě kvůli zásahu proti dezinformačním webům

13. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Moderní architektura se snad konečně odlepila od svého strašného pádu, věří architekt Rajniš

Host Lucie Výborné: Moderní architektura se snad konečně odlepila od svého strašného pádu, věří architekt Rajniš

13. 6. 2022

31 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Petr Just: Volební maraton ve Francii? Macron bojuje o většinu v parlamentu. Hrozí kohabitace

Jak to vidí...: Petr Just: Volební maraton ve Francii? Macron bojuje o většinu v parlamentu. Hrozí kohabitace

13. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Bruselské chlebíčky každé pondělí na váš stůl. Poslechněte si nový podcast Radiožurnálu

Bruselské chlebíčky: Bruselské chlebíčky každé pondělí na váš stůl. Poslechněte si nový podcast Radiožurnálu

13. 6. 2022

4 min

Obrázek epizody Hovory: Zahradnictví zažívalo v covidové izolaci rozkvět

Hovory: Zahradnictví zažívalo v covidové izolaci rozkvět

12. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Malířka Michaela Spáčilová s uměleckým jménem Ela v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Malířka Michaela Spáčilová s uměleckým jménem Ela v Klubu Rádia Junior

12. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Hergot!: Nebýt nacistické okupace, Orten by zapomněl na to, že je Žid, myslí si Martin C. Putna

Hergot!: Nebýt nacistické okupace, Orten by zapomněl na to, že je Žid, myslí si Martin C. Putna

12. 6. 2022

49 min

Obrázek epizody Evropa Plus: Česko je na předsednictví EU připraveno, tvrdí analytik. Že nebude druhá Entropa, je podle něj dobře

Evropa Plus: Česko je na předsednictví EU připraveno, tvrdí analytik. Že nebude druhá Entropa, je podle něj dobře

12. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Všichni známe spojení „stanné právo“, ale co znamená výraz „stanné“?

O češtině od A do Z: Všichni známe spojení „stanné právo“, ale co znamená výraz „stanné“?

12. 6. 2022

3 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Herec Jakub Žáček: Jsem sběratelem trapna, odborníkem na prokrastinaci a vždy mě fascinoval knedlík

Až na dřeň: Herec Jakub Žáček: Jsem sběratelem trapna, odborníkem na prokrastinaci a vždy mě fascinoval knedlík

12. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jiří Prskavec: Kanoe je moje nová radost. Vydržím v ní ale jenom dvacet minut. Bolí z ní nohy

Host Radiožurnálu: Jiří Prskavec: Kanoe je moje nová radost. Vydržím v ní ale jenom dvacet minut. Bolí z ní nohy

12. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Gočárová jsem i proto, že otec přestal platit alimenty, říká pravnučka architekta Gočára

Zálety Aleny Zárybnické: Gočárová jsem i proto, že otec přestal platit alimenty, říká pravnučka architekta Gočára

12. 6. 2022

29 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vendula Humlová, manažerka programů Nadace Via: Přeje dnešní doba filantropii?

Jak to vidí...: Vendula Humlová, manažerka programů Nadace Via: Přeje dnešní doba filantropii?

12. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Debata Vertikály o držení zbraní v USA

Vertikála: Debata Vertikály o držení zbraní v USA

12. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Jihočeši: Nejradši mám hraní na zkouškách, koncerty jsou už jen bonus, říká kytaristka Barbora Kubíková

Jihočeši: Nejradši mám hraní na zkouškách, koncerty jsou už jen bonus, říká kytaristka Barbora Kubíková

11. 6. 2022

21 min

Obrázek epizody Natura: Vypěstovat zdravý strom stojí město stovky tisíc. Ke kácení jsou lidé nedůvěřiví

Natura: Vypěstovat zdravý strom stojí město stovky tisíc. Ke kácení jsou lidé nedůvěřiví

11. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Ledecký, Králová, Lenny, Táborský a Brodská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Ledecký, Králová, Lenny, Táborský a Brodská. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

11. 6. 2022

54 min

Obrázek epizody Místa v srdci: Místa v srdci Ladislava Zibury

Místa v srdci: Místa v srdci Ladislava Zibury

11. 6. 2022

4 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Herečka Vendula Fialová o nové vášni: Líbilo by se mi být DJkou. U toho si zapařím a to já ráda

Host Lenky Vahalové: Herečka Vendula Fialová o nové vášni: Líbilo by se mi být DJkou. U toho si zapařím a to já ráda

11. 6. 2022

17 min