Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Architektka Lenka Maierová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Architektka Lenka Maierová v Klubu Rádia Junior

28. 6. 2022

38 min

Obrázek epizody K věci: Nepřeceňujte v létě své síly a chovejte se zodpovědně, radí náměstek ředitele středočeských hasičů

K věci: Nepřeceňujte v létě své síly a chovejte se zodpovědně, radí náměstek ředitele středočeských hasičů

28. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Transplantace jater. Unikátní operace mezi žijícím dárcem a dospělým příjemcem pohledem obou

Moci bez nemoci: Transplantace jater. Unikátní operace mezi žijícím dárcem a dospělým příjemcem pohledem obou

28. 6. 2022

38 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Ladislav Kudrna, ředitel Ústavu pro studium totalitních režimů

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Ladislav Kudrna, ředitel Ústavu pro studium totalitních režimů

28. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Podhoubí: Plavky: Záplavy a malárie. Niva mezi Moravou a Dyjí nebyla k žití, proto tu zůstala unikátní příroda

Podhoubí: Plavky: Záplavy a malárie. Niva mezi Moravou a Dyjí nebyla k žití, proto tu zůstala unikátní příroda

28. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Překrmování psů může být v létě problém. V horku jim odlehčeme stravu a chraňme je před přehřátím

Radioporadna: Překrmování psů může být v létě problém. V horku jim odlehčeme stravu a chraňme je před přehřátím

28. 6. 2022

17 min

Obrázek epizody Host Dopoledne pod Ještědem: S finančním poradcem: Proč je dobré sjednat si cestovní pojištění a co by mělo obsahovat

Host Dopoledne pod Ještědem: S finančním poradcem: Proč je dobré sjednat si cestovní pojištění a co by mělo obsahovat

28. 6. 2022

12 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Doma už vyhrál Lukáš Čížek všechno. Přesto má Kuchař roku 2022 svůj nesplněný sen, zlato z olympiády

Host ve studiu: Doma už vyhrál Lukáš Čížek všechno. Přesto má Kuchař roku 2022 svůj nesplněný sen, zlato z olympiády

28. 6. 2022

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Hraběnka a tanečnice Marie Kinsky: Chtěla jsem v této zemi žít, proto jsem se naučila česky

Alex a host: Hraběnka a tanečnice Marie Kinsky: Chtěla jsem v této zemi žít, proto jsem se naučila česky

28. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Petra Bučková: Mámy mi píšou, že z toho jsou úplně rozsekané

Blízká setkání: Herečka Petra Bučková: Mámy mi píšou, že z toho jsou úplně rozsekané

28. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Balanc: Samota a osamělost. Peklo nejsou ti druzí, ale náš strach z odmítnutí a neschopnost mít vztahy

Balanc: Samota a osamělost. Peklo nejsou ti druzí, ale náš strach z odmítnutí a neschopnost mít vztahy

28. 6. 2022

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Hana Kordová Marvanová, pražská radní

Interview Plus: Hana Kordová Marvanová, pražská radní

28. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Acháty, křišťály i granáty se dají najít i bez ničení přírody

Radioporadna: Acháty, křišťály i granáty se dají najít i bez ničení přírody

28. 6. 2022

14 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Houby se pod zemí domlouvají, jestli je sucho nebo co se v lese děje, popisuje básník Pavel Jirásek

Host Lucie Výborné: Houby se pod zemí domlouvají, jestli je sucho nebo co se v lese děje, popisuje básník Pavel Jirásek

28. 6. 2022

28 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Peter Bárdy, šéfredaktor zpravodajského webu Aktuality SK

Osobnost Plus: Peter Bárdy, šéfredaktor zpravodajského webu Aktuality SK

28. 6. 2022

26 min

Obrázek epizody Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

Casablanca: Dává mi to obrovský smysl. Lékárník Stanislav Havlíček vypráví o cestování na mise Lékařů bez hranic

28. 6. 2022

46 min

Obrázek epizody Pro a proti: Premiér Petr Fiala chce kvůli rostoucím cenám energií dostat pod kontrolu státu síť klíčových elektráren

Pro a proti: Premiér Petr Fiala chce kvůli rostoucím cenám energií dostat pod kontrolu státu síť klíčových elektráren

28. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: „V rukách mi zemřelo mnoho kamarádů.“ Poslechněte si exkluzivní rozhovor s první ženou pluku Azov

Rozhovory Radiožurnálu: „V rukách mi zemřelo mnoho kamarádů.“ Poslechněte si exkluzivní rozhovor s první ženou pluku Azov

28. 6. 2022

6 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Jak hnojit zeleninu, aby vám ji před sklizením nenapadla plíseň? Zkuste zákvas

Hobby magazín: Jak hnojit zeleninu, aby vám ji před sklizením nenapadla plíseň? Zkuste zákvas

28. 6. 2022

2 min

Obrázek epizody Dopolední host: Břicho dětem, hřbet do tataráku. Překonejte předsudky a dejte si kapra, říká šéf rybářského sdružení

Dopolední host: Břicho dětem, hřbet do tataráku. Překonejte předsudky a dejte si kapra, říká šéf rybářského sdružení

28. 6. 2022

32 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Šlerka: Lidé veřejnoprávním médiím důvěřují. Zprávami ale začínají být přesyceni

Jak to vidí...: Josef Šlerka: Lidé veřejnoprávním médiím důvěřují. Zprávami ale začínají být přesyceni

28. 6. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Gynekolog obchodníkem s chudobou?

Vinohradská 12: Gynekolog obchodníkem s chudobou?

28. 6. 2022

22 min

Obrázek epizody Hovory: Běžné školy už dávno ztratily monopol na vzdělávání, míní propagátorka unschoolingu Staňková

Hovory: Běžné školy už dávno ztratily monopol na vzdělávání, míní propagátorka unschoolingu Staňková

27. 6. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Garance nemám, platy učitelů chci ale udržet na 130 % průměru, slibuje kandidát na ministra Balaš

Dvacet minut Radiožurnálu: Garance nemám, platy učitelů chci ale udržet na 130 % průměru, slibuje kandidát na ministra Balaš

27. 6. 2022

24 min

Obrázek epizody On Air: Tuzemští Emotionally Spoonfed vydávají albový debut, pomohl i s udobřením vztahů v rodině

On Air: Tuzemští Emotionally Spoonfed vydávají albový debut, pomohl i s udobřením vztahů v rodině

27. 6. 2022

13 min