Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Historik Michal Stehlík: Nejsme velmoc, Češi jsou v dobrém obyčejní. Ale výjimečný je náš humor

Blízká setkání: Historik Michal Stehlík: Nejsme velmoc, Češi jsou v dobrém obyčejní. Ale výjimečný je náš humor

6. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Česko 2022: Život k nezaplacení: Výdaje na kulturu a rekreaci táhne střední třída. Na tu inflace tolik nedopadá, říká Daniel Prokop

Česko 2022: Život k nezaplacení: Výdaje na kulturu a rekreaci táhne střední třída. Na tu inflace tolik nedopadá, říká Daniel Prokop

6. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Práce v zoo je každý den jiná, říká marketingová vedoucí zlínské zoologické zahrady Romana Mikešová

Na pohovce Jožky Kubáníka: Práce v zoo je každý den jiná, říká marketingová vedoucí zlínské zoologické zahrady Romana Mikešová

6. 7. 2022

31 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Covid s kiny zamával, ohlíží se režisér Hřebejk. Ve Varech představuje seriál Pozadí událostí

Host Radiožurnálu: Covid s kiny zamával, ohlíží se režisér Hřebejk. Ve Varech představuje seriál Pozadí událostí

6. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Jaký je odkaz Jana Husa pro současnost? Na to jsme se zeptali duchovního Benjamina Mlýnka

Vybrali jsme pro vás: Jaký je odkaz Jana Husa pro současnost? Na to jsme se zeptali duchovního Benjamina Mlýnka

6. 7. 2022

6 min

Obrázek epizody Hovory: Jsem z Číhoště – mám ideály a budu je mít, říká skladatel

Hovory: Jsem z Číhoště – mám ideály a budu je mít, říká skladatel

5. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

Dvacet minut Radiožurnálu: Ondřej Matějka: ÚSTR skutečně zlaťáky neoplývá. Tomu, jak to celé dopadlo, jsme ale zabránit nemohli

5. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Podhoubí: Plavky: Radikální idyla na Dachovech. Prvorepublikové plovárny jsou překvapivě aktuální

Podhoubí: Plavky: Radikální idyla na Dachovech. Prvorepublikové plovárny jsou překvapivě aktuální

5. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Nejde o dějepis, říká režisérka, která natočila film o proměně vztahu dvou lidí po srpnu 68

Host Radiožurnálu: Nejde o dějepis, říká režisérka, která natočila film o proměně vztahu dvou lidí po srpnu 68

5. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Luděk Galuška: Proces tvorby písma byla otázka roků. Cyril a Metoděj ho museli mít připravené dříve

Alex a host: Luděk Galuška: Proces tvorby písma byla otázka roků. Cyril a Metoděj ho museli mít připravené dříve

5. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Klára Sedláčková-Oltová: Našla jsem správný podnájem, majitele bytu jsem si vzala

Blízká setkání: Klára Sedláčková-Oltová: Našla jsem správný podnájem, majitele bytu jsem si vzala

5. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: „Celý film natočený na mobil.“ Adam Mišík hraje ve snímku o pražském nočním životě

Host Radiožurnálu: „Celý film natočený na mobil.“ Adam Mišík hraje ve snímku o pražském nočním životě

5. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín: 6 typů grilů: Vyberte ten správný aneb Chcete maso s nádechem kouře, nebo přesně propečené?

Hobby magazín: 6 typů grilů: Vyberte ten správný aneb Chcete maso s nádechem kouře, nebo přesně propečené?

5. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Zahradní železnice Zásmucka slaví 25 let

Dopolední Region: Zahradní železnice Zásmucka slaví 25 let

5. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Zachraňujte psychickou pohodu, pak až stravování, radí lidem se střevními záněty odbornice na výživu

Zdravíčko: Zachraňujte psychickou pohodu, pak až stravování, radí lidem se střevními záněty odbornice na výživu

5. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Hovory: Když na hradě bydlíte, tak jste vlastně 24 hodin denně v práci, míní kastelán Karlštejna Kunst

Hovory: Když na hradě bydlíte, tak jste vlastně 24 hodin denně v práci, míní kastelán Karlštejna Kunst

4. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Chatu na Orlíku raději u hráze, na koupání jsou ale nejlepší pískovny a lomy, radí hydrobiolog

Dopolední host: Chatu na Orlíku raději u hráze, na koupání jsou ale nejlepší pískovny a lomy, radí hydrobiolog

4. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Zuzana Hrzalová: V líbivé krabičce, s příchutí žvýkačky. Nikotinové sáčky si mohou koupit i děti

Dvacet minut Radiožurnálu: Zuzana Hrzalová: V líbivé krabičce, s příchutí žvýkačky. Nikotinové sáčky si mohou koupit i děti

4. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jdu doslova s kůží na trh, říká herečka Vagnerová o filmu Hranice lásky

Host Radiožurnálu: Jdu doslova s kůží na trh, říká herečka Vagnerová o filmu Hranice lásky

4. 7. 2022

17 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Takhle dobrý kritiky jsem ještě neměl, říká ke své knize herec Mádl. Chystá se točit nový film

Host Radiožurnálu: Takhle dobrý kritiky jsem ještě neměl, říká ke své knize herec Mádl. Chystá se točit nový film

4. 7. 2022

35 min

Obrázek epizody On Air: Chceme zhudebnit klimatickou krizi, říká hudebník Václav Havelka o novém projektu fyield

On Air: Chceme zhudebnit klimatickou krizi, říká hudebník Václav Havelka o novém projektu fyield

4. 7. 2022

12 min

Obrázek epizody Alex a host: Odtajněte zákoutí naší země v projektu Cesta okolo Česka a vyhrajte, láká moderátor Pavel Kudrna

Alex a host: Odtajněte zákoutí naší země v projektu Cesta okolo Česka a vyhrajte, láká moderátor Pavel Kudrna

4. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody On Air: Bojím se, že míříme k fašistické teokracii, komentuje Roe vs. Wade Američanka s českými kořeny

On Air: Bojím se, že míříme k fašistické teokracii, komentuje Roe vs. Wade Američanka s českými kořeny

4. 7. 2022

7 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Sny se mají plnit! Police Symphony Orchestra zahráli se světovou hvězdou Zaz, zážitek na celý život

Host ve studiu: Sny se mají plnit! Police Symphony Orchestra zahráli se světovou hvězdou Zaz, zážitek na celý život

4. 7. 2022

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec a dabér Vlastimil Zavřel: Homer Simpson je hodnej, vlídnej a blbej

Blízká setkání: Herec a dabér Vlastimil Zavřel: Homer Simpson je hodnej, vlídnej a blbej

4. 7. 2022

30 min