Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Kavárna: Souzněním hoboje a harfy začne festival klasické hudby Třeboňská nocturna

Kavárna: Souzněním hoboje a harfy začne festival klasické hudby Třeboňská nocturna

10. 7. 2022

19 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak vznikly místní názvy Podyjí a Odolena voda

O češtině od A do Z: Jak vznikly místní názvy Podyjí a Odolena voda

10. 7. 2022

4 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Martin Úbl: Duševní lázně, absolutní svoboda a nadhled. Stezku Českem může jít každý

Host Radiožurnálu: Martin Úbl: Duševní lázně, absolutní svoboda a nadhled. Stezku Českem může jít každý

10. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak probíhalo pátrání po hasiči z povodňové fotografie, prozradí fotograf Jiří Buček

Jak to vidí...: Jak probíhalo pátrání po hasiči z povodňové fotografie, prozradí fotograf Jiří Buček

10. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Proč mají Američané tak rádi zbraně?

Vertikála: Proč mají Američané tak rádi zbraně?

10. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Moderátoři Rádia Junior přijali adrenalinovou výzvu a vyzkoušeli canyoning

Klub Rádia Junior: Moderátoři Rádia Junior přijali adrenalinovou výzvu a vyzkoušeli canyoning

9. 7. 2022

33 min

Obrázek epizody Natura: Bývalý ministr životního prostředí Brabec dostal anticenu Ropák roku

Natura: Bývalý ministr životního prostředí Brabec dostal anticenu Ropák roku

9. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Starpadára: Starparáda Nelly Řehořové

Starpadára: Starparáda Nelly Řehořové

9. 7. 2022

36 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jastraban, Hrzánová, Zavřel, Sedláčková-Oltová, Stehlík. To nejlepší z Blízkých setkání

Blízká setkání: Jastraban, Hrzánová, Zavřel, Sedláčková-Oltová, Stehlík. To nejlepší z Blízkých setkání

9. 7. 2022

54 min

Obrázek epizody Laboratoř: Nezdravá strava mění výrobu enzymů v játrech. Může mít větší vliv než léky

Laboratoř: Nezdravá strava mění výrobu enzymů v játrech. Může mít větší vliv než léky

9. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Jiří Bartoška: Tigrida jsem měl rád. Netušil ale, co pro nás záchrana festivalu ve Varech znamená

Host Radiožurnálu: Jiří Bartoška: Tigrida jsem měl rád. Netušil ale, co pro nás záchrana festivalu ve Varech znamená

9. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Agastache anýzová vám na zahradu přivábí čmeláky a motýly, kvete až do zámrazu

Hobby magazín: Agastache anýzová vám na zahradu přivábí čmeláky a motýly, kvete až do zámrazu

9. 7. 2022

3 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Biolog a kněz Marek Orko Vácha: Jak prožívá chvíle, kdy oddává kamarády?

Stříbrný vítr: Biolog a kněz Marek Orko Vácha: Jak prožívá chvíle, kdy oddává kamarády?

9. 7. 2022

41 min

Obrázek epizody Hovory: Ve druhé vlně covidu jsem v Indii zůstal. Naučil jsem se v tom chodit, popisuje Ironman Řepa

Hovory: Ve druhé vlně covidu jsem v Indii zůstal. Naučil jsem se v tom chodit, popisuje Ironman Řepa

8. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Zátěže na krajinu se nebojím. Obyvatelé Lipenska potřebují, aby je levý břeh uživil, říká Jiří Mánek

Dopolední host: Zátěže na krajinu se nebojím. Obyvatelé Lipenska potřebují, aby je levý břeh uživil, říká Jiří Mánek

8. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinu Spojené státy podporují, obávají se jí ale poslat nejničivější zbraně, říká politolog Lukeš

Dvacet minut Radiožurnálu: Ukrajinu Spojené státy podporují, obávají se jí ale poslat nejničivější zbraně, říká politolog Lukeš

8. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Vladimír Polívka: Divadlo je pro mě upřímnější, netočí se v něm miliony. S tátou nás spojilo

Host Radiožurnálu: Vladimír Polívka: Divadlo je pro mě upřímnější, netočí se v něm miliony. S tátou nás spojilo

8. 7. 2022

34 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Marcel Vašinka: Když jsem za totality přiznal, že jsem gay, bál jsem se, že přijdu o práci

Blízká setkání: Herec Marcel Vašinka: Když jsem za totality přiznal, že jsem gay, bál jsem se, že přijdu o práci

8. 7. 2022

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Čertovy rohy nebo také brána do pekel. Hrad Trosky se stal opravdovým symbolem celého Českého ráje

Host ve studiu: Čertovy rohy nebo také brána do pekel. Hrad Trosky se stal opravdovým symbolem celého Českého ráje

8. 7. 2022

11 min

Obrázek epizody On Air: Až moc velká bublina. Dokument Zkouška umění ukazuje křehkost i výstřednost přijímaček na AVU

On Air: Až moc velká bublina. Dokument Zkouška umění ukazuje křehkost i výstřednost přijímaček na AVU

8. 7. 2022

16 min

Obrázek epizody Slavné dvojice: Zora Jandová a Zdenek Merta: Vzali jsme se jen tak mimochodem

Slavné dvojice: Zora Jandová a Zdenek Merta: Vzali jsme se jen tak mimochodem

8. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ondřej Sokol: U svých režií pláču už leta. Dělám to z části pro lidi, z části si tím něco léčím

Host Lucie Výborné: Ondřej Sokol: U svých režií pláču už leta. Dělám to z části pro lidi, z části si tím něco léčím

8. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Lukáš Dyčka, vojenský analytik

Interview Plus: Lukáš Dyčka, vojenský analytik

8. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Čelisti: Zločiny a přísliby karlovarského festivalu. Kdo má designovou rakovinu a jak se daří českému filmu?

Čelisti: Zločiny a přísliby karlovarského festivalu. Kdo má designovou rakovinu a jak se daří českému filmu?

8. 7. 2022

43 min

Obrázek epizody Radioporadna: Okurky, třešně nebo cukety. Zavařovací desatero od ředitelky spolku Fér potravina Hany Střítecké

Radioporadna: Okurky, třešně nebo cukety. Zavařovací desatero od ředitelky spolku Fér potravina Hany Střítecké

8. 7. 2022

16 min