Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Alex a host: Herec a dabér Alexej Pyško: Herectví Bruce Willise miluju. Jeho škála rolí je obdivuhodná

Alex a host: Herec a dabér Alexej Pyško: Herectví Bruce Willise miluju. Jeho škála rolí je obdivuhodná

13. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pozor na syndrom mrtvého ocasu. Je to velmi bolestivé, varuje veterinářka

Radioporadna: Pozor na syndrom mrtvého ocasu. Je to velmi bolestivé, varuje veterinářka

13. 7. 2022

14 min

Obrázek epizody Česko 2022: Život k nezaplacení: Měli bychom hledat méně destruktivní daně než je danění práce, říká Daniel Prokop o progresivní dani

Česko 2022: Život k nezaplacení: Měli bychom hledat méně destruktivní daně než je danění práce, říká Daniel Prokop o progresivní dani

13. 7. 2022

21 min

Obrázek epizody Radioporadna: Kytara má duši a co do ní vložíte, to vám tisíckrát vrátí. Potřebujete jen prsty a hudební rytmus

Radioporadna: Kytara má duši a co do ní vložíte, to vám tisíckrát vrátí. Potřebujete jen prsty a hudební rytmus

13. 7. 2022

22 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Automobilová závodnice Olga Roučková: „Cože? Holka? A na čtyřkolce? To byly reakce sponzorů

Blízká setkání: Automobilová závodnice Olga Roučková: „Cože? Holka? A na čtyřkolce? To byly reakce sponzorů

13. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Byl jsem prokletý faktem, že jsem protekční dítě, říká slovenský herec a režisér Martin Huba

Na pohovce Jožky Kubáníka: Byl jsem prokletý faktem, že jsem protekční dítě, říká slovenský herec a režisér Martin Huba

13. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Martin Dorazín, zpravodaj Českého rozhlasu, který se před pár dny vrátil z dlouhé reportážní cesty po Ukrajině

Interview Plus: Martin Dorazín, zpravodaj Českého rozhlasu, který se před pár dny vrátil z dlouhé reportážní cesty po Ukrajině

13. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nelíbí se mi kritika, kterou na Wericha valej mladí autoři. Dopadli by stejně, říká Brdečková

Host Lucie Výborné: Nelíbí se mi kritika, kterou na Wericha valej mladí autoři. Dopadli by stejně, říká Brdečková

13. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Josef Klíma, novinář, reportér, spoluzakladatel české investigativní žurnalistiky a spisovatel

Osobnost Plus: Josef Klíma, novinář, reportér, spoluzakladatel české investigativní žurnalistiky a spisovatel

13. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Oblíbený herec, bavič a moderátor Marek Eben na filmovém festivalu v Karlových Varech při obnovené premiéře filmového zpracování Kunderova románu Žert přirovnal politickou korektnost k vedoucí úloze bývalé komunistické strany

Pro a proti: Oblíbený herec, bavič a moderátor Marek Eben na filmovém festivalu v Karlových Varech při obnovené premiéře filmového zpracování Kunderova románu Žert přirovnal politickou korektnost k vedoucí úloze bývalé komunistické strany

13. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: David Mareček: Jsem rád, že se do Varů vrátili diváci. I když jsem kvůli tomu spoustu filmů neviděl

Jak to vidí...: David Mareček: Jsem rád, že se do Varů vrátili diváci. I když jsem kvůli tomu spoustu filmů neviděl

13. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vesmírný ostříž ulovil první vzdálené galaxie

Vinohradská 12: Vesmírný ostříž ulovil první vzdálené galaxie

13. 7. 2022

20 min

Obrázek epizody Hovory: Antropolog: Třídění nám jde dobře. Na skládkách je ale stále velký podíl recyklovatelných materiálů

Hovory: Antropolog: Třídění nám jde dobře. Na skládkách je ale stále velký podíl recyklovatelných materiálů

12. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Bolest, ale i ztrátu kontroly nad vlastní končetinou může způsobit vyhřezlá meziobratlová ploténka

Zdravíčko: Bolest, ale i ztrátu kontroly nad vlastní končetinou může způsobit vyhřezlá meziobratlová ploténka

12. 7. 2022

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Plány snižování emisí platí, krátkodobě se ale Evropa může vrátit ke spalování uhlí, říká náměstek

Dvacet minut Radiožurnálu: Plány snižování emisí platí, krátkodobě se ale Evropa může vrátit ke spalování uhlí, říká náměstek

12. 7. 2022

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Plavky: Sinice z vody dostaneme jedině lepším čištěním. Pomůžou i jiné tablety do myčky

Podhoubí: Plavky: Sinice z vody dostaneme jedině lepším čištěním. Pomůžou i jiné tablety do myčky

12. 7. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Jiří Trtík: Fagot je pro mě velké téma, přináší mi do života štěstí

Vizitka: Jiří Trtík: Fagot je pro mě velké téma, přináší mi do života štěstí

12. 7. 2022

47 min

Obrázek epizody Radioporadna: Zmije je náš nejklidnější had. Jed nemá na útok proti lidem, ale na shánění potravy. Tak s ním šetří

Radioporadna: Zmije je náš nejklidnější had. Jed nemá na útok proti lidem, ale na shánění potravy. Tak s ním šetří

12. 7. 2022

21 min

Obrázek epizody Balanc: Zadek, břicho, menstruace a sperma. Co všechno nemáte rádi na svém těle a jak to napravit?

Balanc: Zadek, břicho, menstruace a sperma. Co všechno nemáte rádi na svém těle a jak to napravit?

12. 7. 2022

30 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Igor Orozovič: Snídal jsem v lese a byl jsem nahý. Miluju propojení s přírodou

Blízká setkání: Igor Orozovič: Snídal jsem v lese a byl jsem nahý. Miluju propojení s přírodou

12. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Interview Plus: Petr Krogman, podnikatel, který vybudoval na Ukrajině významný zemědělský podnik

Interview Plus: Petr Krogman, podnikatel, který vybudoval na Ukrajině významný zemědělský podnik

12. 7. 2022

25 min

Obrázek epizody On Air: V Londýně je pro všechny něco, říká hudebnice Aiko. Startuje letní cestovatelská série Lokálové

On Air: V Londýně je pro všechny něco, říká hudebnice Aiko. Startuje letní cestovatelská série Lokálové

12. 7. 2022

5 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Dagmar Pecková, zpěvačka

Osobnost Plus: Dagmar Pecková, zpěvačka

12. 7. 2022

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Miloň Čepelka prozrazuje svou sonetovou metodu: Poezii píšu v nepohodlné pozici, abych byl rychlý

Host Lucie Výborné: Miloň Čepelka prozrazuje svou sonetovou metodu: Poezii píšu v nepohodlné pozici, abych byl rychlý

12. 7. 2022

29 min

Obrázek epizody Pro a proti: Podle premiéra Petra Fialy není v době války na Ukrajině vhodný čas dohadovat se s Polskem kvůli porušování právního státu

Pro a proti: Podle premiéra Petra Fialy není v době války na Ukrajině vhodný čas dohadovat se s Polskem kvůli porušování právního státu

12. 7. 2022

24 min