Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Před rokem kývl na nabídku Bílých Tygrů, teď se útočník Pavlík vrací domů

Vybrali jsme pro vás: Před rokem kývl na nabídku Bílých Tygrů, teď se útočník Pavlík vrací domů

9. 8. 2022

3 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Konflikt na Ukrajině může být první vlaštovka světové války, varuje historik David Svoboda

Jak to vidí...: Konflikt na Ukrajině může být první vlaštovka světové války, varuje historik David Svoboda

9. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Prochladnutí, mokré plavky i sex usnadní bakteriím cestu do močového měchýře. Tam způsobí zánět

Zdravíčko: Prochladnutí, mokré plavky i sex usnadní bakteriím cestu do močového měchýře. Tam způsobí zánět

9. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: O překrucování faktů a obětech manipulací

Vinohradská 12: O překrucování faktů a obětech manipulací

9. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Hovory: Autor projektu Carboneg: Přebytečný uhlík z atmosféry musíme dostat do půdy, kde je ho nedostatek

Hovory: Autor projektu Carboneg: Přebytečný uhlík z atmosféry musíme dostat do půdy, kde je ho nedostatek

8. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Bezmoc v Metlách, tisíce evakuovaných, dlouhá likvidace škod, vzpomíná hasič na povodně roku 2002

Dopolední host: Bezmoc v Metlách, tisíce evakuovaných, dlouhá likvidace škod, vzpomíná hasič na povodně roku 2002

8. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS)

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je předseda Senátu Miloš Vystrčil (ODS)

8. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody On Air: Působím hodně feminně, ale pořád jsem ostravský čávo, říká influencer Tadeáš Kuběnka

On Air: Působím hodně feminně, ale pořád jsem ostravský čávo, říká influencer Tadeáš Kuběnka

8. 8. 2022

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Bolest nohou při chůzi může být známkou rozšířené sklerózy tepen a varováním před možným infarktem

Radioporadna: Bolest nohou při chůzi může být známkou rozšířené sklerózy tepen a varováním před možným infarktem

8. 8. 2022

19 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Šachy mají už přes 500 let stejná pravidla. Dáma se stala nejmocnější figurou díky Isabele Kastilské

Host ve studiu: Šachy mají už přes 500 let stejná pravidla. Dáma se stala nejmocnější figurou díky Isabele Kastilské

8. 8. 2022

11 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jiří Přibáň, právník a sociolog z univerzity ve velšském Cardiffu

Interview Plus: Jiří Přibáň, právník a sociolog z univerzity ve velšském Cardiffu

8. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S lachtany rádi jezdíme na klouzačce, ve vodě mají stoprocentní převahu, vypráví chovatel lachtanů

Host Lucie Výborné: S lachtany rádi jezdíme na klouzačce, ve vodě mají stoprocentní převahu, vypráví chovatel lachtanů

8. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Miloslav Novák: Držel jsem v rukou filmy Viscontiho a Felliniho. Tehdy mě začalo bavit restaurování

Blízká setkání: Miloslav Novák: Držel jsem v rukou filmy Viscontiho a Felliniho. Tehdy mě začalo bavit restaurování

8. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Miroslav Petříček, filozof

Osobnost Plus: Miroslav Petříček, filozof

8. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Požár v Českém Švýcarsku by hasiči mohli podle jejich mluvčího kompletně uhasit do sedmi dnů

Pro a proti: Požár v Českém Švýcarsku by hasiči mohli podle jejich mluvčího kompletně uhasit do sedmi dnů

8. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Na cestách s Petrem Voldánem: Z Trutnova do Ostravy a zpátky na hory. „Obcházení republiky“ po hřebenech kopců s Tomášem Jirmanem

Na cestách s Petrem Voldánem: Z Trutnova do Ostravy a zpátky na hory. „Obcházení republiky“ po hřebenech kopců s Tomášem Jirmanem

8. 8. 2022

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Michael Romancov: Turecko a Rusko v pragmatickém objetí? Časem přijde téma, na kterém se neshodnou

Jak to vidí...: Michael Romancov: Turecko a Rusko v pragmatickém objetí? Časem přijde téma, na kterém se neshodnou

8. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Černá krev Venezuely

Vinohradská 12: Černá krev Venezuely

8. 8. 2022

13 min

Obrázek epizody Hovory: Praha je můj osud. Zcela mě naplňuje, říká Bečková, místopředsedkyně Klubu Za starou Prahu

Hovory: Praha je můj osud. Zcela mě naplňuje, říká Bečková, místopředsedkyně Klubu Za starou Prahu

7. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Byl jsem nechtěné dítě, neměl jsem se ani narodit, vypráví rapper Refew

Pochlap se: Byl jsem nechtěné dítě, neměl jsem se ani narodit, vypráví rapper Refew

7. 8. 2022

56 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Odbornice na zdravou výživu a vaření pro děti Dana Šťastná v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Odbornice na zdravou výživu a vaření pro děti Dana Šťastná v Klubu Rádia Junior

7. 8. 2022

29 min

Obrázek epizody Kavárna: Ty nervy stály za to, říká Ondřej Trojan, díky kterému opět Slavonice ožily filmem a hudbou

Kavárna: Ty nervy stály za to, říká Ondřej Trojan, díky kterému opět Slavonice ožily filmem a hudbou

7. 8. 2022

19 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak správně napsat slovo scenárista? S krátkým nebo dlouhým „E“

O češtině od A do Z: Jak správně napsat slovo scenárista? S krátkým nebo dlouhým „E“

7. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Casablanca: Pestřejší, než byste si mysleli! O Německu vypráví novinář Tomáš Lindner

Casablanca: Pestřejší, než byste si mysleli! O Německu vypráví novinář Tomáš Lindner

7. 8. 2022

41 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šárka Šáfrová: Žena mezi rybáři byla dříve rarita. Dnes ode mě chtějí poradit, jaké krmení zvolit

Host Radiožurnálu: Šárka Šáfrová: Žena mezi rybáři byla dříve rarita. Dnes ode mě chtějí poradit, jaké krmení zvolit

7. 8. 2022

28 min