Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Koloběžkyně Iveta Komárová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Koloběžkyně Iveta Komárová v Klubu Rádia Junior

28. 8. 2022

30 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak psát přezdívky

O češtině od A do Z: Jak psát přezdívky

28. 8. 2022

4 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Stát se Vikingem nebo si zazpívat se skupinou ABBA, i to patří k práci reportérů

Zápisník zahraničních zpravodajů: Stát se Vikingem nebo si zazpívat se skupinou ABBA, i to patří k práci reportérů

28. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šporclovi jsem slíbil, že modré housle už nikomu neudělám. Tak jsem vyrobil zelené, vypráví houslař

Host Radiožurnálu: Šporclovi jsem slíbil, že modré housle už nikomu neudělám. Tak jsem vyrobil zelené, vypráví houslař

28. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Depo libereckého dopravního podniku jako originální prostředí pro módní přehlídku skleněné krásy

Vybrali jsme pro vás: Depo libereckého dopravního podniku jako originální prostředí pro módní přehlídku skleněné krásy

28. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Magdalena Málková, spoluzakladatelka školy Prosperity: Co by se mělo změnit v českém školství?

Jak to vidí...: Magdalena Málková, spoluzakladatelka školy Prosperity: Co by se mělo změnit v českém školství?

28. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si zajímavosti ze světa víry

Vertikála: Poslechněte si zajímavosti ze světa víry

28. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Adrenalinový sportovec a patron běhů NN Run Jan Kaňůrek v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Adrenalinový sportovec a patron běhů NN Run Jan Kaňůrek v Klubu Rádia Junior

27. 8. 2022

38 min

Obrázek epizody Jihočeši: Táta tvrdil, že jsem se pro veslování narodil, vzpomíná Václav Chalupa

Jihočeši: Táta tvrdil, že jsem se pro veslování narodil, vzpomíná Václav Chalupa

27. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Starparáda: Starparáda skupiny Lollipopz. Jaké písničky holky poslouchají?

Starparáda: Starparáda skupiny Lollipopz. Jaké písničky holky poslouchají?

27. 8. 2022

38 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Jitka Asterová, Jan Hošek, Dana Hábová, Zuzana Kronerová a Jiří Rejsek

Blízká setkání: Jitka Asterová, Jan Hošek, Dana Hábová, Zuzana Kronerová a Jiří Rejsek

27. 8. 2022

55 min

Obrázek epizody Trenduj: Nejdřív jsem se Pottera bála, říká skalní fanynka Soňa. Je poterrománie ještě trend?

Trenduj: Nejdřív jsem se Pottera bála, říká skalní fanynka Soňa. Je poterrománie ještě trend?

27. 8. 2022

48 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Minipivovar na univerzitě. Hudba na operačních sálech

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Minipivovar na univerzitě. Hudba na operačních sálech

27. 8. 2022

20 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Šlechtit zvířata tak, aby se líbila nám, je zvrhlé, říká veterinářka. Co trápí krátkolebá plemena?

Host Radiožurnálu: Šlechtit zvířata tak, aby se líbila nám, je zvrhlé, říká veterinářka. Co trápí krátkolebá plemena?

27. 8. 2022

27 min

Obrázek epizody Laboratoř: Město, stát nebo říše. Hnízda invazních mravenců se táhnou i stovky kilometrů

Laboratoř: Město, stát nebo říše. Hnízda invazních mravenců se táhnou i stovky kilometrů

27. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Liberečtí volejbalisté si chtějí napravit reputaci po loňské sezóně

Vybrali jsme pro vás: Liberečtí volejbalisté si chtějí napravit reputaci po loňské sezóně

27. 8. 2022

5 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Rychlý mladý kůň oslní. Co ale s ním, když zestárne?

Hobby magazín: Rychlý mladý kůň oslní. Co ale s ním, když zestárne?

27. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Hovory: S Putinem jsme se přátelili a on mezitím připravoval válku, myslí si novinář Miroslav Karas

Hovory: S Putinem jsme se přátelili a on mezitím připravoval válku, myslí si novinář Miroslav Karas

26. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Vysílá Československý rozhlas - po 30 letech opět spolu!

Jak to vidí...: Vysílá Československý rozhlas - po 30 letech opět spolu!

26. 8. 2022

51 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Pavel Žáček, předseda bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny (ODS)

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Pavel Žáček, předseda bezpečnostního výboru Poslanecké sněmovny (ODS)

26. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody On Air: Lidé stále věří na čarodějnice. Pověrčivost a sexismus v novém filmu Terezy Nvotové Světlonoc

On Air: Lidé stále věří na čarodějnice. Pověrčivost a sexismus v novém filmu Terezy Nvotové Světlonoc

26. 8. 2022

19 min

Obrázek epizody Slavné dvojice: Pepík Fousek je pro mě vždycky osvěžení, zásobárna epigramů a příhod, říká o kolegovi Milan Drobný

Slavné dvojice: Pepík Fousek je pro mě vždycky osvěžení, zásobárna epigramů a příhod, říká o kolegovi Milan Drobný

26. 8. 2022

30 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Zemřela Hana Zagorová. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru na Radiožurnálu

Host Radiožurnálu: Zemřela Hana Zagorová. Připomeňte si ji v posledním rozhovoru na Radiožurnálu

26. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Potřebujete se psychicky vyladit? Zkuste berličku v podobě Bachových esencí

Radioporadna: Potřebujete se psychicky vyladit? Zkuste berličku v podobě Bachových esencí

26. 8. 2022

13 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Textař Michal Horáček: Vztahy mezi Čechy a Slováky jsou teď historicky nejlepší

Blízká setkání: Textař Michal Horáček: Vztahy mezi Čechy a Slováky jsou teď historicky nejlepší

26. 8. 2022

28 min