Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Záložka: Vyrazte na výlet za literaturou! Tipy na podzimní knižní festivaly

Záložka: Vyrazte na výlet za literaturou! Tipy na podzimní knižní festivaly

31. 8. 2022

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Marek Výborný: Bezpečnost státu nad osobní zájem? Tak to má být. Jde přece i o kredibilitu služby

Dvacet minut Radiožurnálu: Marek Výborný: Bezpečnost státu nad osobní zájem? Tak to má být. Jde přece i o kredibilitu služby

31. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Od poslechu a vyprávění pohádek po první herecké angažmá v Klicperově divadle. Cesta Martiny Czyžové

Host ve studiu: Od poslechu a vyprávění pohádek po první herecké angažmá v Klicperově divadle. Cesta Martiny Czyžové

31. 8. 2022

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zuzana Slavíková: Dostala jsem se do povědomí diváků. Ale vlastně nevím, jestli jsem za to ráda

Blízká setkání: Zuzana Slavíková: Dostala jsem se do povědomí diváků. Ale vlastně nevím, jestli jsem za to ráda

31. 8. 2022

30 min

Obrázek epizody On Air: Utíkají vám prázdniny stále rychleji? Potřebujete nové a zábavné zkušenosti, radí neurovědkyně

On Air: Utíkají vám prázdniny stále rychleji? Potřebujete nové a zábavné zkušenosti, radí neurovědkyně

31. 8. 2022

7 min

Obrázek epizody Česko 2022: Život k nezaplacení: Máme obrovskou regionální nerovnost v tom, jak obce přistupují ke vzdělávání, říká Daniel Prokop

Česko 2022: Život k nezaplacení: Máme obrovskou regionální nerovnost v tom, jak obce přistupují ke vzdělávání, říká Daniel Prokop

31. 8. 2022

19 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: „Ve společnosti s Menšíkem jsem si říkala: ty nejsi nijak vtipná,” svěřuje se Iva Janžurová

Na pohovce Jožky Kubáníka: „Ve společnosti s Menšíkem jsem si říkala: ty nejsi nijak vtipná,” svěřuje se Iva Janžurová

31. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: 5 nej Michaila Gorbačova

Vinohradská 12: 5 nej Michaila Gorbačova

31. 8. 2022

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Typická česká sexuální pracovnice neexistuje, největší skupinou jsou matky s dětmi, říká Malinová

Host Lucie Výborné: Typická česká sexuální pracovnice neexistuje, největší skupinou jsou matky s dětmi, říká Malinová

31. 8. 2022

31 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Kamil Švec, politický analytik České televize

Osobnost Plus: Kamil Švec, politický analytik České televize

31. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ceny emisních povolenek letí nahoru a prodražují výrobu elektřiny

Pro a proti: Ceny emisních povolenek letí nahoru a prodražují výrobu elektřiny

31. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Za Pačinkem nemusíte jen do Cvikova, jeho plameňáci nově zdobí libereckou zoo

Vybrali jsme pro vás: Za Pačinkem nemusíte jen do Cvikova, jeho plameňáci nově zdobí libereckou zoo

31. 8. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Pavlína Nečásková: Trpělivost přetekla. Demise slovenských ministrů může vést k předčasným volbám

Jak to vidí...: Pavlína Nečásková: Trpělivost přetekla. Demise slovenských ministrů může vést k předčasným volbám

31. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Pokorně hrdá Češka z Česka. Blogerka Jana Jakusová ale ví, že hrdá by byla na jakoukoliv národnost

Radioporadna: Pokorně hrdá Češka z Česka. Blogerka Jana Jakusová ale ví, že hrdá by byla na jakoukoliv národnost

31. 8. 2022

16 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Hrozí Evropě jaderná katastrofa?

Vinohradská 12: Hrozí Evropě jaderná katastrofa?

31. 8. 2022

21 min

Obrázek epizody Dopolední host: Nestrašte, ale včas stanovte pravidla, radí rodičům prvňáčků dětská psycholožka

Dopolední host: Nestrašte, ale včas stanovte pravidla, radí rodičům prvňáčků dětská psycholožka

30. 8. 2022

32 min

Obrázek epizody Hovory: Termín písničkář nemám rád, stejně jako básník s kytarou, přiznává ředitel nakladatelství Houdek

Hovory: Termín písničkář nemám rád, stejně jako básník s kytarou, přiznává ředitel nakladatelství Houdek

30. 8. 2022

23 min

Obrázek epizody K věci: První premiérou letošní sezóny bude hra Jak jsem potkal dábla, říká šéf Městského divadla Kladno

K věci: První premiérou letošní sezóny bude hra Jak jsem potkal dábla, říká šéf Městského divadla Kladno

30. 8. 2022

11 min

Obrázek epizody Šatníky: Umělkyně Romana Drdová: ráda oblečením provokuju lidi ke komunikaci

Šatníky: Umělkyně Romana Drdová: ráda oblečením provokuju lidi ke komunikaci

30. 8. 2022

17 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Stačí zastropovat ceny plynu. Desítky miliard vyjdou levněji než pád průmyslu, míní Netolický

Dvacet minut Radiožurnálu: Stačí zastropovat ceny plynu. Desítky miliard vyjdou levněji než pád průmyslu, míní Netolický

30. 8. 2022

24 min

Obrázek epizody Podhoubí: Bývalý šéf UN Environment: na extrémní počasí si musíme zvyknout. Dobře, že mladí lidé stávkují

Podhoubí: Bývalý šéf UN Environment: na extrémní počasí si musíme zvyknout. Dobře, že mladí lidé stávkují

30. 8. 2022

20 min

Obrázek epizody Alex a host: Tomáš Vaněk: Na konzervatoř jsem se nedostal třikrát, na DAMU jsem se už připravil

Alex a host: Tomáš Vaněk: Na konzervatoř jsem se nedostal třikrát, na DAMU jsem se už připravil

30. 8. 2022

26 min

Obrázek epizody Speciál: VIDEO: Podívejte se na první předvolební debatu na Radiožurnálu a Plusu

Speciál: VIDEO: Podívejte se na první předvolební debatu na Radiožurnálu a Plusu

30. 8. 2022

49 min

Obrázek epizody Balanc: Běž to rozdýchat! Dech je okamžitá zpráva o našem stavu, můžeme si jím pomoci k lepšímu zdraví

Balanc: Běž to rozdýchat! Dech je okamžitá zpráva o našem stavu, můžeme si jím pomoci k lepšímu zdraví

30. 8. 2022

17 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Jiří Štrébl: Postavu Miloše Knoblocha mám rád. Ale mrzí mě, že mě lidi jinak neznají

Blízká setkání: Herec Jiří Štrébl: Postavu Miloše Knoblocha mám rád. Ale mrzí mě, že mě lidi jinak neznají

30. 8. 2022

30 min