Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Skalpace hlavy. Unikátní operace pohledem ženy, která málem přišla o obličej

Moci bez nemoci: Skalpace hlavy. Unikátní operace pohledem ženy, která málem přišla o obličej

6. 9. 2022

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Ondřej Krutílek, odborník na evropskou legislativu a člena poradního sboru premiéra Fialy

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Ondřej Krutílek, odborník na evropskou legislativu a člena poradního sboru premiéra Fialy

6. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Podhoubí: Nezačínejte rovnou s chovem. Pomáhat čmelákům můžeme pěstováním květin a chytrým sečením

Podhoubí: Nezačínejte rovnou s chovem. Pomáhat čmelákům můžeme pěstováním květin a chytrým sečením

6. 9. 2022

34 min

Obrázek epizody On Air: Zpíváme o lásce, svobodě i o tom, co dělat, když je svět nepochopitelný. Kapela homeoffice vydala EP

On Air: Zpíváme o lásce, svobodě i o tom, co dělat, když je svět nepochopitelný. Kapela homeoffice vydala EP

6. 9. 2022

13 min

Obrázek epizody Bourání: Studenti v bytě s bývalými bezdomovci. S Architekty bez hranic o projektech, které spojují

Bourání: Studenti v bytě s bývalými bezdomovci. S Architekty bez hranic o projektech, které spojují

6. 9. 2022

41 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: V pubertě jsem byla sama sobě největší překážkou. Trápení vyřešilo divadlo

Blízká setkání: Herečka Eva Leinweberová: V pubertě jsem byla sama sobě největší překážkou. Trápení vyřešilo divadlo

6. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Alex a host: Zdeněk Mahdal: První zkušenost s dabingem? Totálně jsem pohořel

Alex a host: Zdeněk Mahdal: První zkušenost s dabingem? Totálně jsem pohořel

6. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si předvolební debatu z Brna. Jaké výzvy stojí před tamními novými zastupiteli?

Speciál Radiožurnálu: Poslechněte si předvolební debatu z Brna. Jaké výzvy stojí před tamními novými zastupiteli?

6. 9. 2022

50 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Fotografující dirigentka Dana Ludvíčková: Líbí se mi, když lidé nepoznají, co vlastně na snímku je

Host ve studiu: Fotografující dirigentka Dana Ludvíčková: Líbí se mi, když lidé nepoznají, co vlastně na snímku je

6. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Balanc: „Jdeme na cígo?“ Proč je těžké přestat kouřit a jaký postup zvolit

Balanc: „Jdeme na cígo?“ Proč je těžké přestat kouřit a jaký postup zvolit

6. 9. 2022

30 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: May vymýšlel i paralelní světy a fiktivní jazyky, někdo ho srovnává s Tolkienem, říká publicista

Host Lucie Výborné: May vymýšlel i paralelní světy a fiktivní jazyky, někdo ho srovnává s Tolkienem, říká publicista

6. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Je mu 16, je z Mochova a patří k talentům mezi českými sdruženáři. Představujeme Lukáše Doležala

Vybrali jsme pro vás: Je mu 16, je z Mochova a patří k talentům mezi českými sdruženáři. Představujeme Lukáše Doležala

6. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Téma dětského kroužku může být jakékoliv, třeba freestylové koloběžky. Jako v DDM Jihlava

Dobré dopoledne: Téma dětského kroužku může být jakékoliv, třeba freestylové koloběžky. Jako v DDM Jihlava

6. 9. 2022

17 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Profesor Vladimír Just

Osobnost Plus: Profesor Vladimír Just

6. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Host ve studiu: T-BASS tančí už čtvrtstoletí: V hudbě i v tanci je co objevovat, to nás táhne pořád křepčit naplno

Host ve studiu: T-BASS tančí už čtvrtstoletí: V hudbě i v tanci je co objevovat, to nás táhne pořád křepčit naplno

6. 9. 2022

11 min

Obrázek epizody Pro a proti: Ministři energetiky zemí Evropské unie budou koncem týdne v Praze jednat o návrhu Španělska celounijně zastropovat ceny elektřiny

Pro a proti: Ministři energetiky zemí Evropské unie budou koncem týdne v Praze jednat o návrhu Španělska celounijně zastropovat ceny elektřiny

6. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Hranice násilí: Nevěděla jsem, že to může být znásilnění, když se mi to stalo doma, v mojí vlastní posteli

Hranice násilí: Nevěděla jsem, že to může být znásilnění, když se mi to stalo doma, v mojí vlastní posteli

6. 9. 2022

39 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Pan Jiří poslouchá Region celých 20 let. Nechyběl ani na narozeninovém koncertu v Poděbradech

Dopolední Region: Pan Jiří poslouchá Region celých 20 let. Nechyběl ani na narozeninovém koncertu v Poděbradech

6. 9. 2022

2 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček

Jak to vidí...: Břetislav Tureček

6. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Sebepoškozování může být pro teenagera stejným únikem jako pro dospělého alkohol. Případů přibývá

Zdravíčko: Sebepoškozování může být pro teenagera stejným únikem jako pro dospělého alkohol. Případů přibývá

6. 9. 2022

37 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kde končí data žáků a co s tím?

Vinohradská 12: Kde končí data žáků a co s tím?

6. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Hovory: Až budeme mít kvalitní cyklostezky, bude vzdálenosti kol a aut irelevantní, říká cyklistika

Hovory: Až budeme mít kvalitní cyklostezky, bude vzdálenosti kol a aut irelevantní, říká cyklistika

5. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Radek Špicar, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy

5. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody On Air: S češtinou dělám, co chci. Dokážu v ní vyjádřit emoce líp než v angličtině, říká zpěvačka Pam Rabbit

On Air: S češtinou dělám, co chci. Dokážu v ní vyjádřit emoce líp než v angličtině, říká zpěvačka Pam Rabbit

5. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody On Air: Distanční výuka zabíjí debatu i kreativitu. Některé přednášky ale do on-line prostoru přenést jdou

On Air: Distanční výuka zabíjí debatu i kreativitu. Některé přednášky ale do on-line prostoru přenést jdou

5. 9. 2022

9 min