Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hranice násilí: Partner mě zneužíval a já ho živila, z násilného vztahu mi pomohly ženy okolo mě

Hranice násilí: Partner mě zneužíval a já ho živila, z násilného vztahu mi pomohly ženy okolo mě

20. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Máme hosty: Zlatou přilbu vymysleli v Hradci. Do té letošní házejí vidle Poláci

Máme hosty: Zlatou přilbu vymysleli v Hradci. Do té letošní házejí vidle Poláci

20. 9. 2022

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: České provedení zastropování je ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo

Jak to vidí...: Ilona Švihlíková: České provedení zastropování je ukázkou toho, jak by se to dělat nemělo

20. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Nautilus, který hojí rány. V hyperbarické komoře dostanou pacienti do krve šestkrát víc kyslíku

Zdravíčko: Nautilus, který hojí rány. V hyperbarické komoře dostanou pacienti do krve šestkrát víc kyslíku

20. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Mrazivé svědectví z Izjumu

Vinohradská 12: Mrazivé svědectví z Izjumu

20. 9. 2022

20 min

Obrázek epizody Speciál: Jednotná modrá zóna a bezplatné MHD? Poslechněte si první předvolební debatu pražských lídrů

Speciál: Jednotná modrá zóna a bezplatné MHD? Poslechněte si první předvolební debatu pražských lídrů

19. 9. 2022

40 min

Obrázek epizody Hovory: Hřbitov je park s přidanou hodnotou a běžci pietu nenarušují, tvrdí architekt pražských hřbitovů

Hovory: Hřbitov je park s přidanou hodnotou a běžci pietu nenarušují, tvrdí architekt pražských hřbitovů

19. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Dopolední host: Mrazíme i topíme, hokej je velmi drahý sport, připomíná manažer Motoru Stanislav Bednařík

Dopolední host: Mrazíme i topíme, hokej je velmi drahý sport, připomíná manažer Motoru Stanislav Bednařík

19. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Matouš Michněvič, český manažer působící v Londýně

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Matouš Michněvič, český manažer působící v Londýně

19. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Podzim mi chutná a voní jako skvělá česká jablka, tvrdí předseda Ovocnářské unie ČR Martin Ludvík

Radioporadna: Podzim mi chutná a voní jako skvělá česká jablka, tvrdí předseda Ovocnářské unie ČR Martin Ludvík

19. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody On Air: Češi na Slováky občas koukají jako na ušlechtilé divochy, říká sociolog Dominik Želinský

On Air: Češi na Slováky občas koukají jako na ušlechtilé divochy, říká sociolog Dominik Želinský

19. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: Kapela Tamara vydala dlouhohrající debut, celé nahrávání probíhalo svépomocí

On Air: Kapela Tamara vydala dlouhohrající debut, celé nahrávání probíhalo svépomocí

19. 9. 2022

9 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Renesanční muzika je jako jazz, hodně se v ní improvizuje, usmívá se mladý flétnista Ondřej Hanuš

Host ve studiu: Renesanční muzika je jako jazz, hodně se v ní improvizuje, usmívá se mladý flétnista Ondřej Hanuš

19. 9. 2022

12 min

Obrázek epizody Alex a host: David Deyl: Na novém CD sice zpívám i španělsky, ale prioritou jsou pro mě čeští fanoušci

Alex a host: David Deyl: Na novém CD sice zpívám i španělsky, ale prioritou jsou pro mě čeští fanoušci

19. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Beáta Kaňoková: Rozhlasová hra živě? To jsem nikdy nedělala

Blízká setkání: Herečka Beáta Kaňoková: Rozhlasová hra živě? To jsem nikdy nedělala

19. 9. 2022

27 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Emil byl fantasticky chytrej, naučil se šest řečí, vzpomíná přítel manželů Zátopkových Zdeněk Fator

Host Lucie Výborné: Emil byl fantasticky chytrej, naučil se šest řečí, vzpomíná přítel manželů Zátopkových Zdeněk Fator

19. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Interview Plus: Putinova legitimita je přímo úměrná víře Rusů v neporazitelnost ruské armády, míní politolog Duleba

Interview Plus: Putinova legitimita je přímo úměrná víře Rusů v neporazitelnost ruské armády, míní politolog Duleba

19. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Víte, co jsou vlčky a rohačky? A kde jsou v Krkonoších nejhezčí výhledy?

Radioporadna: Víte, co jsou vlčky a rohačky? A kde jsou v Krkonoších nejhezčí výhledy?

19. 9. 2022

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Řídily jsme se srdcem, víc než hlavou. Dvě ženy založily bezobalový obchod

Dobré dopoledne: Řídily jsme se srdcem, víc než hlavou. Dvě ženy založily bezobalový obchod

19. 9. 2022

21 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Publicistka Cápová: Karel III. chce významně zeštíhlit královskou rodinu. Britové to uvítají

Osobnost Plus: Publicistka Cápová: Karel III. chce významně zeštíhlit královskou rodinu. Britové to uvítají

19. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Poslanci zdravotního výboru přerušili projednávání návrhu, který by umožnil očkování proti covidu a také proti chřipce v lékárnách a u zubařů

Pro a proti: Poslanci zdravotního výboru přerušili projednávání návrhu, který by umožnil očkování proti covidu a také proti chřipce v lékárnách a u zubařů

19. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Michal Škoda: Nejsilnější momenty mi přinášejí místa spojená s architekturou

Vizitka: Michal Škoda: Nejsilnější momenty mi přinášejí místa spojená s architekturou

19. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: novinář Adam Černý

Jak to vidí...: novinář Adam Černý

19. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Babišovi u soudu

Vinohradská 12: Babišovi u soudu

19. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Hovory: Režim v československých letcích pro jejich odvahu a nezlomnost viděl nebezpečí, míní režisér Bojar

Hovory: Režim v československých letcích pro jejich odvahu a nezlomnost viděl nebezpečí, míní režisér Bojar

18. 9. 2022

23 min