Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Radioporadna: Rozdíl mezi viděním zvířat a lidí. Obrázek, jak pes stojí a čeká na semaforu na zelenou, je nesmysl

Radioporadna: Rozdíl mezi viděním zvířat a lidí. Obrázek, jak pes stojí a čeká na semaforu na zelenou, je nesmysl

26. 9. 2022

15 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Z vrahů a zločinců se dělají celebrity, přiznává autor knihy o sériovém vrahovi Roubalovi

Host Lucie Výborné: Z vrahů a zločinců se dělají celebrity, přiznává autor knihy o sériovém vrahovi Roubalovi

26. 9. 2022

22 min

Obrázek epizody Momenty: Geniální umělec vidí daleko víc než politik, říká Jan Kačer v podcastu Momenty

Momenty: Geniální umělec vidí daleko víc než politik, říká Jan Kačer v podcastu Momenty

26. 9. 2022

11 min

Obrázek epizody Host ve studiu: U voleb převládá lidská racionalita. Člověk zvažuje, co se mu vyplatí, říká politolog Milan Školník

Host ve studiu: U voleb převládá lidská racionalita. Člověk zvažuje, co se mu vyplatí, říká politolog Milan Školník

26. 9. 2022

12 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Beroun: Jiří Oberfalzer (ODS) vs. Janis Sidovský (BEZPP za SEN 21)

Speciál Radiožurnálu: Beroun: Jiří Oberfalzer (ODS) vs. Janis Sidovský (BEZPP za SEN 21)

26. 9. 2022

18 min

Obrázek epizody Hergot!: Strach z klimatické krize poznamenal i letošní sjezd Světové rady církví

Hergot!: Strach z klimatické krize poznamenal i letošní sjezd Světové rady církví

26. 9. 2022

45 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martina Preissová: Psaní není útěk od herectví, ale jedna z cest mého uměleckého života

Blízká setkání: Martina Preissová: Psaní není útěk od herectví, ale jedna z cest mého uměleckého života

26. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Meloniová uspěla, protože je na rozdíl od Berlusconiho a Salviniho konzistentní, vysvětluje novinář

Interview Plus: Meloniová uspěla, protože je na rozdíl od Berlusconiho a Salviniho konzistentní, vysvětluje novinář

26. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Hluchoslepý rekordman v pojídání chilli papriček: Soupeři mi říkají, že nevidím, co dávám do pusy

Dobré dopoledne: Hluchoslepý rekordman v pojídání chilli papriček: Soupeři mi říkají, že nevidím, co dávám do pusy

26. 9. 2022

19 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik Stulík: Rusové mají v hlavách kolektivního Putina

Osobnost Plus: Analytik Stulík: Rusové mají v hlavách kolektivního Putina

26. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Vizitka: Překladatel Vladimír Piskoř: Pořád jsem ještě málo Finem. Každá nová kniha přináší další zradu

Vizitka: Překladatel Vladimír Piskoř: Pořád jsem ještě málo Finem. Každá nová kniha přináší další zradu

26. 9. 2022

47 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Povolební speciál Radiožurnálu: Kdo bude pražským primátorem?

Speciál Radiožurnálu: Povolební speciál Radiožurnálu: Kdo bude pražským primátorem?

26. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Máme hosty: Inženýrka ekonomie se našla v interiérovém designu. Chce inspirovat

Máme hosty: Inženýrka ekonomie se našla v interiérovém designu. Chce inspirovat

26. 9. 2022

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jan Kubáček: Komunální volby? Je to vztyčený prst. Voliči jasně ukázali, jak moc naštvaní jsou

Jak to vidí...: Jan Kubáček: Komunální volby? Je to vztyčený prst. Voliči jasně ukázali, jak moc naštvaní jsou

26. 9. 2022

25 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Bartoň: Oživme zombie rozpočtových pravidel EU

Bruselské chlebíčky: Bartoň: Oživme zombie rozpočtových pravidel EU

26. 9. 2022

33 min

Obrázek epizody Hovory: Vzpomínám na dobrou vlnu a čekám, až zase přijde, prozrazuje režisérka a spisovatelka Monika Le Fay

Hovory: Vzpomínám na dobrou vlnu a čekám, až zase přijde, prozrazuje režisérka a spisovatelka Monika Le Fay

25. 9. 2022

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Bylo období, kdy jsem slunce viděl jenom na cestě z mejdanu, říká DJ Poeta

Pochlap se: Bylo období, kdy jsem slunce viděl jenom na cestě z mejdanu, říká DJ Poeta

25. 9. 2022

49 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zubní lékařka Šárka Klementová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zubní lékařka Šárka Klementová v Klubu Rádia Junior

25. 9. 2022

29 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Proč je jméno prince Charlese nyní překládáno do češtiny

O češtině od A do Z: Proč je jméno prince Charlese nyní překládáno do češtiny

25. 9. 2022

4 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Radka Fišarová: Jsem nesmírně vděčná za to, že můžu být mámou. Dnes už nic neberu jako samozřejmost

Až na dřeň: Radka Fišarová: Jsem nesmírně vděčná za to, že můžu být mámou. Dnes už nic neberu jako samozřejmost

25. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Casablanca: Je to prostě boží. Veronika Jiříčková objela Irsko na koloběžce

Casablanca: Je to prostě boží. Veronika Jiříčková objela Irsko na koloběžce

25. 9. 2022

42 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: V harrachovském muzeu lyžařských legend s Pavlem Plocem, legendou skoků na lyžích

Vybrali jsme pro vás: V harrachovském muzeu lyžařských legend s Pavlem Plocem, legendou skoků na lyžích

25. 9. 2022

8 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Kdy trvat na odpovědi, a kdy už je to překřikování? Vážíme na miskách vah, říká Kroužková

Zálety Aleny Zárybnické: Kdy trvat na odpovědi, a kdy už je to překřikování? Vážíme na miskách vah, říká Kroužková

25. 9. 2022

26 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Martina Skohoutilová ze spolku Pražská pastvina: V čem spočívá kouzlo pastevectví blízko Prahy?

Jak to vidí...: Martina Skohoutilová ze spolku Pražská pastvina: V čem spočívá kouzlo pastevectví blízko Prahy?

25. 9. 2022

24 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály s Naděždou Hávovou

Vertikála: Poslechněte si celý magazín Vertikály s Naděždou Hávovou

25. 9. 2022

23 min