Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Připravte si kapesníčky. Dětem z dětských domovů mění život hostitelská péče, připomíná výstava

Dobré dopoledne: Připravte si kapesníčky. Dětem z dětských domovů mění život hostitelská péče, připomíná výstava

5. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Máme hosty: Zatancují si i s papežem? Mladí ministranti mají na sítích miliony zhlédnutí

Máme hosty: Zatancují si i s papežem? Mladí ministranti mají na sítích miliony zhlédnutí

5. 5. 2026

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Kubáček: V kauze Čapí hnízdo prohrála česká justice. Soudcova slova jsou prapodivný vzkaz veřejnosti

Jak to vidí...: Kubáček: V kauze Čapí hnízdo prohrála česká justice. Soudcova slova jsou prapodivný vzkaz veřejnosti

5. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Oceněná fotografka Vaňková: Dnes tolik nejde o dobrou fotku, ale o neotřelý pohled a styl

Vizitka: Oceněná fotografka Vaňková: Dnes tolik nejde o dobrou fotku, ale o neotřelý pohled a styl

5. 5. 2026

42 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Magdalena Kožená: Talent nestačí. Bez psychické odolnosti se operní kariéra dělat nedá

Host Radiožurnálu: Magdalena Kožená: Talent nestačí. Bez psychické odolnosti se operní kariéra dělat nedá

5. 5. 2026

27 min

Obrázek epizody Peníze a vliv Jany Klímové: Šéf MOL ČR: Regulace cen je pro trh dlouhodobě špatně

Peníze a vliv Jany Klímové: Šéf MOL ČR: Regulace cen je pro trh dlouhodobě špatně

5. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Rozchod kvůli ropě. Velké plány Emirátů

Vinohradská 12: Rozchod kvůli ropě. Velké plány Emirátů

5. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Hovory: Bydlení se stalo zlatou cihlou, jehož cena roste ještě rychleji, míní sociolog Klusáček

Hovory: Bydlení se stalo zlatou cihlou, jehož cena roste ještě rychleji, míní sociolog Klusáček

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Kulatý stůl Radiožurnálu: Splní Česko závazky vůči Alianci? Poslechněte si politickou debatu u kulatého stolu

Kulatý stůl Radiožurnálu: Splní Česko závazky vůči Alianci? Poslechněte si politickou debatu u kulatého stolu

4. 5. 2026

48 min

Obrázek epizody Dopolední host: Jak minulost zformovala současnost. Hinterland stojí na původních výzkumech pískovcových krajin

Dopolední host: Jak minulost zformovala současnost. Hinterland stojí na původních výzkumech pískovcových krajin

4. 5. 2026

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Zpěvačka a herečka Karolína Gudasová Neuwirthová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Zpěvačka a herečka Karolína Gudasová Neuwirthová v Klubu Rádia Junior

4. 5. 2026

39 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Tejc: Obvinění v bitcoinové kauze? Do řízení nezasahuji. Trestní oznámení jsem vnímal jako povinnost

Dvacet minut Radiožurnálu: Tejc: Obvinění v bitcoinové kauze? Do řízení nezasahuji. Trestní oznámení jsem vnímal jako povinnost

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody O čem se mluví ve Zlínském kraji: Památkáři nejsou jen úředníci: V Kroměříži radí s obnovou historie

O čem se mluví ve Zlínském kraji: Památkáři nejsou jen úředníci: V Kroměříži radí s obnovou historie

4. 5. 2026

15 min

Obrázek epizody Interview Plus: Novinář: Bez rozmrazených dotací by Agrofert nebyl v zisku

Interview Plus: Novinář: Bez rozmrazených dotací by Agrofert nebyl v zisku

4. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

Blízká setkání: Filmaři jsou trochu cirkus, směje se Helena Bezděk Fraňková, držitelka Českého lva za přínos filmu

4. 5. 2026

33 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

Osobnost Plus: Zlámalová: Fialova vláda porušila sliby. Proto máme Babiše

4. 5. 2026

25 min

Obrázek epizody Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

Momenty: Kdysi mi řekli, že abych byl úspěšný, musím odpovídat vždy Yes, dnes už umím i No, říká Robert Vano

4. 5. 2026

12 min

Obrázek epizody Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

Czeching: Frankie & The Deadbeats v Czechingu 2026: V Americe je okolo živého hraní úplně jiná kultura

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

Alex a host: Gól blbec jsem dostal v nejdůležitějším zápase života, vzpomíná brankář Petr Kouba

4. 5. 2026

26 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Herec Matyáš Řezníček: Na tapetě v mobilu mám barevný, abstraktní tvar

Brambora s vejcem: Herec Matyáš Řezníček: Na tapetě v mobilu mám barevný, abstraktní tvar

4. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Když dostaneme vambereckou krajku na seznam UNESCO, tak něco upaličkuji, říká ředitel Muzea krajky

Host ve studiu: Když dostaneme vambereckou krajku na seznam UNESCO, tak něco upaličkuji, říká ředitel Muzea krajky

4. 5. 2026

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Vyplatí se zestátnit ČEZ? SPD souhlasí a ODS by mohla také

Pro a proti: Vyplatí se zestátnit ČEZ? SPD souhlasí a ODS by mohla také

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Na rovinu s Tomášem Pancířem: Sadil: Baráž byla fér. Boj o změnu formátu je pořád ve hře, ale určitě se nepromítne příští sezonu

Na rovinu s Tomášem Pancířem: Sadil: Baráž byla fér. Boj o změnu formátu je pořád ve hře, ale určitě se nepromítne příští sezonu

4. 5. 2026

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Schůzka Babiše se Zelenským. Hormuzský průliv a Trump. Státní maturity

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Schůzka Babiše se Zelenským. Hormuzský průliv a Trump. Státní maturity

4. 5. 2026

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Operace šedého zákalu je stále šetrnější a bezpečnější. Prospěch pacienta převyšuje možná rizika

Radioporadna: Operace šedého zákalu je stále šetrnější a bezpečnější. Prospěch pacienta převyšuje možná rizika

4. 5. 2026

21 min