Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Šatníky: Sochařka Tereza Štětinová: K hadrům mám až přehnanou úctu, musím mít nažehleno

Šatníky: Sochařka Tereza Štětinová: K hadrům mám až přehnanou úctu, musím mít nažehleno

5. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Putin uvěřil ve svou roli spasitele. A nesmí prohrát, stálo by ho to život, říká novinářka Holcová

Osobnost Plus: Putin uvěřil ve svou roli spasitele. A nesmí prohrát, stálo by ho to život, říká novinářka Holcová

5. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Bourání: Dům za cenu bytu v paneláku. A do zimy. To si přáli rodiče architekta Ondřeje Palenčára

Bourání: Dům za cenu bytu v paneláku. A do zimy. To si přáli rodiče architekta Ondřeje Palenčára

5. 10. 2022

37 min

Obrázek epizody Pro a proti: Slib členství NATO Ukrajině zavírá možnost jakéhokoli jednání s Ruskem, varuje analytik Dyčka

Pro a proti: Slib členství NATO Ukrajině zavírá možnost jakéhokoli jednání s Ruskem, varuje analytik Dyčka

5. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vizitka: Tono Stano: Stěžovat si stojí spoustu energie, sebelítost vyřadí člověka ze života

Vizitka: Tono Stano: Stěžovat si stojí spoustu energie, sebelítost vyřadí člověka ze života

5. 10. 2022

45 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V domě 5 × 5 metrů bydlí ve třech. „Překáží jen žehlicí prkno a sušák na prádlo,“ směje se designér

Host Lucie Výborné: V domě 5 × 5 metrů bydlí ve třech. „Překáží jen žehlicí prkno a sušák na prádlo,“ směje se designér

5. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pardubický Exil se zabydlel v podzemí a chystá dávku černého humoru

Máme hosty: Pardubický Exil se zabydlel v podzemí a chystá dávku černého humoru

5. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Šlerka: Češi reagují na nabubřelost ruské propagandy. „Kaliningrad je náš,“ vzkazují na internetu

Jak to vidí...: Šlerka: Češi reagují na nabubřelost ruské propagandy. „Kaliningrad je náš,“ vzkazují na internetu

5. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Robert Nebřenský o hudební tvorbě: Jsem expert na hledání chyb. Na správné slovo čekám i několik let

Až na dřeň: Robert Nebřenský o hudební tvorbě: Jsem expert na hledání chyb. Na správné slovo čekám i několik let

5. 10. 2022

22 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Stát se dál zadlužuje. Kde na to vzít?

Vinohradská 12: Stát se dál zadlužuje. Kde na to vzít?

5. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Hovory: Za 16 měsíců cesty na kole jsme se ani jednou nepohádali, shoduje se dvojice Furt pryč

Hovory: Za 16 měsíců cesty na kole jsme se ani jednou nepohádali, shoduje se dvojice Furt pryč

4. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Doma byl enormní tlak. Přesto kajakář Jakub Krejčí na budějovické vodě obhájil titul mistra Evropy

Dopolední host: Doma byl enormní tlak. Přesto kajakář Jakub Krejčí na budějovické vodě obhájil titul mistra Evropy

4. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Roztroušená skleróza. Nové léčebné metody i osobní příběh maminky dvou dětí

Moci bez nemoci: Roztroušená skleróza. Nové léčebné metody i osobní příběh maminky dvou dětí

4. 10. 2022

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Host je Andrea Pfeffer Ferklová (ANO), staronová primátorka Karlových Varů

Dvacet minut Radiožurnálu: Host je Andrea Pfeffer Ferklová (ANO), staronová primátorka Karlových Varů

4. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Podhoubí: Orat s krávou ve vinohradu? To bude asi premiéra, naturální vinaři se soustředí na vinici

Podhoubí: Orat s krávou ve vinohradu? To bude asi premiéra, naturální vinaři se soustředí na vinici

4. 10. 2022

34 min

Obrázek epizody On Air: Skvělé herecké výkony i generační výpověď. Startuje audio thriller Rituál

On Air: Skvělé herecké výkony i generační výpověď. Startuje audio thriller Rituál

4. 10. 2022

15 min

Obrázek epizody On Air: Plantlovers. Nová kniha zakladatelky Haenke není jen manuálem pro pěstování pokojovek

On Air: Plantlovers. Nová kniha zakladatelky Haenke není jen manuálem pro pěstování pokojovek

4. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Pavel Mang: V Cirkusu Humberto jsem potkal mnoho legend. Petr Haničinec byl můj druhý tatínek

Alex a host: Pavel Mang: V Cirkusu Humberto jsem potkal mnoho legend. Petr Haničinec byl můj druhý tatínek

4. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Radioporadna: „Jednotýdenní inzulin“ součástí klinické studie v hradecké fakultní nemocnici. Výsledky jsou nadějné

Radioporadna: „Jednotýdenní inzulin“ součástí klinické studie v hradecké fakultní nemocnici. Výsledky jsou nadějné

4. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Balanc: Sněhové vločky, nevděčníci a fňukny. Jsou mladí lidé méně odolní než předchozí generace?

Balanc: Sněhové vločky, nevděčníci a fňukny. Jsou mladí lidé méně odolní než předchozí generace?

4. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Mise Artemis. Na Měsíc míří po 50 letech druhý „první“ muž, první žena a první muž jiné barvy pleti

Host ve studiu: Mise Artemis. Na Měsíc míří po 50 letech druhý „první“ muž, první žena a první muž jiné barvy pleti

4. 10. 2022

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Kuchař Filip Sajler: Víte, jak připravit správná míchaná vejce?

Blízká setkání: Kuchař Filip Sajler: Víte, jak připravit správná míchaná vejce?

4. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Rastislav Káčer, slovenský ministr zahraničí

Interview Plus: Rastislav Káčer, slovenský ministr zahraničí

4. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete mít zdravý česnek? V říjnu nakupte, namořte, usušte, ale nesázejte!

Radioporadna: Chcete mít zdravý česnek? V říjnu nakupte, namořte, usušte, ale nesázejte!

4. 10. 2022

14 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Stres je dobrý sluha, ale špatný pán. Každý z nás by se měl naučit s ním dobře zacházet

Dobré dopoledne: Stres je dobrý sluha, ale špatný pán. Každý z nás by se měl naučit s ním dobře zacházet

4. 10. 2022

23 min