Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Větrník - Host ve studiu: Herectví je pro Bebarovou třešinkou na dortu. Konec v Ulici ji šokoval, ale i přinesl nové možnosti

Větrník - Host ve studiu: Herectví je pro Bebarovou třešinkou na dortu. Konec v Ulici ji šokoval, ale i přinesl nové možnosti

12. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Interpretka staré hudby Eibenová: Jan Dismas Zelenka nebyl nedoceněný. Žil svůj americký sen

Vizitka: Interpretka staré hudby Eibenová: Jan Dismas Zelenka nebyl nedoceněný. Žil svůj americký sen

12. 10. 2022

46 min

Obrázek epizody Máme hosty: Až budu velký, chci vyhrát olympiádu, má jasno mladý bikrosař

Máme hosty: Až budu velký, chci vyhrát olympiádu, má jasno mladý bikrosař

12. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Pohár přetekl. Už nejde o hidžáb. Íránské arabské jaro se ale zřejmě konat nebude

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Pohár přetekl. Už nejde o hidžáb. Íránské arabské jaro se ale zřejmě konat nebude

12. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Zdravíčko: Hlasy v hlavě máme všichni. Když nás ale překvapí a nedokážeme je kontrolovat, je třeba zpozornět

Zdravíčko: Hlasy v hlavě máme všichni. Když nás ale překvapí a nedokážeme je kontrolovat, je třeba zpozornět

12. 10. 2022

32 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Statečné ženy Íránu

Vinohradská 12: Statečné ženy Íránu

12. 10. 2022

22 min

Obrázek epizody Hovory: Občas „dám“ při mši pár minut ticha. Děti se pak ptají, jestli jsem neusnul, říká bosý karmelitán

Hovory: Občas „dám“ při mši pár minut ticha. Děti se pak ptají, jestli jsem neusnul, říká bosý karmelitán

11. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Na jihu Čech je tolik muzeí, že o všech nevědí ani sami muzejníci. Dva z nich je zkusili zmapovat

Dopolední host: Na jihu Čech je tolik muzeí, že o všech nevědí ani sami muzejníci. Dva z nich je zkusili zmapovat

11. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Ředitelka NF Zlatý oříšek Eva Spáčilová v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Ředitelka NF Zlatý oříšek Eva Spáčilová v Klubu Rádia Junior

11. 10. 2022

39 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Crohnova choroba a Ulcerózní kolitida. Biologická léčba mladé ženy, z které nemoc udělala invalidu

Moci bez nemoci: Crohnova choroba a Ulcerózní kolitida. Biologická léčba mladé ženy, z které nemoc udělala invalidu

11. 10. 2022

40 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Potřeba doplňovat armádu formou mobilizace se vytěsnila z mysli lidí, domnívá se Šedivý

Dvacet minut Radiožurnálu: Potřeba doplňovat armádu formou mobilizace se vytěsnila z mysli lidí, domnívá se Šedivý

11. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody On Air: Čínští prostituti slouží svým rodinám a žijí s pocitem viny, říká režisér filmu Moneyboys

On Air: Čínští prostituti slouží svým rodinám a žijí s pocitem viny, říká režisér filmu Moneyboys

11. 10. 2022

6 min

Obrázek epizody Radioporadna: Krizové situace nadělají lidem paseku v životě. Jsme zahlceni informacemi a neumíme s nimi pracovat

Radioporadna: Krizové situace nadělají lidem paseku v životě. Jsme zahlceni informacemi a neumíme s nimi pracovat

11. 10. 2022

19 min

Obrázek epizody Alex a host: Simona Hába Zmrzlá: Nejprve jsem měla hrát princeznu, ale záporačka Murien mě baví

Alex a host: Simona Hába Zmrzlá: Nejprve jsem měla hrát princeznu, ale záporačka Murien mě baví

11. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Myslivost není jen o chození s flintou do lesa. Je to prastará tradice péče o naši krásnou přírodu

Host ve studiu: Myslivost není jen o chození s flintou do lesa. Je to prastará tradice péče o naši krásnou přírodu

11. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody Balanc: Psychoterapie nemusí být lehká, ale funguje. Co lidem brání se léčit?

Balanc: Psychoterapie nemusí být lehká, ale funguje. Co lidem brání se léčit?

11. 10. 2022

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Performerka Miřenka Čechová: Miluju studovat. Jsem tak pořád na začátku a to je vzrušující

Blízká setkání: Performerka Miřenka Čechová: Miluju studovat. Jsem tak pořád na začátku a to je vzrušující

11. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Včelí rande probíhá ve výšce 20 metrů a po staletí na stejných místech, popisuje dokumentarista

Host Lucie Výborné: Včelí rande probíhá ve výšce 20 metrů a po staletí na stejných místech, popisuje dokumentarista

11. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Interview Plus: Alice Rezková z Asociace pro mezinárodní otázky

Interview Plus: Alice Rezková z Asociace pro mezinárodní otázky

11. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Vlhký sen kapitánů české ekonomiky je velká koalice ODS a ANO, říká ekonom a investor Radovan Vávra

Osobnost Plus: Vlhký sen kapitánů české ekonomiky je velká koalice ODS a ANO, říká ekonom a investor Radovan Vávra

11. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Lídryně krajně pravicového hnutí Bratři Itálie a pravděpodobná budoucí premiérka Giorgia Meloniová na akci španělské krajně pravicové strany Vox prohlásila, že chce dělat vládní politiku, jakou dělají její přátelé v České republice a Polsku

Pro a proti: Lídryně krajně pravicového hnutí Bratři Itálie a pravděpodobná budoucí premiérka Giorgia Meloniová na akci španělské krajně pravicové strany Vox prohlásila, že chce dělat vládní politiku, jakou dělají její přátelé v České republice a Polsku

11. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Živé ploty zakládáme formou rigolů a pravidelně střiháme, radí zahradník

Hobby magazín: Živé ploty zakládáme formou rigolů a pravidelně střiháme, radí zahradník

11. 10. 2022

2 min

Obrázek epizody Hranice násilí: Dnes už vím, že to bylo znásilnění. Pořád ale přemýšlím, jestli to nebyla moje chyba

Hranice násilí: Dnes už vím, že to bylo znásilnění. Pořád ale přemýšlím, jestli to nebyla moje chyba

11. 10. 2022

41 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

Jak to vidí...: Richard Hindls: Nechat padnout banku je vždycky problém. Ohrožena je ekonomika i sociální smír

11. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Výpověď muže, který odmítl narukovat

Vinohradská 12: Výpověď muže, který odmítl narukovat

11. 10. 2022

20 min