Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Pracuj a potom budeš mít klid, radí otec 15leté zpěvačce Zouharové

Klub Rádia Junior: Pracuj a potom budeš mít klid, radí otec 15leté zpěvačce Zouharové

27. 10. 2022

30 min

Obrázek epizody Pro a proti: Jako každý rok i letos provázejí udělování státních vyznamenání 28. října kontroverze

Pro a proti: Jako každý rok i letos provázejí udělování státních vyznamenání 28. října kontroverze

27. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Analytik Vrabel: Páté koloně dodávají informace přímo ruské zpravodajské služby

Osobnost Plus: Analytik Vrabel: Páté koloně dodávají informace přímo ruské zpravodajské služby

27. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Současná situace jako akcelerátor změn. Češi si pořizují domácí fotovoltaiku a tepelná čerpadla

Souvislosti Plus: Současná situace jako akcelerátor změn. Češi si pořizují domácí fotovoltaiku a tepelná čerpadla

27. 10. 2022

53 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Před dvaceti lety se v českých vodách opět objevili lososi. Úspěšný projekt návratu slaví výročí

Hobby magazín: Před dvaceti lety se v českých vodách opět objevili lososi. Úspěšný projekt návratu slaví výročí

27. 10. 2022

3 min

Obrázek epizody Vizitka: Tereza Nvotová: Jinakost působí na Slovensku hon na čarodějnice. Jakoby odlišné bylo hodno trestu

Vizitka: Tereza Nvotová: Jinakost působí na Slovensku hon na čarodějnice. Jakoby odlišné bylo hodno trestu

27. 10. 2022

36 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jiří Hlaváč o Liboru Peškovi: Nebyl to jenom rytíř britského impéria. Ale i rytíř života a ducha

Jak to vidí...: Jiří Hlaváč o Liboru Peškovi: Nebyl to jenom rytíř britského impéria. Ale i rytíř života a ducha

27. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč kvůli klimatu polévají obrazy?

Vinohradská 12: Proč kvůli klimatu polévají obrazy?

27. 10. 2022

24 min

Obrázek epizody Hovory: Světem internetu jsem fascinován neustále, přiznává expert na kyberprostor

Hovory: Světem internetu jsem fascinován neustále, přiznává expert na kyberprostor

26. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Od opic se máme co naučit, od surikat ne. Ty žijí v krutém společenství, líčí chovatelka

Dopolední host: Od opic se máme co naučit, od surikat ne. Ty žijí v krutém společenství, líčí chovatelka

26. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody Záložka: Pokud se nenaštveme a překážky nerozkopeme, budou je všichni nadále přeskakovat, říká Šárka Homfray

Záložka: Pokud se nenaštveme a překážky nerozkopeme, budou je všichni nadále přeskakovat, říká Šárka Homfray

26. 10. 2022

33 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Rodačka z Brna Kamila Zlatušková: Jednou týdně dělám saunovou mistryni

Brambora s vejcem: Rodačka z Brna Kamila Zlatušková: Jednou týdně dělám saunovou mistryni

26. 10. 2022

14 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Michálek: Teď jsme ustoupili. Koaliční partneři by ale neměli zapomínat, že i my máme priority

Dvacet minut Radiožurnálu: Jakub Michálek: Teď jsme ustoupili. Koaliční partneři by ale neměli zapomínat, že i my máme priority

26. 10. 2022

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Berme ji jako rodiče vážně. Já bych to znovu zažít nechtěl, říká dětský psycholog o první lásce

Houpačky: Berme ji jako rodiče vážně. Já bych to znovu zažít nechtěl, říká dětský psycholog o první lásce

26. 10. 2022

18 min

Obrázek epizody Alex a host: Jiří Šlégr: První rok v NHL jsem protrpěl a nakonec rozhodly pěsti

Alex a host: Jiří Šlégr: První rok v NHL jsem protrpěl a nakonec rozhodly pěsti

26. 10. 2022

29 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Kristýna Baše: Ukrajinci jsou hrdinové. Na první pohled trochu drsní, ale život se s nimi nemazlil

Host ve studiu: Kristýna Baše: Ukrajinci jsou hrdinové. Na první pohled trochu drsní, ale život se s nimi nemazlil

26. 10. 2022

10 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jakub Železný: Jsem připraven kandidovat na šéfa ČT. Nikdy jsem ale neřekl, že bych si to přál

Osobnost Plus: Jakub Železný: Jsem připraven kandidovat na šéfa ČT. Nikdy jsem ale neřekl, že bych si to přál

26. 10. 2022

25 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Imunolog Ilja Stříž: Pilulka vás nezachrání. Důležitý je spánek, pohyb a dobrá nálada

Blízká setkání: Imunolog Ilja Stříž: Pilulka vás nezachrání. Důležitý je spánek, pohyb a dobrá nálada

26. 10. 2022

28 min

Obrázek epizody On Air: Uvědomuji si svá privilegia, série ale není o mně, říká Linda Bartošová. Na Radiu Wave začíná Krása

On Air: Uvědomuji si svá privilegia, série ale není o mně, říká Linda Bartošová. Na Radiu Wave začíná Krása

26. 10. 2022

12 min

Obrázek epizody Radioporadna: Projekt STROCZECH jako důležitá složka prevence i léčby mozkové mrtvice. Při příznacích jde o minuty

Radioporadna: Projekt STROCZECH jako důležitá složka prevence i léčby mozkové mrtvice. Při příznacích jde o minuty

26. 10. 2022

19 min

Obrázek epizody Bourání: Z Ósaky 1970 do dnešního Berlína. Cestování v prostoru a čase s historikem architektury Hojdou

Bourání: Z Ósaky 1970 do dnešního Berlína. Cestování v prostoru a čase s historikem architektury Hojdou

26. 10. 2022

39 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Kdybych dnes obsazovala „Vyššího přincipa‘, určitě by ho hrál Pepík Somr, říká Hana Kofránková

Na pohovce Jožky Kubáníka: Kdybych dnes obsazovala „Vyššího přincipa‘, určitě by ho hrál Pepík Somr, říká Hana Kofránková

26. 10. 2022

16 min

Obrázek epizody Česko 2022: Život k nezaplacení: Postupné zvyšování odchodového věku do důchodu je nevyhnutelné, tvrdí sociolog Daniel Prokop

Česko 2022: Život k nezaplacení: Postupné zvyšování odchodového věku do důchodu je nevyhnutelné, tvrdí sociolog Daniel Prokop

26. 10. 2022

19 min

Obrázek epizody Interview Plus: Vít Pohanka, spolupracovník Českého rozhlasu, který se vrátil před pár dny z Ukrajiny

Interview Plus: Vít Pohanka, spolupracovník Českého rozhlasu, který se vrátil před pár dny z Ukrajiny

26. 10. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Akademické senáty několika fakult Vysoké školy ekonomické se během říjnových hlasování distancovaly od výroků děkana národohospodářské fakulty Miroslava Ševčíka, které pronesl na zářijové protivládní demonstraci

Pro a proti: Akademické senáty několika fakult Vysoké školy ekonomické se během říjnových hlasování distancovaly od výroků děkana národohospodářské fakulty Miroslava Ševčíka, které pronesl na zářijové protivládní demonstraci

26. 10. 2022

23 min