Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Blízká setkání: Sestra Angelika: Když hrajeme s kluky fotbal, mám džíny nebo tepláky

Blízká setkání: Sestra Angelika: Když hrajeme s kluky fotbal, mám džíny nebo tepláky

4. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Tady to znám: Hrabalova chata dýchá poklidnou atmosférou. Stejně jako celé Kersko, říká ředitel Polabského muzea

Tady to znám: Hrabalova chata dýchá poklidnou atmosférou. Stejně jako celé Kersko, říká ředitel Polabského muzea

4. 11. 2022

22 min

Obrázek epizody Pro a proti: Podnikům rostou zisky. Jsou to tedy oni, ne domácnosti, kdo inflaci žene nahoru, věří ekonom Švejnar

Pro a proti: Podnikům rostou zisky. Jsou to tedy oni, ne domácnosti, kdo inflaci žene nahoru, věří ekonom Švejnar

4. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Interview Plus: Netanjahu vezme do vlády i extremisty, aby se vyhnul trestnímu stíhání, míní analytička Kalhousová

Interview Plus: Netanjahu vezme do vlády i extremisty, aby se vyhnul trestnímu stíhání, míní analytička Kalhousová

4. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Radioporadna: Není cibulka jako cibule. Která je nejlepší na uskladnění?

Radioporadna: Není cibulka jako cibule. Která je nejlepší na uskladnění?

4. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Blíží se velký svátek gastronomie Gurmet den s Krajem Vysočina. Už tuto sobotu

Dobré dopoledne: Blíží se velký svátek gastronomie Gurmet den s Krajem Vysočina. Už tuto sobotu

4. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Dýně škodí ježkům a na dealera se v Brně stála fronta. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Dýně škodí ježkům a na dealera se v Brně stála fronta. To jsou nej zprávy minulého týdne

4. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

Vizitka: Fotograf Jiří Šigut: Od začátku mi bylo jasné, že obraz půjde stranou. Zajímá mě, co je za ním

4. 11. 2022

47 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: V londýnském derby favorizuji Arsenal. Proti Chelsea bude mít navrch, věří Kanonýrům Petr Mikolanda

S mikrofonem do Anglie: V londýnském derby favorizuji Arsenal. Proti Chelsea bude mít navrch, věří Kanonýrům Petr Mikolanda

4. 11. 2022

39 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Podplukovník Pavel Mráz si jako velitel získal respekt tím, že vždy drží své slovo

Dopolední Region: Podplukovník Pavel Mráz si jako velitel získal respekt tím, že vždy drží své slovo

4. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Vytrhávání vlasů jí přináší úlevu, přestat s tím jde jen obtížně

Diagnóza F: Vytrhávání vlasů jí přináší úlevu, přestat s tím jde jen obtížně

4. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Návštěva papeže v Bajhrajnu nezbourá náboženské předsudky, ale papež má odvahu

Jak to vidí...: Biskup Malý: Návštěva papeže v Bajhrajnu nezbourá náboženské předsudky, ale papež má odvahu

4. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Čekání na prezidenta: Babiš na Hrad? U části voličů jistě způsobí chvění jako Havel, Klaus a Zeman

Čekání na prezidenta: Babiš na Hrad? U části voličů jistě způsobí chvění jako Havel, Klaus a Zeman

4. 11. 2022

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Kdo jsou čeští dezinformátoři?

Vinohradská 12: Kdo jsou čeští dezinformátoři?

4. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Hovory: Mezi castingovou ředitelkou a režisérem jde o důvěru, říká ředitelka Vaněk Svarinská

Hovory: Mezi castingovou ředitelkou a režisérem jde o důvěru, říká ředitelka Vaněk Svarinská

3. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Hana Svobodová z organizace Chráníme mořské želvy v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Hana Svobodová z organizace Chráníme mořské želvy v Klubu Rádia Junior

3. 11. 2022

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jednobarevné vedení Senátu? Vládní návrhy nebudeme jen poslušně tolerovat, ubezpečuje Vystrčil

Dvacet minut Radiožurnálu: Jednobarevné vedení Senátu? Vládní návrhy nebudeme jen poslušně tolerovat, ubezpečuje Vystrčil

3. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Vypukl boj o sesazení Putina? Nahradit by ho chtěli Prigožin a Kadyrov, uvažuje komentátor Dvořák

Dnešní Plus: Vypukl boj o sesazení Putina? Nahradit by ho chtěli Prigožin a Kadyrov, uvažuje komentátor Dvořák

3. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody On Air: Neslyšíme opakovaná varování. S bolivijským režisérem o filmu Utama a klimatické krizi

On Air: Neslyšíme opakovaná varování. S bolivijským režisérem o filmu Utama a klimatické krizi

3. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Jana Kirschner: Co zazpívám na Koncertě pro Martu? Rodiče mi pouštěli hit Oh, baby, baby

Blízká setkání: Zpěvačka Jana Kirschner: Co zazpívám na Koncertě pro Martu? Rodiče mi pouštěli hit Oh, baby, baby

3. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Alex a host: Plukovnice Ivana Ježková: Policie je testosteronová firma. Mužský svět mě vždycky lákal

Alex a host: Plukovnice Ivana Ježková: Policie je testosteronová firma. Mužský svět mě vždycky lákal

3. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Radioporadna: Chcete originál? Vyberte si barvu i materiál a hned můžete začít. Indové přirovnávají pletení k józe

Radioporadna: Chcete originál? Vyberte si barvu i materiál a hned můžete začít. Indové přirovnávají pletení k józe

3. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Finančák: Kvalitní granule? Počítejte minimálně se stokorunou za kilo, říká veterinární lékařka

Finančák: Kvalitní granule? Počítejte minimálně se stokorunou za kilo, říká veterinární lékařka

3. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Herec Pavel Hromádka prozrazuje o audioknihách: Hodinová povídka vzniká i tři hodiny

Na pohovce Jožky Kubáníka: Herec Pavel Hromádka prozrazuje o audioknihách: Hodinová povídka vzniká i tři hodiny

3. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jaroslav Zajíček, velvyslanec, zástupce stálé představitelky České republiky při Evropské unii

Interview Plus: Jaroslav Zajíček, velvyslanec, zástupce stálé představitelky České republiky při Evropské unii

3. 11. 2022

25 min