Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Odborník na USA: Republikáni ohrožují demokracii, ve volbách se ale očekává jejich úspěch

Dvacet minut Radiožurnálu: Odborník na USA: Republikáni ohrožují demokracii, ve volbách se ale očekává jejich úspěch

7. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody On Air: Frank Ocean i Lana Del Rey. Přinášíme přehled alb, která letos slaví deset let

On Air: Frank Ocean i Lana Del Rey. Přinášíme přehled alb, která letos slaví deset let

7. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Trenduj: Generace Z je lapená ve světě internetu a sociálních sítí. Umí to s nimi a co ji trápí?

Trenduj: Generace Z je lapená ve světě internetu a sociálních sítí. Umí to s nimi a co ji trápí?

7. 11. 2022

50 min

Obrázek epizody On Air: Uprchlíky ukazuju jako lidi, odhaluji ale i svůj strach, říká autorka knihy Břehy nejsou na dohled

On Air: Uprchlíky ukazuju jako lidi, odhaluji ale i svůj strach, říká autorka knihy Břehy nejsou na dohled

7. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Radioporadna: Podzim je důležitá doba pro ošetření trávníků. Posekat, ale ne moc nakrátko, prohrabat a provzdušnit

Radioporadna: Podzim je důležitá doba pro ošetření trávníků. Posekat, ale ne moc nakrátko, prohrabat a provzdušnit

7. 11. 2022

17 min

Obrázek epizody Alex a host: Martin Písařík: Cestování s herectvím se kloubí těžko, těším se, že zas naskočím do hereckého režimu

Alex a host: Martin Písařík: Cestování s herectvím se kloubí těžko, těším se, že zas naskočím do hereckého režimu

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody On Air: Děti jsou cesta k dospělým, shrnuje působení ve vyloučené lokalitě Janov sociální pracovnice

On Air: Děti jsou cesta k dospělým, shrnuje působení ve vyloučené lokalitě Janov sociální pracovnice

7. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

Blízká setkání: Lovkyně Viktorie Mertová z pořadu Na lovu: Mám dobrou paměť, informace na mě ulpívají

7. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Helena Hamplová je s dcerou Leontýnkou Na křídlech zvonků. A chystají pro vás úžasný vánoční koncert

Host ve studiu: Helena Hamplová je s dcerou Leontýnkou Na křídlech zvonků. A chystají pro vás úžasný vánoční koncert

7. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Petr Hlaváček, dosavadní náměstek pražského primátora, lídr hnutí STAN

Interview Plus: Petr Hlaváček, dosavadní náměstek pražského primátora, lídr hnutí STAN

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Adrenalinové triky na vodním prkně s pomocí draka. Paula Novotná je mistryní světa ve wingfoilingu

Host ve studiu: Adrenalinové triky na vodním prkně s pomocí draka. Paula Novotná je mistryní světa ve wingfoilingu

7. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

Osobnost Plus: Novinářka Klímová: Vláda má na změny ještě příští rok. Pak už neudělá nic

7. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Negativní dopady stavby bateriové gigafactory převažují nad pozitivy, míní zástupce obcí na Plzeňsku

Pro a proti: Negativní dopady stavby bateriové gigafactory převažují nad pozitivy, míní zástupce obcí na Plzeňsku

7. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Hergot!: Žmoulejte svůj talisman, radí výzkumník z Brna

Hergot!: Žmoulejte svůj talisman, radí výzkumník z Brna

7. 11. 2022

43 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Josef Šlerka: Elon Musk si Twitter koupil tak trochu omylem. Čeká ho boj se sebou samým

Jak to vidí...: Josef Šlerka: Elon Musk si Twitter koupil tak trochu omylem. Čeká ho boj se sebou samým

7. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Orbán dostal poprvé nůž na krk, říká analytička

Bruselské chlebíčky: Orbán dostal poprvé nůž na krk, říká analytička

7. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Slovensko -> Rusko. Megaskandál s dodávkami zboží

Vinohradská 12: Slovensko -> Rusko. Megaskandál s dodávkami zboží

7. 11. 2022

22 min

Obrázek epizody Hovory: Nikdo z rodiny a ze zaměstnanců na vidle už ani nesáhne, popisuje dnešní zemědělství farmář Štefl

Hovory: Nikdo z rodiny a ze zaměstnanců na vidle už ani nesáhne, popisuje dnešní zemědělství farmář Štefl

6. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Existují stará řemesla, která si možná nepamatuje ani vaše babička

Klub Rádia Junior: Existují stará řemesla, která si možná nepamatuje ani vaše babička

6. 11. 2022

30 min

Obrázek epizody Kavárna: České Budějovice jsou ve finále soutěže o prestižní titul Evropské hlavní město kultury 2028

Kavárna: České Budějovice jsou ve finále soutěže o prestižní titul Evropské hlavní město kultury 2028

6. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Co je kognitivní lingvistika

O češtině od A do Z: Co je kognitivní lingvistika

6. 11. 2022

4 min

Obrázek epizody Za obzorem: Somaliland není Somálsko

Za obzorem: Somaliland není Somálsko

6. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Michal Zelenka o herectví: Nechtěl jsem být slavný, lákalo mě jiskření v očích a souhra na jevišti

Až na dřeň: Michal Zelenka o herectví: Nechtěl jsem být slavný, lákalo mě jiskření v očích a souhra na jevišti

6. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: V Praze objevuji stále něco nového, říká publicista Černý. Proč má kůň sv. Václava zapletený ocas?

Host Radiožurnálu: V Praze objevuji stále něco nového, říká publicista Černý. Proč má kůň sv. Václava zapletený ocas?

6. 11. 2022

29 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Největší nepřátelé Sedmi pádů Honzy Dědka? Papoušci a pávi

Zálety Aleny Zárybnické: Největší nepřátelé Sedmi pádů Honzy Dědka? Papoušci a pávi

6. 11. 2022

27 min