Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vizitka: Autor detektivek Sýkora: To, jak Philip Roth zpracovává autobiografická témata, je pro mě učebnice

Vizitka: Autor detektivek Sýkora: To, jak Philip Roth zpracovává autobiografická témata, je pro mě učebnice

11. 11. 2022

49 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Musela jsem si dát „na držku“, aby mi došlo, že duševní nemocí netrpí jen slaboši

Diagnóza F: Musela jsem si dát „na držku“, aby mi došlo, že duševní nemocí netrpí jen slaboši

11. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Anglii na šampionátu povede jako kapitán Harry Kane. Kouč Southgate věří hráčům z Premier League

S mikrofonem do Anglie: Anglii na šampionátu povede jako kapitán Harry Kane. Kouč Southgate věří hráčům z Premier League

11. 11. 2022

38 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Tomáš Jelen rozšířil rodinnou farmu v místech, kde hospodařili jeho předkové

Dopolední Region: Tomáš Jelen rozšířil rodinnou farmu v místech, kde hospodařili jeho předkové

11. 11. 2022

3 min

Obrázek epizody Máme hosty: Baron Kraus ožívá v Pardubicích. Všeuměl je hlavní postavou studentského filmu

Máme hosty: Baron Kraus ožívá v Pardubicích. Všeuměl je hlavní postavou studentského filmu

11. 11. 2022

8 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Takto rasistickou vládu Izrael ještě neměl

Jak to vidí...: Břetislav Tureček: Takto rasistickou vládu Izrael ještě neměl

11. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Čekání na prezidenta: Zapsal se Zeman do dějin „založením, nebo podpálením Alexandrijské knihovny“? On se jen zapsal

Čekání na prezidenta: Zapsal se Zeman do dějin „založením, nebo podpálením Alexandrijské knihovny“? On se jen zapsal

11. 11. 2022

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Vrátí Rusko Cherson bez boje?

Vinohradská 12: Vrátí Rusko Cherson bez boje?

11. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Hovory: Dobrodruh Kalát: Izraelsko-palestinský konflikt není tak složitý. Má svá pravidla a dá se pochopit

Hovory: Dobrodruh Kalát: Izraelsko-palestinský konflikt není tak složitý. Má svá pravidla a dá se pochopit

10. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Dopolední host: Chtěli, aby studoval marxismus, až se z něj bude kouřit. Tak Emil Viklický raději utekl k jazzu

Dopolední host: Chtěli, aby studoval marxismus, až se z něj bude kouřit. Tak Emil Viklický raději utekl k jazzu

10. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Studovna: Nepanikařte, když se budete poznávat v jednotlivých diagnózách. Jak vypadá studium psychologie?

Studovna: Nepanikařte, když se budete poznávat v jednotlivých diagnózách. Jak vypadá studium psychologie?

10. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Goryczková: Fotovoltaika na památkových stavbách? Výjimečně. Ochrana kulturního dědictví má přednost

Dvacet minut Radiožurnálu: Goryczková: Fotovoltaika na památkových stavbách? Výjimečně. Ochrana kulturního dědictví má přednost

10. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody On Air: Každá cena nebo mezinárodní pozornost zvyšuje náklady na vaši vraždu, říká novinářka Pavla Holcová

On Air: Každá cena nebo mezinárodní pozornost zvyšuje náklady na vaši vraždu, říká novinářka Pavla Holcová

10. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Velký čísla: Umělá inteligence v hudebních žebříčcích? Pomohla Drakeovi a 21 Savage i The Beatles

Velký čísla: Umělá inteligence v hudebních žebříčcích? Pomohla Drakeovi a 21 Savage i The Beatles

10. 11. 2022

42 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Strážmistr Arazim a Četnické humoresky v Salonu republiky aneb Život četníků nebyl žádný med

Host ve studiu: Strážmistr Arazim a Četnické humoresky v Salonu republiky aneb Život četníků nebyl žádný med

10. 11. 2022

11 min

Obrázek epizody Alex a host: Operetní diva Galla Macků: Miluju rockovou muziku, na synovy koncerty chodím moc ráda

Alex a host: Operetní diva Galla Macků: Miluju rockovou muziku, na synovy koncerty chodím moc ráda

10. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Za sebou má 3 olympiády, před sebou možná poslední sezónu. Skikrosařka Nikol Kučerová hledá motivaci

Vybrali jsme pro vás: Za sebou má 3 olympiády, před sebou možná poslední sezónu. Skikrosařka Nikol Kučerová hledá motivaci

10. 11. 2022

9 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herci Petr Kostka a Carmen Mayerová: Mluvte spolu! Nenechte v sobě nic zamrznout

Blízká setkání: Herci Petr Kostka a Carmen Mayerová: Mluvte spolu! Nenechte v sobě nic zamrznout

10. 11. 2022

33 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Dobrého rána s Českou televizí Soňa Baranová prozrazuje: Budík mám natažený na 3:40

Na pohovce Jožky Kubáníka: Moderátorka Dobrého rána s Českou televizí Soňa Baranová prozrazuje: Budík mám natažený na 3:40

9. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jan Rafaj, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy

Interview Plus: Jan Rafaj, viceprezident Svazu průmyslu a dopravy

9. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Konspirace jsou odvrácenou stranou demokracií, uvažuje religionista Kozák ze skupiny Konspiritualita

Osobnost Plus: Konspirace jsou odvrácenou stranou demokracií, uvažuje religionista Kozák ze skupiny Konspiritualita

9. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: Poslankyně Němečková Crkvenjaš: Standardy péče neměňme, ale diskutujme o doplňkovém připojištění

Pro a proti: Poslankyně Němečková Crkvenjaš: Standardy péče neměňme, ale diskutujme o doplňkovém připojištění

9. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Zdravíčko: 3 hlavní příznaky mrtvice. Když se objeví, je nutné hned přivolat záchranku

Zdravíčko: 3 hlavní příznaky mrtvice. Když se objeví, je nutné hned přivolat záchranku

9. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Daň z mimořádných zisků? Utopie. Požadovaných 85 miliard vláda nevybere

Jak to vidí...: Lukáš Kovanda: Daň z mimořádných zisků? Utopie. Požadovaných 85 miliard vláda nevybere

9. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Ministr Válek vrací do hry VIP pacienty

Vinohradská 12: Ministr Válek vrací do hry VIP pacienty

9. 11. 2022

22 min