Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Krása: Hédonismus a ženské potěšení. Popové hudebnice už chtějí sloužit jen samy sobě

Krása: Hédonismus a ženské potěšení. Popové hudebnice už chtějí sloužit jen samy sobě

17. 11. 2022

23 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Jan Ludvík, bezpečnostní analytik, Katedra bezpečnostních studií na Institutu politologických studií fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy

Osobnost Plus: Jan Ludvík, bezpečnostní analytik, Katedra bezpečnostních studií na Institutu politologických studií fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy

17. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: 33 let svobody. Umíme si jí vážit?

Vinohradská 12: 33 let svobody. Umíme si jí vážit?

17. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Hovory: Na adaptační kurz se mě už ptaly snad stovky ukrajinských rodičů, říká Merunková z Vítej v Česku

Hovory: Na adaptační kurz se mě už ptaly snad stovky ukrajinských rodičů, říká Merunková z Vítej v Česku

16. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Samořídící vozidla umí v krizových situacích reagovat mnohem lépe než řidiči, míní publicista

Souvislosti Plus: Samořídící vozidla umí v krizových situacích reagovat mnohem lépe než řidiči, míní publicista

16. 11. 2022

53 min

Obrázek epizody Dopolední host: Patří k němu škrcení i páky, ale brazilské jiu-jitsu je bezpečný a chytrý sport, říká trenér a lékař

Dopolední host: Patří k němu škrcení i páky, ale brazilské jiu-jitsu je bezpečný a chytrý sport, říká trenér a lékař

16. 11. 2022

26 min

Obrázek epizody Bourání: S rekonstrukcí nechvátat. Musí to uzrát, radí oceňovaní architekti. Svůj domov budovali 8 let

Bourání: S rekonstrukcí nechvátat. Musí to uzrát, radí oceňovaní architekti. Svůj domov budovali 8 let

16. 11. 2022

36 min

Obrázek epizody Záložka: Kniha Klub provází odhalením sexuálního skandálu, který vedl k neudělení Nobelovy ceny

Záložka: Kniha Klub provází odhalením sexuálního skandálu, který vedl k neudělení Nobelovy ceny

16. 11. 2022

20 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jiří Růžička: Kontroly na Hradě chápu jako pomstu za vyvěšené trenýrky. Opodstatněné nikdy nebyly

Dvacet minut Radiožurnálu: Jiří Růžička: Kontroly na Hradě chápu jako pomstu za vyvěšené trenýrky. Opodstatněné nikdy nebyly

16. 11. 2022

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Marketing nikotinových sáčků míří zcela evidentně na malé děti, říká adiktolog

Houpačky: Marketing nikotinových sáčků míří zcela evidentně na malé děti, říká adiktolog

16. 11. 2022

21 min

Obrázek epizody Kompot: Případ dělohy Jennifer Aniston. Proč jsme tak zlí na ženy, co nemohou mít děti?

Kompot: Případ dělohy Jennifer Aniston. Proč jsme tak zlí na ženy, co nemohou mít děti?

16. 11. 2022

41 min

Obrázek epizody Momenty: Věděl jsem, že musím být originální, jinak je to zbytečné, říká malíř a sklář Vladimír Kopecký

Momenty: Věděl jsem, že musím být originální, jinak je to zbytečné, říká malíř a sklář Vladimír Kopecký

16. 11. 2022

12 min

Obrázek epizody On Air: Hudebník Robert Kříž aka Bob Bleedy vydal svůj debut. Inspirací byl rozpad kapely i vztah s otcem

On Air: Hudebník Robert Kříž aka Bob Bleedy vydal svůj debut. Inspirací byl rozpad kapely i vztah s otcem

16. 11. 2022

16 min

Obrázek epizody Radioporadna: Nezmatkujte a při problémech komunikujte se svou bankou. Doporučení finančního poradce Radka Šejvla

Radioporadna: Nezmatkujte a při problémech komunikujte se svou bankou. Doporučení finančního poradce Radka Šejvla

16. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech. Ruce musí mít neurochirurg pořád jisté

Blízká setkání: Neurochirurg Jan Klener: Trénuji doma na kuřecích křídlech. Ruce musí mít neurochirurg pořád jisté

16. 11. 2022

31 min

Obrázek epizody Alex a host: Textař Richard Bergman: Coco Chanel jsem se vloudil do života a její síla mě uchvátila

Alex a host: Textař Richard Bergman: Coco Chanel jsem se vloudil do života a její síla mě uchvátila

16. 11. 2022

28 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Lékař Jaroslav Malý, držitel medaile Za zásluhy I. stupně: Měl jsem opravdu štěstí na skvělé učitele

Host ve studiu: Lékař Jaroslav Malý, držitel medaile Za zásluhy I. stupně: Měl jsem opravdu štěstí na skvělé učitele

16. 11. 2022

10 min

Obrázek epizody Na pohovce Jožky Kubáníka: Herec a režisér Jan Kačer vzpomíná:  Josef Somr byl největší erotický tahák Činoherního klubu

Na pohovce Jožky Kubáníka: Herec a režisér Jan Kačer vzpomíná: Josef Somr byl největší erotický tahák Činoherního klubu

16. 11. 2022

51 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ve státní správě existují absurdity i povinností, které nejde splnit, říká prezident NKÚ Kala

Interview Plus: Ve státní správě existují absurdity i povinností, které nejde splnit, říká prezident NKÚ Kala

16. 11. 2022

25 min

Obrázek epizody On Air: Oběť mohla být v hlavní soutěži v Torontu, ale dali jsme přednost Benátkám, prozradil režisér Blaško

On Air: Oběť mohla být v hlavní soutěži v Torontu, ale dali jsme přednost Benátkám, prozradil režisér Blaško

16. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Radioporadna: Stáří se dá prožít s chutí. Inspirace přichází z modrých zón

Radioporadna: Stáří se dá prožít s chutí. Inspirace přichází z modrých zón

16. 11. 2022

15 min

Obrázek epizody Česko 2022: Život k nezaplacení: Není produktivní, aby rodiče byli čtyři roky doma s dětmi. Stát na tom tratí, říká sociolog Prokop

Česko 2022: Život k nezaplacení: Není produktivní, aby rodiče byli čtyři roky doma s dětmi. Stát na tom tratí, říká sociolog Prokop

16. 11. 2022

19 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Mašková: Svět je málo růžový. Nelíbí se mi to a bojuju s tím

Blízká setkání: Zpěvačka Tereza Mašková: Svět je málo růžový. Nelíbí se mi to a bojuju s tím

16. 11. 2022

27 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Nejen včelařit, ale využít tuto činnost ekonomicky a marketingově. Škola v Jihlavě má učební obor

Dobré dopoledne: Nejen včelařit, ale využít tuto činnost ekonomicky a marketingově. Škola v Jihlavě má učební obor

16. 11. 2022

18 min

Obrázek epizody Rozhovory Radiožurnálu: Trumpův comeback? Bývalý republikánský oznámil, že chce opět kandidovat na hlavu USA

Rozhovory Radiožurnálu: Trumpův comeback? Bývalý republikánský oznámil, že chce opět kandidovat na hlavu USA

16. 11. 2022

2 min