Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Hovory: Rozdýchat stresovou adventní dobu je často opravdová výzva, myslí si sestra karmelitka

Hovory: Rozdýchat stresovou adventní dobu je často opravdová výzva, myslí si sestra karmelitka

11. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Kavárna: Budějovičtí studenti tráví čas v SUDu. Studentské univerzitní divadlo funguje už dvacet let

Kavárna: Budějovičtí studenti tráví čas v SUDu. Studentské univerzitní divadlo funguje už dvacet let

11. 12. 2022

20 min

Obrázek epizody O češtině od A do Z: Jak používat příjmení, která mají formu přídavných jmen? Manželé Malých nebo manželé Malí?

O češtině od A do Z: Jak používat příjmení, která mají formu přídavných jmen? Manželé Malých nebo manželé Malí?

11. 12. 2022

4 min

Obrázek epizody Casablanca: Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

Casablanca: Mám rád chaos a moje hranice komfortu je hodně nízko, vypráví 19letý mistr Česka v autostopu

11. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Lidé znají Radegasta kvůli pivu. O slovanských bozích vědí pramálo, říká režisérka nové pohádky

Host Radiožurnálu: Lidé znají Radegasta kvůli pivu. O slovanských bozích vědí pramálo, říká režisérka nové pohádky

11. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Vzpomínky a Ameriku? Třeba Madeleine Albrightová v županu a natáčkách

Zálety Aleny Zárybnické: Vzpomínky a Ameriku? Třeba Madeleine Albrightová v županu a natáčkách

11. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Proč bylo středověké sklo zelené, prozradí rytec Jan Hásek

Jak to vidí...: Proč bylo středověké sklo zelené, prozradí rytec Jan Hásek

11. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Pot: Vnitřní chvění, blízkost, oheň a pot. Jak prožíváme lásku a jak o ní mluvíme?

Pot: Vnitřní chvění, blízkost, oheň a pot. Jak prožíváme lásku a jak o ní mluvíme?

10. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: S běžci tentokrát nebudeme běhat, ale křtít novou sportovní knížku „Manželé v běhu“

Klub Rádia Junior: S běžci tentokrát nebudeme běhat, ale křtít novou sportovní knížku „Manželé v běhu“

10. 12. 2022

40 min

Obrázek epizody Jihočeši: Dva patrioti ze Staré Pohůrky dokázali pro záchranu památky nadchnout mnoho lidí

Jihočeši: Dva patrioti ze Staré Pohůrky dokázali pro záchranu památky nadchnout mnoho lidí

10. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Bolek Polívka, Václav Kopta, Richard Müller, Lukáš Houdek, Lucie Štěpánková. Sestřih toho nejlepšího

Blízká setkání: Bolek Polívka, Václav Kopta, Richard Müller, Lukáš Houdek, Lucie Štěpánková. Sestřih toho nejlepšího

10. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Zveme vás mezi kaktusy a teplomilné rostliny novodvorského arboreta

Odpolední interview: Zveme vás mezi kaktusy a teplomilné rostliny novodvorského arboreta

10. 12. 2022

9 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, říká její výrobkyně

Host Lenky Vahalové: Kakaové boby jsou superpotravina, ty dobré látky se dají přenést i do čokolády, říká její výrobkyně

10. 12. 2022

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Veronika Opatřilová: Nejsem jenom queer autorka. LGBT tematika je mi ale blízká

Host Radiožurnálu: Veronika Opatřilová: Nejsem jenom queer autorka. LGBT tematika je mi ale blízká

10. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Kávovník jako pokojová rostlina je dekorativní a možná vyplodí i zrnka kávy

Hobby magazín: Kávovník jako pokojová rostlina je dekorativní a možná vyplodí i zrnka kávy

10. 12. 2022

3 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Hasiče v Českém Švýcarsku nahradili vědci a odborníci na mechy a houby

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Hasiče v Českém Švýcarsku nahradili vědci a odborníci na mechy a houby

10. 12. 2022

18 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

Stříbrný vítr: Proč se jeho kanceláři říkalo Františkovy Lázně, prozradí František Kinský

10. 12. 2022

43 min

Obrázek epizody Hovory: Může Il Boemo dostat Oscara? Napoví ráno 22. prosince, prozrazuje producent Macola

Hovory: Může Il Boemo dostat Oscara? Napoví ráno 22. prosince, prozrazuje producent Macola

9. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Sami dva v horách, jen s losy, medvědy a chřestýši. Manželé ušli tisíce kilometrů přes Spojené státy

Dopolední host: Sami dva v horách, jen s losy, medvědy a chřestýši. Manželé ušli tisíce kilometrů přes Spojené státy

9. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

Blízká setkání: Martin Dejdar: "Měl jsem se jmenovat Tonda Námořník." Jaké zažil Vánoce na zaoceánské lodi?

8. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: 12 stromečků zdobí komnaty zámku Hrádek u Nechanic při vyhlášených tradičních vánočních prohlídkách

Host ve studiu: 12 stromečků zdobí komnaty zámku Hrádek u Nechanic při vyhlášených tradičních vánočních prohlídkách

8. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Bohuslav Svoboda z ODS, uchazeč o křeslo primátora hl

Interview Plus: Bohuslav Svoboda z ODS, uchazeč o křeslo primátora hl

8. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Psycholog Štrobl: Každá válka vyvolá v populaci něco, co by se dalo nazvat jakousi vakcinací

Souvislosti Plus: Psycholog Štrobl: Každá válka vyvolá v populaci něco, co by se dalo nazvat jakousi vakcinací

8. 12. 2022

53 min

Obrázek epizody Máme hosty: Chrudimská Besta si na mistrovství světa vytančila triumf

Máme hosty: Chrudimská Besta si na mistrovství světa vytančila triumf

8. 12. 2022

8 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ondřej Kundra, novinář, Respekt

Osobnost Plus: Ondřej Kundra, novinář, Respekt

8. 12. 2022

26 min