Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

Osobnost Plus: Právník Šlosarčík: Západoevropští politici už si nyní uvědomují, jak je teritoriální armáda důležitá

22. 12. 2022

26 min

Obrázek epizody Pro a proti: V Česku kvapem ubývá dětských lékařů, jejich průměrný věk je kolem 60 let

Pro a proti: V Česku kvapem ubývá dětských lékařů, jejich průměrný věk je kolem 60 let

22. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

Host Lucie Výborné: Malásek: Vánoční písně mám rád, ale trošku nám degradují. Jako všechno komerční zboží

22. 12. 2022

28 min

Obrázek epizody Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

Vizitka: Ricardo Hoineff: Ve sklu jsem našel materiál, kterým můžu vyjádřit, co je pro mě bytostně důležité

22. 12. 2022

45 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Válka na Ukrajině, rostoucí inflace a ceny energií. Jak pro Česko a jeho vládu dopadl letošní rok?

Souvislosti Plus: Válka na Ukrajině, rostoucí inflace a ceny energií. Jak pro Česko a jeho vládu dopadl letošní rok?

22. 12. 2022

53 min

Obrázek epizody Zdravíčko: K pubertě patří veletoče. Chování teenagera už neovlivňují rodiče, ale vrstevníci, říká psychiatr

Zdravíčko: K pubertě patří veletoče. Chování teenagera už neovlivňují rodiče, ale vrstevníci, říká psychiatr

22. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Cyril Höschl: Vánoce bez dárků? Konečně máme šanci vrátit se k původnímu významu vánočních svátků

Jak to vidí...: Cyril Höschl: Vánoce bez dárků? Konečně máme šanci vrátit se k původnímu významu vánočních svátků

22. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Zemanova hra s Ústavním soudem

Vinohradská 12: Zemanova hra s Ústavním soudem

22. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Hovory: Dnes si učitel musí svou autoritu vysloužit, říká „novodobý Foglar“ Bauer

Hovory: Dnes si učitel musí svou autoritu vysloužit, říká „novodobý Foglar“ Bauer

21. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Chtěla jsem být hezká tenistka v sukýnce, ale karate mi toho dalo víc, směje se vicemistryně světa

Dopolední host: Chtěla jsem být hezká tenistka v sukýnce, ale karate mi toho dalo víc, směje se vicemistryně světa

21. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Záložka: Tenké, ale přesto silné! Výběr knížek, se kterým stihnete svou čtenářskou výzvu

Záložka: Tenké, ale přesto silné! Výběr knížek, se kterým stihnete svou čtenářskou výzvu

21. 12. 2022

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

Dvacet minut Radiožurnálu: Daniel Anýž: Trumpovo ego začíná obtěžovat. Přerostlé dítě v Bílém domě nikdo nechce

21. 12. 2022

23 min

Obrázek epizody Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

Houpačky: Dárky od Ježíška? Není to lež, ale pohádka pozvaná do reality, říká psycholožka

21. 12. 2022

22 min

Obrázek epizody Krása: „Proč by mě nemohla zajímat Frankfurtská škola i brazilská depilace?“ Je tu debata podcastu Krása

Krása: „Proč by mě nemohla zajímat Frankfurtská škola i brazilská depilace?“ Je tu debata podcastu Krása

21. 12. 2022

50 min

Obrázek epizody Radioporadna: Káva se pije za odměnu. Umožní nám udělat si krásnou chvilku sami pro sebe, pět minut si popřemýšlet

Radioporadna: Káva se pije za odměnu. Umožní nám udělat si krásnou chvilku sami pro sebe, pět minut si popřemýšlet

21. 12. 2022

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Veronika Khek Kubařová: V rolích princezen jsem se snažila, aby dobro nebylo za blbce

Blízká setkání: Herečka Veronika Khek Kubařová: V rolích princezen jsem se snažila, aby dobro nebylo za blbce

21. 12. 2022

30 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Neměli byste poznat, jestli hraji nohama nebo rukama, směje se mladá varhanice Monika Šnorbertová

Host ve studiu: Neměli byste poznat, jestli hraji nohama nebo rukama, směje se mladá varhanice Monika Šnorbertová

21. 12. 2022

10 min

Obrázek epizody Interview Plus: Jaromír Bosák, fotbalový komentátor a sportovní novinář

Interview Plus: Jaromír Bosák, fotbalový komentátor a sportovní novinář

21. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Ústavní právník Antoš: Zeman se snažil co nejvíc roztáhnout ústavní kazajku a cítit se v ní volněji

Osobnost Plus: Ústavní právník Antoš: Zeman se snažil co nejvíc roztáhnout ústavní kazajku a cítit se v ní volněji

21. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Senátorka Chalánková: Cíl EU v péči o děti do tří let je nepřímý nátlak na růst zaměstnanosti matek

Pro a proti: Senátorka Chalánková: Cíl EU v péči o děti do tří let je nepřímý nátlak na růst zaměstnanosti matek

21. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Vizitka: Cestovatel a spisovatel Tomáš Gavlas: Choďte a nebojte se problémů. Za chůze se lépe vyřeší

Vizitka: Cestovatel a spisovatel Tomáš Gavlas: Choďte a nebojte se problémů. Za chůze se lépe vyřeší

21. 12. 2022

48 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Flašinet stál stejně jako kráva. Flašinetáři byli chudí, určitě neměli ještě opici, tvrdí Jan Bondra

Host Lucie Výborné: Flašinet stál stejně jako kráva. Flašinetáři byli chudí, určitě neměli ještě opici, tvrdí Jan Bondra

21. 12. 2022

25 min

Obrázek epizody Šatníky: Marie Kondo a chalupářská estetika: V šatníku Rozi z Pokojovek

Šatníky: Marie Kondo a chalupářská estetika: V šatníku Rozi z Pokojovek

21. 12. 2022

27 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Lenka Víchová: Ukrajina přežije. Konec válčení to ale nebude

Jak to vidí...: Lenka Víchová: Ukrajina přežije. Konec válčení to ale nebude

21. 12. 2022

24 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Fotbaloví mistři nadějí pro Argentinu v krizi

Vinohradská 12: Fotbaloví mistři nadějí pro Argentinu v krizi

21. 12. 2022

20 min