Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Motocyklový závodník Štěpán Zuda se chystá na novou sezónu. Sedmnáctiletý jezdec prozradil své plány

Vybrali jsme pro vás: Motocyklový závodník Štěpán Zuda se chystá na novou sezónu. Sedmnáctiletý jezdec prozradil své plány

6. 1. 2023

7 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Trendy roku 2023 jsou pohoda a celibát a mladíci balili holky na velké koule. To jsou zprávy týdne

Mikrovlnky: Trendy roku 2023 jsou pohoda a celibát a mladíci balili holky na velké koule. To jsou zprávy týdne

6. 1. 2023

10 min

Obrázek epizody Pro a proti: Majitelé areálů bez technického sněhu prostě nemohou fungovat, podporuje zasněžování Neumannová

Pro a proti: Majitelé areálů bez technického sněhu prostě nemohou fungovat, podporuje zasněžování Neumannová

6. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

Vizitka: Flétnistka Monika Štreitová: Klasický repertoár nebyl můj sen, hrát soudobou hudbu je mi bližší

6. 1. 2023

49 min

Obrázek epizody S mikrofonem do Anglie: Pavel Tylšar: Southampton je pro mě favorit číslo jedna na sestup z Premier League

S mikrofonem do Anglie: Pavel Tylšar: Southampton je pro mě favorit číslo jedna na sestup z Premier League

6. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody Dopolední Region: Historik Vladimír Rišlink miluje památky svého rodného kraje už od dětství

Dopolední Region: Historik Vladimír Rišlink miluje památky svého rodného kraje už od dětství

6. 1. 2023

3 min

Obrázek epizody Momenty: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce, říká Jiří Štěpnička

Momenty: Velcí umělci své řemeslo vždy dokonale ovládali, totéž by mělo platit pro herce, říká Jiří Štěpnička

6. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Máme hosty: Michal Horák jako mladý boomer. Radši Beatles než Sheeran

Máme hosty: Michal Horák jako mladý boomer. Radši Beatles než Sheeran

6. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Biskup Malý: Přijít po gigantovi není lehké! Na papeže Benedikta XVI. bylo hozeno mnoho nepěkného

Jak to vidí...: Biskup Malý: Přijít po gigantovi není lehké! Na papeže Benedikta XVI. bylo hozeno mnoho nepěkného

6. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Čekání na prezidenta: Mezi prezidentskými kandidáty chybí osobnost. Proto hrají bizár

Čekání na prezidenta: Mezi prezidentskými kandidáty chybí osobnost. Proto hrají bizár

6. 1. 2023

37 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Babiš, Nerudová, Pavel a jejich patálie

Vinohradská 12: Babiš, Nerudová, Pavel a jejich patálie

6. 1. 2023

22 min

Obrázek epizody Hovory: Afrika v Podkrkonoší. S budováním safari ve Dvoře Králové měl problém Svazarm i včelaři

Hovory: Afrika v Podkrkonoší. S budováním safari ve Dvoře Králové měl problém Svazarm i včelaři

5. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Hobby magazín speciál: Ladislav Lamanai Sedlák: Obraz, který vypadá stejně jako fotografie, pro mě postrádá smysl

Hobby magazín speciál: Ladislav Lamanai Sedlák: Obraz, který vypadá stejně jako fotografie, pro mě postrádá smysl

5. 1. 2023

12 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Herečka Terezie Jelínková v Klubu Rádia Junior

Klub Rádia Junior: Herečka Terezie Jelínková v Klubu Rádia Junior

5. 1. 2023

34 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Předsedkyně drůbežářské unie: Nedostatek vajec v Česku kvůli likvidaci velkochovu nehrozí

Dvacet minut Radiožurnálu: Předsedkyně drůbežářské unie: Nedostatek vajec v Česku kvůli likvidaci velkochovu nehrozí

5. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Radioporadna: Před 30 lety začal u nás program očkování proti žloutence typu B. Člověk je celoživotně chráněn

Radioporadna: Před 30 lety začal u nás program očkování proti žloutence typu B. Člověk je celoživotně chráněn

5. 1. 2023

17 min

Obrázek epizody Speciál: Jaká je role prezidenta během ekonomické krize? Poslechněte si prezidentský speciál

Speciál: Jaká je role prezidenta během ekonomické krize? Poslechněte si prezidentský speciál

5. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Alex a host: Psycholožka Ludmila Čírtková: Násilí nás fascinuje, dokud je daleko. Když se děje nám, bolí to

Alex a host: Psycholožka Ludmila Čírtková: Násilí nás fascinuje, dokud je daleko. Když se děje nám, bolí to

5. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herečka Tereza Bebarová: Neměla jsem ambici se vdát, ale mít psa

Blízká setkání: Herečka Tereza Bebarová: Neměla jsem ambici se vdát, ale mít psa

5. 1. 2023

29 min

Obrázek epizody Finančák: Ještě nejsme z nejhoršího venku, říká o energetické krizi ekonom Lukáš Kovanda

Finančák: Ještě nejsme z nejhoršího venku, říká o energetické krizi ekonom Lukáš Kovanda

5. 1. 2023

36 min

Obrázek epizody Dnešní Plus: Transparency International: Nejtransparentnější kampaň má Nerudová. Na jedničku nedosáhl nikdo

Dnešní Plus: Transparency International: Nejtransparentnější kampaň má Nerudová. Na jedničku nedosáhl nikdo

5. 1. 2023

6 min

Obrázek epizody Interview Plus: Velkou Británii ochromují stávky. Ani opozice ale nenabízí řešení, míní novinář

Interview Plus: Velkou Británii ochromují stávky. Ani opozice ale nenabízí řešení, míní novinář

5. 1. 2023

25 min

Obrázek epizody Velký čísla: Do začátku roku 2023 se zrychlenými songy a recyklací hitů pod vlivem retrománie

Velký čísla: Do začátku roku 2023 se zrychlenými songy a recyklací hitů pod vlivem retrománie

5. 1. 2023

35 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Teatrolog Just: Když začneme škrtat ruské umělce jen proto, že jsou to Rusové, skončíme špatně

Osobnost Plus: Teatrolog Just: Když začneme škrtat ruské umělce jen proto, že jsou to Rusové, skončíme špatně

5. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Digitální kompetence? Umět vyhledat, filtrovat a interpretovat informace, říká učitel informatiky

Host Lucie Výborné: Digitální kompetence? Umět vyhledat, filtrovat a interpretovat informace, říká učitel informatiky

5. 1. 2023

27 min