Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Probírali jsme kosti Otce vlasti. Karel IV. byl ortopedické muzeum, přibližuje profesor Bartoníček

Host Radiožurnálu: Probírali jsme kosti Otce vlasti. Karel IV. byl ortopedické muzeum, přibližuje profesor Bartoníček

22. 1. 2023

31 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Kryštof Michal: Jsem teď víc filmař, ale s Portless letos resuscitujeme staré hity Support Lesbiens

Až na dřeň: Kryštof Michal: Jsem teď víc filmař, ale s Portless letos resuscitujeme staré hity Support Lesbiens

22. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Manžel mi imponuje, ale někdy je úplně příšerný, směje se herečka Martha Issová

Zálety Aleny Zárybnické: Manžel mi imponuje, ale někdy je úplně příšerný, směje se herečka Martha Issová

22. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Co nejvíc chybí začínajícím pedagogům, vysvětluje Petra Mazancová, předsedkyně Učitelské platformy

Jak to vidí...: Co nejvíc chybí začínajícím pedagogům, vysvětluje Petra Mazancová, předsedkyně Učitelské platformy

22. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si celou první část Vertikály

Vertikála: Poslechněte si celou první část Vertikály

22. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Jihočeši: Jihočeška zakotvila u španělského pobřeží. Od práce průvodkyně ji covid nasměroval k realitám

Jihočeši: Jihočeška zakotvila u španělského pobřeží. Od práce průvodkyně ji covid nasměroval k realitám

21. 1. 2023

16 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Nosek, Kuzmičová, Krásná, Vondráček, Jirák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Nosek, Kuzmičová, Krásná, Vondráček, Jirák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

21. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Z byznysmenů dělali malé kluky. Toulali jsme se jako kočovní komedianti, vzpomíná Kraus s Munzarovou

Host Radiožurnálu: Z byznysmenů dělali malé kluky. Toulali jsme se jako kočovní komedianti, vzpomíná Kraus s Munzarovou

21. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Veronika Khek Kubařová: Po StarDance jsem nechtěla o euforii z pohybu přijít. Tanec mi dělá radost

Host Lenky Vahalové: Veronika Khek Kubařová: Po StarDance jsem nechtěla o euforii z pohybu přijít. Tanec mi dělá radost

21. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Hobby magazín: Květy, barevné plody i zelené listy patří do zimní zahrady

Hobby magazín: Květy, barevné plody i zelené listy patří do zimní zahrady

21. 1. 2023

2 min

Obrázek epizody Stříbrný vítr: Co ho znepokojuje na výuce hudební výchovy, prozradí Lukáš Hurník, skladatel a rozhlasový manažer

Stříbrný vítr: Co ho znepokojuje na výuce hudební výchovy, prozradí Lukáš Hurník, skladatel a rozhlasový manažer

21. 1. 2023

44 min

Obrázek epizody Hovory: S dětmi musím stát s nohama na zemi, dřív šlo poletovat jako motýlek, říká držitelka Oscara Irglová

Hovory: S dětmi musím stát s nohama na zemi, dřív šlo poletovat jako motýlek, říká držitelka Oscara Irglová

20. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Dopolední host: Poklad se skrýval ve zdi budějovické lékárny. Dvě mince, které si „ulili“ zedníci, jsou dnes v muzeu

Dopolední host: Poklad se skrýval ve zdi budějovické lékárny. Dvě mince, které si „ulili“ zedníci, jsou dnes v muzeu

20. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody K věci Štěpánky Duchkové: Suchej únor není o prohibici, ale o tom, že máte alkohol pod kontrolou, popisuje organizátor kampaně

K věci Štěpánky Duchkové: Suchej únor není o prohibici, ale o tom, že máte alkohol pod kontrolou, popisuje organizátor kampaně

20. 1. 2023

11 min

Obrázek epizody Quest: Principy věžové obrany. Žánr tower defense ušel od arkádových automatů dlouhou cestu

Quest: Principy věžové obrany. Žánr tower defense ušel od arkádových automatů dlouhou cestu

20. 1. 2023

51 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Expert na energetiku: Nabídku na fixaci cen energií bych nyní nevyužil, v budoucnu se nevyplatí

Dvacet minut Radiožurnálu: Expert na energetiku: Nabídku na fixaci cen energií bych nyní nevyužil, v budoucnu se nevyplatí

20. 1. 2023

24 min

Obrázek epizody Čelisti: Invaze lidských chorošů. Seriál The Last of Us rozhodně není na houby

Čelisti: Invaze lidských chorošů. Seriál The Last of Us rozhodně není na houby

20. 1. 2023

41 min

Obrázek epizody Radioporadna: V zimě trpí pleť větší dehydratací než v létě. Potřebuje víc vody, radí kosmetička Vlasta Libotovská

Radioporadna: V zimě trpí pleť větší dehydratací než v létě. Potřebuje víc vody, radí kosmetička Vlasta Libotovská

20. 1. 2023

15 min

Obrázek epizody Speciál: Masivně narostly počty dezinformací, které jednostranně útočí na Pavla, míní mluvčí Českých elfů

Speciál: Masivně narostly počty dezinformací, které jednostranně útočí na Pavla, míní mluvčí Českých elfů

20. 1. 2023

27 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Vyhostili jsme smrt z našich životů, říká Edna Nová. O umírání blízkého člověka napsala knihu

Diagnóza F: Vyhostili jsme smrt z našich životů, říká Edna Nová. O umírání blízkého člověka napsala knihu

20. 1. 2023

20 min

Obrázek epizody Tribuna: Lance Armstrong byl psychopat i obětní beránek. Kál se napůl, dnes už ztratil relevanci

Tribuna: Lance Armstrong byl psychopat i obětní beránek. Kál se napůl, dnes už ztratil relevanci

20. 1. 2023

26 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Můj Rush, postrach drogových dealerů, je takový postelový pes, směje se policejní psovodka Tomášková

Host ve studiu: Můj Rush, postrach drogových dealerů, je takový postelový pes, směje se policejní psovodka Tomášková

20. 1. 2023

9 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Navigace v Nepálu? Běžte tři dny podél řeky a pak zahněte vpravo, směje se cestovatelka

Host Lucie Výborné: Navigace v Nepálu? Běžte tři dny podél řeky a pak zahněte vpravo, směje se cestovatelka

20. 1. 2023

28 min

Obrázek epizody Tady to znám: Na Svaté Hoře v Příbrami můžete strávit i noc. Zážitkový pobyt vám nabídne víc, než běžná prohlídka

Tady to znám: Na Svaté Hoře v Příbrami můžete strávit i noc. Zážitkový pobyt vám nabídne víc, než běžná prohlídka

20. 1. 2023

23 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Rychetský: Jak a s kým má prezident ohledně soudní moci vést komunikaci? A může a má ji vůbec vést?

Seriál Radiožurnálu: Rychetský: Jak a s kým má prezident ohledně soudní moci vést komunikaci? A může a má ji vůbec vést?

20. 1. 2023

4 min