Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Acid Row jsou věrní „zhulenému“ soundu Mephistopheles či Green Lung

Tip: Hudební tip: Acid Row jsou věrní „zhulenému“ soundu Mephistopheles či Green Lung

16. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Ochotnické divadlo je velmi specifická vášeň. Své o tom ví Martin Šmíd

Odpolední interview: Ochotnické divadlo je velmi specifická vášeň. Své o tom ví Martin Šmíd

16. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Filmové premiéry Pavla Sladkého: Šťastně až na věky: dokument o hledání ideálního vztahu v různém partnerském uspořádání

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Šťastně až na věky: dokument o hledání ideálního vztahu v různém partnerském uspořádání

16. 2. 2023

3 min

Obrázek epizody Alex a host: Herec Radek Zima: Nabídku do Nemocnice na kraji města po dvaceti letech jsem vzal hned

Alex a host: Herec Radek Zima: Nabídku do Nemocnice na kraji města po dvaceti letech jsem vzal hned

16. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

Blízká setkání: Herec Hynek Čermák: Nejlepší dárkem bylo setkání s lidmi, na které bych si nemohl udělat čas

16. 2. 2023

33 min

Obrázek epizody Radioporadna: Jedna chyba vás může stát všechny úspory! Varování před podvody na internetu a na co si dát pozor

Radioporadna: Jedna chyba vás může stát všechny úspory! Varování před podvody na internetu a na co si dát pozor

16. 2. 2023

15 min

Obrázek epizody Finančák: Je čas říct si o zvýšení platu, říká ekonomka Horská o kombinaci inflace a nízké nezaměstnanosti

Finančák: Je čas říct si o zvýšení platu, říká ekonomka Horská o kombinaci inflace a nízké nezaměstnanosti

16. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Interview Plus: Ekonom Münich: Na důchodovou reformu už je pozdě, teď je třeba řešit peníze na penze dnes narozených

Interview Plus: Ekonom Münich: Na důchodovou reformu už je pozdě, teď je třeba řešit peníze na penze dnes narozených

16. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Host ve studiu: Martin Zeman si plní své klukovské sny. Postavil vlastní hrad 28+6, kde chová lvy, tygry a pumu

Host ve studiu: Martin Zeman si plní své klukovské sny. Postavil vlastní hrad 28+6, kde chová lvy, tygry a pumu

16. 2. 2023

11 min

Obrázek epizody Dobré dopoledne: Svůj život zasvětila jaderné energetice, teď předsedá sdružení Ženy v jádru

Dobré dopoledne: Svůj život zasvětila jaderné energetice, teď předsedá sdružení Ženy v jádru

16. 2. 2023

17 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Speciální senzor pod kůží cukrovkářům výrazně zvyšuje kvalitu života, vysvětluje diabetolog Šoupal

Host Lucie Výborné: Speciální senzor pod kůží cukrovkářům výrazně zvyšuje kvalitu života, vysvětluje diabetolog Šoupal

16. 2. 2023

29 min

Obrázek epizody Osobnost Plus: Slepě a naivně jsem žil v domnění, že se války nikdy nedožiju, říká youtuber Rubeš

Osobnost Plus: Slepě a naivně jsem žil v domnění, že se války nikdy nedožiju, říká youtuber Rubeš

16. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Pro a proti: Navyšovat vojenskou pomoc Ukrajině? Ne, spíše změnit strukturu, míní poslanec Metnar

Pro a proti: Navyšovat vojenskou pomoc Ukrajině? Ne, spíše změnit strukturu, míní poslanec Metnar

16. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Máme hosty: Hamry, Seč a Křižanovice. Nová kniha ukazuje, co zkrotilo Chrudimku

Máme hosty: Hamry, Seč a Křižanovice. Nová kniha ukazuje, co zkrotilo Chrudimku

16. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Analytik Jan Ludvík: S konvenční válkou už Západ nepočítal. Transformace armád potrvá roky

Jak to vidí...: Analytik Jan Ludvík: S konvenční válkou už Západ nepočítal. Transformace armád potrvá roky

16. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Už to dál nejde. Skotská premiérka na odchodu

Vinohradská 12: Už to dál nejde. Skotská premiérka na odchodu

16. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: V Pevnosti Boyard je tým tak silný jako jeho nejslabší článek, popisuje majitel zábavního parku

Hovory: V Pevnosti Boyard je tým tak silný jako jeho nejslabší článek, popisuje majitel zábavního parku

15. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Souvislosti Plus: Babiš je jako sultán, kterého všichni v ANO poslouchají na slovo, glosuje komentátor Honzejk

Souvislosti Plus: Babiš je jako sultán, kterého všichni v ANO poslouchají na slovo, glosuje komentátor Honzejk

15. 2. 2023

53 min

Obrázek epizody Dopolední host: Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog

Dopolední host: Nikdy mě nenapadlo, že budu vědcem. Myslel jsem, že ti musí být strašně chytří, směje se vulkanolog

15. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Záložka: Ženská sexualita, touha a tělesnost konečně přestávají být tabu, říká spisovatelka Marta Dzido

Záložka: Ženská sexualita, touha a tělesnost konečně přestávají být tabu, říká spisovatelka Marta Dzido

15. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Host Dne na Moravě: Novela zákona o pedagogických pracovnících může prohloubit rozdíly ve vzdělávání v regionech

Host Dne na Moravě: Novela zákona o pedagogických pracovnících může prohloubit rozdíly ve vzdělávání v regionech

15. 2. 2023

16 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kulhánek: Zásadní je pro nás školství či zdravotnictví. Setkání s Pavlem není jen formalitou

Dvacet minut Radiožurnálu: Hejtman Kulhánek: Zásadní je pro nás školství či zdravotnictví. Setkání s Pavlem není jen formalitou

15. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

Houpačky: Byla krásná a maličká. Držela jsem ji v dlani a loučila se s ní, vzpomíná Eva na porod mrtvé dcery

15. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Víc než dvacítka seniorů z Hukvald si nenechává ujít místní univerzitu třetího věku

Odpolední interview: Víc než dvacítka seniorů z Hukvald si nenechává ujít místní univerzitu třetího věku

15. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Alex a host: Zpěvačka Dasha: Už jen při představě, že tancuju ve StarDance, mě bolí celé tělo

Alex a host: Zpěvačka Dasha: Už jen při představě, že tancuju ve StarDance, mě bolí celé tělo

15. 2. 2023

23 min