Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek podcastu Český rozhlas - Rozhovory

Podcast Český rozhlas - Rozhovory

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

Ve vlastní šťávě: Teorie v gastrooborech by se mohla aktualizovat. Nadšení studenti mi dávají energii, říká učitelka

27. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Pro a proti: Společnost už lustrační zákon nezajímá. Téma z něj dělají jen média, míní Feranec z ANO

Pro a proti: Společnost už lustrační zákon nezajímá. Téma z něj dělají jen média, míní Feranec z ANO

27. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Máme hosty: Pavlova kancléřka: Kdyby to prezidentovi nevyšlo, šla bych prodávat do obchodu

Máme hosty: Pavlova kancléřka: Kdyby to prezidentovi nevyšlo, šla bych prodávat do obchodu

27. 2. 2023

9 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Prouza: USA kvůli sporům s Čínou obětovaly evropský průmysl. Hrozí zničení celého ekosystému výroby

Bruselské chlebíčky: Prouza: USA kvůli sporům s Čínou obětovaly evropský průmysl. Hrozí zničení celého ekosystému výroby

27. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Proč docenti berou méně než pokladní

Vinohradská 12: Proč docenti berou méně než pokladní

27. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Hovory: Když dítěti z dětského domova udeří osmnáctka, přijde volání divočiny, říká Talpa z projektu Patron

Hovory: Když dítěti z dětského domova udeří osmnáctka, přijde volání divočiny, říká Talpa z projektu Patron

26. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Pochlap se: Moje první terapeutka kolem mě pobíhala s pery a vykuřovadly, vzpomíná moderátor Petr Bouška

Pochlap se: Moje první terapeutka kolem mě pobíhala s pery a vykuřovadly, vzpomíná moderátor Petr Bouška

26. 2. 2023

41 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Muzejnice Soňa Krátká a studenti Gymnázia Vysoké Mýto v Klubu Rádio Junior

Klub Rádia Junior: Muzejnice Soňa Krátká a studenti Gymnázia Vysoké Mýto v Klubu Rádio Junior

26. 2. 2023

31 min

Obrázek epizody Moci bez nemoci: Absolutní novinka v léčbě alopecie, nemoci, při které může pacient přijít o vlasy, řasy i obočí

Moci bez nemoci: Absolutní novinka v léčbě alopecie, nemoci, při které může pacient přijít o vlasy, řasy i obočí

26. 2. 2023

36 min

Obrázek epizody Kavárna: Jihočešky zjistily, že nejsem úchyl, modelky už si nemusím dovážet, směje se fotografka aktů

Kavárna: Jihočešky zjistily, že nejsem úchyl, modelky už si nemusím dovážet, směje se fotografka aktů

26. 2. 2023

21 min

Obrázek epizody Trenduj: Retro i trend. Klasické foťáky a fotoalba táhnou

Trenduj: Retro i trend. Klasické foťáky a fotoalba táhnou

26. 2. 2023

50 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Radomíra Vlčková, která začínala v ostravském televizním studiu, se vrátila k filmu

Odpolední interview: Radomíra Vlčková, která začínala v ostravském televizním studiu, se vrátila k filmu

26. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Až na dřeň: Michaela Kuklová: Mohla jsem rakovinu na veřejnosti utajit. Ale chtěla jsem zachránit další ženy

Až na dřeň: Michaela Kuklová: Mohla jsem rakovinu na veřejnosti utajit. Ale chtěla jsem zachránit další ženy

26. 2. 2023

24 min

Obrázek epizody Zálety Aleny Zárybnické: Vysazení motoru se ukázalo jako planý poplach, vzpomíná pilot gripenu Aleš Svoboda

Zálety Aleny Zárybnické: Vysazení motoru se ukázalo jako planý poplach, vzpomíná pilot gripenu Aleš Svoboda

26. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Jak to vidí...: Jak konflikt na Ukrajině vnímají mladí lidé, jeho žáci, vysvětluje historik Vojtěch Vlček

Jak to vidí...: Jak konflikt na Ukrajině vnímají mladí lidé, jeho žáci, vysvětluje historik Vojtěch Vlček

26. 2. 2023

26 min

Obrázek epizody Vertikála: Poslechněte si 1. část Vertikály

Vertikála: Poslechněte si 1. část Vertikály

26. 2. 2023

23 min

Obrázek epizody Vybrali jsme pro vás: Po stopách Máchy na dominantu Podještědí. Do krajiny s přírodním i historickým bohatstvím

Vybrali jsme pro vás: Po stopách Máchy na dominantu Podještědí. Do krajiny s přírodním i historickým bohatstvím

26. 2. 2023

19 min

Obrázek epizody Pot: Bedra, uši, krk i stehna. Znáte své erotogenní zóny?

Pot: Bedra, uši, krk i stehna. Znáte své erotogenní zóny?

25. 2. 2023

22 min

Obrázek epizody Klub Rádia Junior: Křeček není pro děti nejvhodnější. Zkuste radši králíka nebo morče, radí chovatelka

Klub Rádia Junior: Křeček není pro děti nejvhodnější. Zkuste radši králíka nebo morče, radí chovatelka

25. 2. 2023

32 min

Obrázek epizody Šarm: Nechci úplně přestat sportovat, ale už jen s mojí skvělou rodinou, směje se Eva Vrabcová Nývltová

Šarm: Nechci úplně přestat sportovat, ale už jen s mojí skvělou rodinou, směje se Eva Vrabcová Nývltová

25. 2. 2023

30 min

Obrázek epizody Jihočeši: Kytary, které už nehrají, proměňuje malíř František Tácha v obrazy. Prodlužuje jim tak život

Jihočeši: Kytary, které už nehrají, proměňuje malíř František Tácha v obrazy. Prodlužuje jim tak život

25. 2. 2023

20 min

Obrázek epizody Blízká setkání: Čermák, Černodrinská, Podzimková, Toušlová, Dvořák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

Blízká setkání: Čermák, Černodrinská, Podzimková, Toušlová, Dvořák. To nejlepší z Blízkých setkání uplynulých dní

25. 2. 2023

25 min

Obrázek epizody Odpolední interview: Program letošního MHF Leoše Janáčka už je na světě. Nač se těšit, ví Jaromír Javůrek

Odpolední interview: Program letošního MHF Leoše Janáčka už je na světě. Nač se těšit, ví Jaromír Javůrek

25. 2. 2023

10 min

Obrázek epizody Host Lenky Vahalové: Táta dokázal všechny situace zlehčovat, vzpomíná Vanda Hybnerová. Hra Slávy dcery je jím inspirovaná

Host Lenky Vahalové: Táta dokázal všechny situace zlehčovat, vzpomíná Vanda Hybnerová. Hra Slávy dcery je jím inspirovaná

25. 2. 2023

28 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Na Tenerife je cimbál exotika, vypráví folkloristka. Ukazuje tamní kulturu v Česku

Host Radiožurnálu: Na Tenerife je cimbál exotika, vypráví folkloristka. Ukazuje tamní kulturu v Česku

25. 2. 2023

27 min