Podcast Realitní kuchařka

V hlavní roli: ŽENA
Tento podcast je pro ženy, které hledají smysl, poslání i odvahu kráčet svou cestou. Převážná část epizod je zdarma, aby inspirovala každou posluchačku. A pokud chcete jít ještě dál, za cenu jedné kávy měsíčně objevíte bonusový obsah, který jde více do hloubky.
153 epizod
21 odběratelů

Za Zvířata Podcast
Podcast o welfare zvířat a ochraně přírody 🐾🌿 Jsme dvě kamarádky, které vystudovaly obor Ochrana zvířat a welfare na Veterinární univerzitě v Brně. Srozumitelně vysvětlujeme témata, o kterých se často mluví zjednodušeně, bez kontextu a emotivně. Vycházíme z odbornýc…
4 epizod
0 odběratelů

Slovo investora
Podcast ve kterém rozebíráme aktuální dění ve světě investic, konkrétní investiční a finanční nástroje a produkty a zároveň, jak na ně pohlížíme jako společnost Wizion Capital.
69 epizod
14 odběratelů

Investice a obchodování | FINEX.CZ
Vítejte ve Finex.cz Podcastech, důvěryhodném zdroji odborných informací o financích, investování, kryptoměnách a osobních financích. Připojte se k nám a odhalte cenné informace, rozšifrujte tržní trendy a poslouchejte inspirativní příběhy, které vám pomohou na vaší fi…
173 epizod
27 odběratelů

Věci
Ve světě odborníků přichází podcast, kde se já, věčný student školy života, snažím odhodlaně pochopit vše, co je kolem nás – od vědy po filozofii. Říká se, že kdo věci opravdu chápe, zvládne je vysvětlit i dítěti. Já budu to dítě. Díly najdete v plné délce pouze na http…
38 epizod
19 odběratelů

RRP Talks
Vítejte u našeho podcastu RRP Talks, o značkách s příběhem. Poznejte tváře a lidi, kteří stojí za firmami, které máte rádi. Přinášíme vám jedinečné rozhovory s majiteli, kteří se s vámi podělí o své cesty, radosti i překážky. Zjistěte, jak vznikají produkty, které denně…
26 epizod
1 odběratel

Ranní rutina
Ranní rutina může zlepšit celý den a její každodenní opakování i celý život. V podcastu si povídáme s lékaři, pacienty a dalšími osobnostmi o tom, jak najít klíč k vitalitě a celoživotnímu zdraví. Hledáme propojení zdraví střev s různými funkcemi organismu, ať už s trá…
54 epizod
16 odběratelů

Právo v realitách
Právo v realitách vysvětluje, co by měl znát každý, kdo kupuje, prodává nebo pronajímá nemovitost. Advokáti Ilona Černochová a Jan Zajíček sdílejí příběhy z praxe, upozorňují na časté chyby a dávají srozumitelné právní rady. Poslouchejte nás, pokud jste makléř, investor…
66 epizod
2 odběratelé

Slyšíš MĚ? - Podcast
Druhá série podcastu Slyšíš MĚ? Je tady! Těšit se můžete opět na Rozhovory s mnoha hosty - ŽIVOTNÍ OSUDY, TABU TÉMATA, INSPIRATIVNÍ PŘÍBĚHY.... Podcastem vás budou provázet Dája Šurečková a Tom Hatrik.
33 epizod
1 odběratel

Bellissimo Podcast Markéty a Mirka Čepických
Jsme manželé, oba máme roky zkušeností z předních českých médií a rádi si povídáme s inspirativními lidmi. Naše rozhovory jsou dostupné zdarma. Nakopne nás ale, když naši tvorbu přes patreon.com/marketa_mirek podpoříte, aby se nám vrátila část energie, kterou do této ra…
38 epizod
1 odběratel

Bylo to o prsa... Edita Strusková
Podcast pro všechny, se kterými se život nemazlil a nemazlí. Podcast pro všechny, kterými jich zdraví není jedno. Podcast s odborníky na témata, jako jsou rakovy na prsu, zdravý životní styl, péče o tělo a duše jako celek. Já jsem Edita Strusková. Mám prso v háji a sna…
43 epizod
1 odběratel

Podnikavost naostro
Podcast bude přinášet inspiraci k tomu, jak se stát více podnikavým člověkem v různých aspektech života. Podnikavost zde znamená aktivní hledání možností, jak zlepšovat svět kolem sebe, a to v profesní i osobní rovině. Každá epizoda bude opřena o konkrétní data, studie …
14 epizod
0 odběratelů

Café Evropa
Originální podcast pod značkou Café Evropa, pod kterou probíhají již tradiční debaty v celé ČR na témata, která rezonují v české společnosti. V podcastu se však zaměříme především na osobní zkušenosti našich hostů s EU a jejich pohled na pro ně palčivá témata. Posluchač…
119 epizod
3 odběratelé

Za Katedrou
Podcast Za Katedrou je projekt pro všechny stávající i začínající učitele, kteří věří, že má vzdělávání smysl a nebojí se učit jinak. V epizodách tohoto podcastu s tebou budu ráda sdílet spoustu zajímavých myšlenek, pohledů do reality a tipů, které můžeš rovnou aplikova…
158 epizod
19 odběratelů

NAMAŽ SI ROHLÍK – antimotivační podcast
Chcete to někam dotáhnout? Chcete, aby vás měli všichni rádi? Tak s tím vám bohužel nepomůžeme. Zato máme spoustu rad, jak žít s neúspěchem. K ničemu vám to stejně nebude, ale je to zdarma, tak co byste chtěli... Vaše pravidelná dávka negativity v diktatuře pozitivního …
222 epizod
107 odběratelů

Ženy a byznys v souladu
Podcast pro ženy, které chtějí podnikat v souladu samy se sebou, svou intuicí i vnitřním rytmem. Pulsující ženský byznys vychází z propojení identity, energie a strategie. V každé epizodě otevřeme 1 konkrétní téma a s ním i jasné kroky tak, aby vaše podnikání rostlo a …
10 epizod
0 odběratelů

Portu Podcast
Portu je největší robo-advisory platforma v střední Evropě. Pomáháme lidem lépe a efektivněji investovat bez zbytečného papírování. Přinášíme vám zajímavé novinky ze světa investic a rozhovory.
115 epizod
25 odběratelů

Za bohatší Česko
Chceme, aby lidé žili život podle svých představ – bez omezení penězi. Proto v našem podcastu mluvíme nejen o financích, ale i o tématech, která tvoří skutečné bohatství: zdraví, vztahy, myšlení, sebehodnota. Zveme hosty, kteří mají co říct – a nebojí se mluvit otevřeně…
232 epizod
62 odběratelů

Na kafi
„Pojď na kafe.“ Tady často probíráme ta nejzásadnější témata. A tady také obvykle padají ta nejdůležitější rozhodnutí. Pojďte na pokec s přesahem. Poslechněte si rozhovory s lidmi, o kterých se mluví a které chcete slyšet. S lidmi, kteří mají co říct a kteří nás mohou p…
82 epizod
44 odběratelů

Šťastný život s málem
Podcast o minimalismu, cestě k naplněnému životu, osobním rozvoji, sebevědomí, vztazích i dalších tématech. Povídání i rozhovory o tom, jak nepromarnit život péčí o zbytečné věci. Jak mít v hlavě to, co v ní mít chcete, nikoliv to, co vám do ní tlačí okolí. Jak být šťas…
22 epizod
31 odběratelů

PEŤKY TALKY
Ahoj jmenuju se Petra a baví mě povídat si s lidmi. Každý z nás je plný zajímavých zážitků a svého světa, tak proč se nepodělit s ostatními? Peťky talky je podcast o obyčejných neobyčejných lidech. Víc info o mně a nadcházejících dílech hledej na IG @petkisz
142 epizod
29 odběratelů

Perspektivy Česka
Podcast o zásadních ekonomických a společenských změnách, které nás čekají. Debata s těmi, kteří rozhodují a ovlivňují podobu českých i evropských zákonů.
66 epizod
4 odběratelé

První miliarda
Vítejte v podcastu První miliarda, kde mluvíme o tom, jak získat více zákazníků, zvýšit zisk, udržet si zákazníky déle, a to vše na základě mých vlastních zkušeností, které jsem získal během budování 150 milionové skupiny INIZIO. Podnikáme díky “chytrosti”, tvrdé práci,…
141 epizod
36 odběratelů