Podcast Radiožurnál
Řadit dle:

Host Lucie Výborné - Po půl roce jsem vyčerpaný, ale naplněný: zrealizoval jsem všechny svoje touhy, hodnotí novocirkusový principál koronakrizi
20. 8. 2020
27 min

Reportáže Radiožurnálu - Vědecký park je v nesnázích. Výzva Staň se mecenášem iQlandie mezi lidmi vyvolala vlnu solidarity
20. 8. 2020
2 min

Ranní interview - Vícenáklady vznikají všem. Někde pomohly kraje, mělo by se zapojit i MPSV, míní Jan Gabriel ze sociálních služeb
20. 8. 2020
3 min

Budoucnost R - „Zahradní stůl, který budete chtít předat dětem.“ Jak vypadá skutečně udržitelný design?
20. 8. 2020
35 min

Dvacet minut Radiožurnálu - Ředitel ŘSD o stavu českých mostů: Historicky se děly věci, které nebyly v pořádku, poučili jsme se
19. 8. 2020
24 min

Zápisník zahraničních zpravodajů - Naučit se hrát na alpský roh trvá asi tři roky. Jak zní nástroj, který Švýcaři považují za svůj národní symbol?
19. 8. 2020
2 min

Host Lucie Výborné - Koně vás naučí zpomalit. Ukážou vám, jak málo toho víte, soudí přední český parkurový jezdec Zvára
19. 8. 2020
28 min

Seriál Radiožurnálu - Narozena do korony. Jak pandemie ovlivnila život mladé ostravské rodiny?
19. 8. 2020
16 min

Ranní interview - Zrušila vám aerolinka let? Obrňte se trpělivostí, na vrácení peněz máte právo, radí právník
19. 8. 2020
4 min

Dvacet minut Radiožurnálu - Učitelé by měli být prohlášeni za zaměstnance v první linii, myslí si předseda odborů
18. 8. 2020
24 min

Host Radiožurnálu - Postavy ve svých filmech nesoudím, zajímá mě komplikace lidského osudu a duše, uvažuje Agnieszka Holland
18. 8. 2020
27 min

Ranní interview - Ministr školství představil manuál pro školy v době covidu: co v něm ředitelé najdou?
18. 8. 2020
4 min

Olympijský podcast Radiožurnálu - Markéta Davidová: Biatlon mi dal disciplínu i přátele, ale nechci závodit věčně. Někdy mám pocit, že jsem tu už sto let
18. 8. 2020
20 min

Dvacet minut Radiožurnálu - Virus neslábne, ale adaptuje se na člověka. Zvýšení počtu nakažených nic neříká, tvrdí infekcionista
17. 8. 2020
24 min

Speciál Radiožurnálu - Vládnutí je Lukašenkova droga a smysl života. Bojí se, že o něj přijde, zaznělo ve speciálu Radiožurnálu
17. 8. 2020
49 min

Host Radiožurnálu - Vznikla mezi námi chemie a to mi dalo nový impuls, vzpomíná beachvolejbalistka Kvapilová na novou partnerku
17. 8. 2020
26 min

Ranní interview - Data ze světa ukazují, že po deseti dnech člověk není infekční, říká Prymula ke zkrácení povinné karantény
17. 8. 2020
3 min

Zápisník zahraničních zpravodajů - Rekonstrukce města Le Havre z něj po válce udělala království pokrokové architektury
16. 8. 2020
3 min

Host Radiožurnálu - Ivan Hlas Trio živě na Radiožurnálu. Podívejte se na video z Koncertu pro jiné myšlenky ve vodácké hospůdce u Sázavy
15. 8. 2020
27 min

Host Radiožurnálu - Diváci mávají ze zahrádek, užívají si zvuk osmiválce s kompresorem, popisuje organizátor atmosféru jízdy veteránů
15. 8. 2020
25 min

O Roma vakeren - V otázce diskriminace bohužel nevidím posun. Ani u majority, ani u Romů, říká ombudsman Křeček
15. 8. 2020
3 min

Reportáže Radiožurnálu - Výjev jak z plátna francouzského realismu: sběračky květáku v Českém středohoří
15. 8. 2020
2 min

Dvacet minut Radiožurnálu - Podzimní nápor zvládneme, státní a soukromé laboratoře ale musí spolupracovat, říká zástupkyně soukromých laboratoří
14. 8. 2020
23 min