Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Ranní interview - Nákaza odpovídá našemu uvolněnějšímu chování v létě, vysvětluje hlavní hygienička Rážová

Ranní interview - Nákaza odpovídá našemu uvolněnějšímu chování v létě, vysvětluje hlavní hygienička Rážová

12. 9. 2020

9 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Vklouzla jsem do rolí babiček, jdu přirozenou cestou, přiznává herečka Eliška Balzerová

Host Radiožurnálu - Vklouzla jsem do rolí babiček, jdu přirozenou cestou, přiznává herečka Eliška Balzerová

12. 9. 2020

27 min

Obrázek epizody Magazín Experiment - Magazín Experiment z 12. září 2020

Magazín Experiment - Magazín Experiment z 12. září 2020

12. 9. 2020

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Roman Prymula: První vlnu jsme zvládli až příliš dobře, přestali jsme být ostražití. Nově nakažených bude přibývat

Dvacet minut Radiožurnálu - Roman Prymula: První vlnu jsme zvládli až příliš dobře, přestali jsme být ostražití. Nově nakažených bude přibývat

11. 9. 2020

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů - Petra Millerová se živí pořádáním pikniků. Kamarádi si myslí, že jsem blázen, směje se

Zápisník zahraničních zpravodajů - Petra Millerová se živí pořádáním pikniků. Kamarádi si myslí, že jsem blázen, směje se

11. 9. 2020

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Covid nám zkřížil plány, každý den jsme improvizovali a hledali cestu, říká šéf expedice Tatra kolem světa 2

Host Radiožurnálu - Covid nám zkřížil plány, každý den jsme improvizovali a hledali cestu, říká šéf expedice Tatra kolem světa 2

11. 9. 2020

24 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu - Míč letí i sedmdesátikilometrovou rychlostí, nevidíte ho a musíte ho chytit.  To je goalball, tvrdá hra nevidomých

Seriál Radiožurnálu - Míč letí i sedmdesátikilometrovou rychlostí, nevidíte ho a musíte ho chytit. To je goalball, tvrdá hra nevidomých

11. 9. 2020

3 min

Obrázek epizody Ranní interview - Zahraniční semafor: Situace v Chorvatsku a Rumunsku je stabilní, v červené zóně jsou nově Kanárské ostrovy

Ranní interview - Zahraniční semafor: Situace v Chorvatsku a Rumunsku je stabilní, v červené zóně jsou nově Kanárské ostrovy

11. 9. 2020

4 min

Obrázek epizody O Roma vakeren - Duchovní učitel Petr Jano: My Romové v sobě máme něco úžasného

O Roma vakeren - Duchovní učitel Petr Jano: My Romové v sobě máme něco úžasného

11. 9. 2020

3 min

Obrázek epizody Ranní interview - Začíná podpora COVID–Ubytování. „Nejde jen o kompenzaci, ale o snahu udržet ubytovací zařízení,“ říká Stárek

Ranní interview - Začíná podpora COVID–Ubytování. „Nejde jen o kompenzaci, ale o snahu udržet ubytovací zařízení,“ říká Stárek

11. 9. 2020

4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Zaměstnanci prohráli koronakrizi zdravotně i příjmově, myslí si předseda odborového svazu Středula

Dvacet minut Radiožurnálu - Zaměstnanci prohráli koronakrizi zdravotně i příjmově, myslí si předseda odborového svazu Středula

10. 9. 2020

25 min

Obrázek epizody O Roma vakeren - Romští partyzáni. Zapomenutí hrdinové Slovenského národního povstání

O Roma vakeren - Romští partyzáni. Zapomenutí hrdinové Slovenského národního povstání

10. 9. 2020

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Nad scénářem jsem oněměl. To nebyli vojáci, ale sousedi, říká Bohdan Sláma k novému filmu

Host Radiožurnálu - Nad scénářem jsem oněměl. To nebyli vojáci, ale sousedi, říká Bohdan Sláma k novému filmu

10. 9. 2020

24 min

Obrázek epizody Ranní interview - Nárůst nakažených mohl způsobit návrat po dovolených do práce, myslí si ministr Vojtěch

Ranní interview - Nárůst nakažených mohl způsobit návrat po dovolených do práce, myslí si ministr Vojtěch

10. 9. 2020

6 min

Obrázek epizody Ranní interview - Němci si nepřejí znovuzavedení hraničních kontrol, je to na naší odpovědnosti, uvedl náměstek Smolek

Ranní interview - Němci si nepřejí znovuzavedení hraničních kontrol, je to na naší odpovědnosti, uvedl náměstek Smolek

10. 9. 2020

4 min

Obrázek epizody Budoucnost R - Může být výroba Coca-Coly ekologická? Usilujeme o 100% recyklovatelné materiály, říká zástupce firmy

Budoucnost R - Může být výroba Coca-Coly ekologická? Usilujeme o 100% recyklovatelné materiály, říká zástupce firmy

10. 9. 2020

27 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - 20 let krajů: Jak hodnotí krajskou samosprávu bývalí hejtmani?

Speciál Radiožurnálu - 20 let krajů: Jak hodnotí krajskou samosprávu bývalí hejtmani?

9. 9. 2020

54 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů - V Gdaňsku vyrostla budova z rezavějících plechů. Její architektura odkazuje na původní atmosféru doků

Zápisník zahraničních zpravodajů - V Gdaňsku vyrostla budova z rezavějících plechů. Její architektura odkazuje na původní atmosféru doků

9. 9. 2020

3 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Jak Češi hodnotí kraje? Největším problémem jsou doprava a pracovní místa, ukázal exkluzivní průzkum

Reportáže Radiožurnálu - Jak Češi hodnotí kraje? Největším problémem jsou doprava a pracovní místa, ukázal exkluzivní průzkum

9. 9. 2020

1 min

Obrázek epizody Ranní interview - Praze zatím červený stupeň nehrozí. Lidé mezi 20 a 30 lety se zapomněli chránit, říká pražská hygienička

Ranní interview - Praze zatím červený stupeň nehrozí. Lidé mezi 20 a 30 lety se zapomněli chránit, říká pražská hygienička

9. 9. 2020

5 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Kroucení očima? Dosáhla jsem vrcholu frustrace, jsem jen člověk, komentuje kritiku Witovská

Host Radiožurnálu - Kroucení očima? Dosáhla jsem vrcholu frustrace, jsem jen člověk, komentuje kritiku Witovská

9. 9. 2020

23 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu - Keramická dílna, tiskařská dílna a jazyková učebna. Sociální firma Ergones dává práci i nevidomým

Seriál Radiožurnálu - Keramická dílna, tiskařská dílna a jazyková učebna. Sociální firma Ergones dává práci i nevidomým

9. 9. 2020

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Změnu důchodového systému nelze udělat bez daňové reformy, říká Nerudová z Komise pro spravedlivé důchody

Dvacet minut Radiožurnálu - Změnu důchodového systému nelze udělat bez daňové reformy, říká Nerudová z Komise pro spravedlivé důchody

8. 9. 2020

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - V pozadí byl Fantomas, Saint-Exupéry a další, kteří snili o letectví, přiznává inspiraci designér létajícího vozu

Host Lucie Výborné - V pozadí byl Fantomas, Saint-Exupéry a další, kteří snili o letectví, přiznává inspiraci designér létajícího vozu

8. 9. 2020

24 min

Obrázek epizody Olympijský podcast Radiožurnálu - Góly pro mě byly vždycky více než nahrávky,  přiznává hokejista Dominik Kubalík

Olympijský podcast Radiožurnálu - Góly pro mě byly vždycky více než nahrávky, přiznává hokejista Dominik Kubalík

8. 9. 2020

20 min