Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Na šumavské Zlaté stezce bylo nejvíce rušno po skončení husitských válek, vypráví historik Zdeněk Svoboda

Host Lucie Výborné - Na šumavské Zlaté stezce bylo nejvíce rušno po skončení husitských válek, vypráví historik Zdeněk Svoboda

30. 11. 2020

24 min

Obrázek epizody Ranní interview - Až patnáct procent restaurací neotevře, obchodům pomohou Vánoce, odhaduje Prouza

Ranní interview - Až patnáct procent restaurací neotevře, obchodům pomohou Vánoce, odhaduje Prouza

30. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Ranní interview - U maturit a přijímaček na gymnázia bude platit zvýšená podpora ze strany škol i ministerstva, slibuje ministr Plaga

Ranní interview - U maturit a přijímaček na gymnázia bude platit zvýšená podpora ze strany škol i ministerstva, slibuje ministr Plaga

30. 11. 2020

7 min

Obrázek epizody Sportžurnál - Sportžurnál 29. listopadu s Vojtěchem Bidrmanem

Sportžurnál - Sportžurnál 29. listopadu s Vojtěchem Bidrmanem

29. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů - Nahořklá, osvěžující chuť a afrodiziakální účinky. Gurmeti v Kolumbii milují pražené mravenčí zadečky

Zápisník zahraničních zpravodajů - Nahořklá, osvěžující chuť a afrodiziakální účinky. Gurmeti v Kolumbii milují pražené mravenčí zadečky

29. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Ranní interview - Výjimky z čtvrtého stupně systému PES? Chaos začal, když jsme jej začali porušovat, odmítá Havlíček

Ranní interview - Výjimky z čtvrtého stupně systému PES? Chaos začal, když jsme jej začali porušovat, odmítá Havlíček

29. 11. 2020

5 min

Obrázek epizody Magazín Experiment - Magazín Experiment z 28. listopadu 2020

Magazín Experiment - Magazín Experiment z 28. listopadu 2020

28. 11. 2020

18 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Nejvyšší výtěžek sbírky i v tomhle běsu a děsu. Zvedla se neuvěřitelná vlna solidarity, říká ředitelka potravinových bank

Host Radiožurnálu - Nejvyšší výtěžek sbírky i v tomhle běsu a děsu. Zvedla se neuvěřitelná vlna solidarity, říká ředitelka potravinových bank

28. 11. 2020

24 min

Obrázek epizody Ranní interview - Můžeme si dovolit rozvolnit opatření? Jedině malé obchody, jinak klesat nebudeme, myslí si Prymula

Ranní interview - Můžeme si dovolit rozvolnit opatření? Jedině malé obchody, jinak klesat nebudeme, myslí si Prymula

28. 11. 2020

5 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Chci zlepšit komunikaci, setkám se se zástupci neziskového sektoru, slibuje nový šéf ÚOHS

Dvacet minut Radiožurnálu - Chci zlepšit komunikaci, setkám se se zástupci neziskového sektoru, slibuje nový šéf ÚOHS

27. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Více než 90 % dezinformačních webů v Česku jedná ve prospěch Ruska, tvrdí datový analytik Vrábel

Host Lucie Výborné - Více než 90 % dezinformačních webů v Česku jedná ve prospěch Ruska, tvrdí datový analytik Vrábel

27. 11. 2020

28 min

Obrázek epizody Ranní interview - Začíná největší slevová akce roku Black Friday. Jak se nenechat napálit prodejci na internetu?

Ranní interview - Začíná největší slevová akce roku Black Friday. Jak se nenechat napálit prodejci na internetu?

27. 11. 2020

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Ministr Blatný: S uvolňováním nejsem optimistický. Je to tak 50 na 50

Dvacet minut Radiožurnálu - Ministr Blatný: S uvolňováním nejsem optimistický. Je to tak 50 na 50

26. 11. 2020

32 min

Obrázek epizody Ranní interview - Loučení s fotbalovým géniem. Jak svět vzpomíná na Diega Maradonu?

Ranní interview - Loučení s fotbalovým géniem. Jak svět vzpomíná na Diega Maradonu?

26. 11. 2020

5 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Pomůže v boji proti koronaviru plazma? „O covidu-19 zatím nevíme dost,“ říká hematolog

Host Lucie Výborné - Pomůže v boji proti koronaviru plazma? „O covidu-19 zatím nevíme dost,“ říká hematolog

26. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Ranní interview - Jana Maláčová: Chceme, aby pracující rodiny dosáhly na přídavky na děti, mám podporu všech odborníků

Ranní interview - Jana Maláčová: Chceme, aby pracující rodiny dosáhly na přídavky na děti, mám podporu všech odborníků

26. 11. 2020

6 min

Obrázek epizody Budoucnost R - Dana Drábová: Budoucnost energetiky? Zdroje planety jsou konečné, musíme šlápnout na pedál

Budoucnost R - Dana Drábová: Budoucnost energetiky? Zdroje planety jsou konečné, musíme šlápnout na pedál

26. 11. 2020

36 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Odchod Velké Británie bez dohody by poškodil český automobilový průmysl, varuje vlivný německý europoslanec

Dvacet minut Radiožurnálu - Odchod Velké Británie bez dohody by poškodil český automobilový průmysl, varuje vlivný německý europoslanec

25. 11. 2020

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Odešla legenda Kamila Moučková. „Statečnost? Prostě jsem se namíchla a nemohla jednat jinak“

Host Lucie Výborné - Odešla legenda Kamila Moučková. „Statečnost? Prostě jsem se namíchla a nemohla jednat jinak“

25. 11. 2020

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Hudba je úžasná. Po koncertech jsem v takové euforii, že nemůžu usnout, přiznává Aneta Langerová

Host Lucie Výborné - Hudba je úžasná. Po koncertech jsem v takové euforii, že nemůžu usnout, přiznává Aneta Langerová

25. 11. 2020

27 min

Obrázek epizody Ranní interview - Maturanti se vrací do škol, výuku jim ale komplikuje zákaz míchání žáků z různých tříd

Ranní interview - Maturanti se vrací do škol, výuku jim ale komplikuje zákaz míchání žáků z různých tříd

25. 11. 2020

4 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Děti tloustnou, tělocvik by se měl vrátit do škol, doporučuje Beran z olympijského výboru

Dvacet minut Radiožurnálu - Děti tloustnou, tělocvik by se měl vrátit do škol, doporučuje Beran z olympijského výboru

24. 11. 2020

23 min

Obrázek epizody Olympijský podcast Radiožurnálu - Tomáš Enge: Kdo chce být v F1 nejlepší, musí být arogantní

Olympijský podcast Radiožurnálu - Tomáš Enge: Kdo chce být v F1 nejlepší, musí být arogantní

24. 11. 2020

43 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Z Dvořákovy síně do přijímačů v Tokiu: úspěch Československého rozhlasu slaví pětatřicet let

Reportáže Radiožurnálu - Z Dvořákovy síně do přijímačů v Tokiu: úspěch Československého rozhlasu slaví pětatřicet let

24. 11. 2020

1 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Věděl jsem, že atletika mě dlouhodobě neuživí. Podnikání mě zatím baví, usmívá se mladý zakladatel značky Vasky

Host Lucie Výborné - Věděl jsem, že atletika mě dlouhodobě neuživí. Podnikání mě zatím baví, usmívá se mladý zakladatel značky Vasky

24. 11. 2020

26 min