Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Jiří Dvořák: Koronakrize ho připravila o živobytí, soukromý dopravce se ale nevzdává

Speciál Radiožurnálu - Jiří Dvořák: Koronakrize ho připravila o živobytí, soukromý dopravce se ale nevzdává

25. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu - Vrátit se, nebo zůstat? Když přišla pandemie, zasáhly tatrováckou expedici hádky i cestovní omezení

Seriál Radiožurnálu - Vrátit se, nebo zůstat? Když přišla pandemie, zasáhly tatrováckou expedici hádky i cestovní omezení

24. 12. 2020

23 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Tadej Pogačar: O vítězství v Tour de France snil už jako dítě. Letos se postaral o velké sportovní překvapení

Speciál Radiožurnálu - Tadej Pogačar: O vítězství v Tour de France snil už jako dítě. Letos se postaral o velké sportovní překvapení

24. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Slavné příjmení mi nepomohlo. Křeček v noční košili pro mě znamenal konec, vzpomíná Marek Brodský

Host Radiožurnálu - Slavné příjmení mi nepomohlo. Křeček v noční košili pro mě znamenal konec, vzpomíná Marek Brodský

24. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Jak bojovat s osamělostí? Sociální sítě jsou jen „já, já, já“, soudí kněz Marek Orko Vácha

Host Lucie Výborné - Jak bojovat s osamělostí? Sociální sítě jsou jen „já, já, já“, soudí kněz Marek Orko Vácha

24. 12. 2020

26 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Jana Březinová: Zdravotní sestru v důchodu, která se rozhodla dobrovolně pomáhat, ocenil i prezident

Speciál Radiožurnálu - Jana Březinová: Zdravotní sestru v důchodu, která se rozhodla dobrovolně pomáhat, ocenil i prezident

24. 12. 2020

2 min

Obrázek epizody Budoucnost R - Genetické inženýrství zažívá revoluci. Úprava lidských genů ale budí etické otázky

Budoucnost R - Genetické inženýrství zažívá revoluci. Úprava lidských genů ale budí etické otázky

24. 12. 2020

32 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu - Po stopách první tatrovácké výpravy. Po návratu do Československa o expedici skoro nebyl zájem

Seriál Radiožurnálu - Po stopách první tatrovácké výpravy. Po návratu do Československa o expedici skoro nebyl zájem

23. 12. 2020

23 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Miloš Vystrčil: Nemůžeme sklánět hlavu, prohlásil předseda Senátu a odletěl na Tchajwan

Speciál Radiožurnálu - Miloš Vystrčil: Nemůžeme sklánět hlavu, prohlásil předseda Senátu a odletěl na Tchajwan

23. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů - Výhled z balkónu na moře neomrzí: reportáž ze života Čechů, kteří na důchod přesídlili do Hurghády

Zápisník zahraničních zpravodajů - Výhled z balkónu na moře neomrzí: reportáž ze života Čechů, kteří na důchod přesídlili do Hurghády

23. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře - Polední publicistika s Tomášem Pancířem

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře - Polední publicistika s Tomášem Pancířem

23. 12. 2020

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Vánoce jsou v Americe strašlivý kýč. Nikde jinde jsem něco podobného nezažil, tvrdí režisér Lichtag

Host Lucie Výborné - Vánoce jsou v Americe strašlivý kýč. Nikde jinde jsem něco podobného nezažil, tvrdí režisér Lichtag

23. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - David Pastrňák: Týmový úspěch nepřišel, ale individuálně se mu dařilo. Byl nejlepším střelcem NHL

Speciál Radiožurnálu - David Pastrňák: Týmový úspěch nepřišel, ale individuálně se mu dařilo. Byl nejlepším střelcem NHL

23. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Ranní interview - „V Česku probíhá masivní komunitní šíření,“ tvrdí Dušek. Skóre PES je stále na pátém stupni

Ranní interview - „V Česku probíhá masivní komunitní šíření,“ tvrdí Dušek. Skóre PES je stále na pátém stupni

23. 12. 2020

6 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Jiří Rusnok: Daňový balíček je málo muziky za hodně peněz. Pro oživení ekonomiky nebude efektivní

Dvacet minut Radiožurnálu - Jiří Rusnok: Daňový balíček je málo muziky za hodně peněz. Pro oživení ekonomiky nebude efektivní

22. 12. 2020

23 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Lewis Hamilton: Bezchybný závodník, který se ještě zlepšuje. Přizpůsobil se i nové zádi Mercedesu

Speciál Radiožurnálu - Lewis Hamilton: Bezchybný závodník, který se ještě zlepšuje. Přizpůsobil se i nové zádi Mercedesu

22. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Jak vypadají Vánoce na zahraniční misi? „Rozdáte si dárky a pak každý běží ke Skypu,“ popisuje Pavel Konvalinka

Host Lucie Výborné - Jak vypadají Vánoce na zahraniční misi? „Rozdáte si dárky a pak každý běží ke Skypu,“ popisuje Pavel Konvalinka

22. 12. 2020

25 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Tomáš Cihlář: „Kluk z Chomutova“, který zachraňuje životy. Jeho tým vyvinul lék Remdesivir

Speciál Radiožurnálu - Tomáš Cihlář: „Kluk z Chomutova“, který zachraňuje životy. Jeho tým vyvinul lék Remdesivir

22. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Ranní interview - Společnost je rozdělená, povinné očkování nemůžeme dopustit, zní z KSČM

Ranní interview - Společnost je rozdělená, povinné očkování nemůžeme dopustit, zní z KSČM

22. 12. 2020

5 min

Obrázek epizody Olympijský podcast Radiožurnálu - Fyzička je v autě strašně důležitá, není to jen o kroucení volantem, zdůrazňuje závodník Václav Pech

Olympijský podcast Radiožurnálu - Fyzička je v autě strašně důležitá, není to jen o kroucení volantem, zdůrazňuje závodník Václav Pech

22. 12. 2020

41 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Premiér Babiš koordinátorem očkování? „Není to špatná volba,“ říká ministr Blatný

Dvacet minut Radiožurnálu - Premiér Babiš koordinátorem očkování? „Není to špatná volba,“ říká ministr Blatný

21. 12. 2020

34 min

Obrázek epizody Magazín Experiment - Stávající vakcíny si poradí i s novou mutací koronaviru. Stačí je drobně upravit, věří vědci

Magazín Experiment - Stávající vakcíny si poradí i s novou mutací koronaviru. Stačí je drobně upravit, věří vědci

21. 12. 2020

3 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Vše o očkování proti koronaviru! Nalaďte si speciální vysílání na Radiožurnálu

Speciál Radiožurnálu - Vše o očkování proti koronaviru! Nalaďte si speciální vysílání na Radiožurnálu

21. 12. 2020

49 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Seiferovy básně samy přinášejí melodii, popisuje písničkář Paleček. Zhudebnil je na desce Písně domova

Host Lucie Výborné - Seiferovy básně samy přinášejí melodii, popisuje písničkář Paleček. Zhudebnil je na desce Písně domova

21. 12. 2020

29 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Seifertovy básně samy přinášejí melodii, popisuje písničkář Paleček. Zhudebnil je na desce Písně domova

Host Lucie Výborné - Seifertovy básně samy přinášejí melodii, popisuje písničkář Paleček. Zhudebnil je na desce Písně domova

21. 12. 2020

29 min