Podcast Radiožurnál
Řadit dle:

Dvacet minut Radiožurnálu - Virus je čím dál chytřejší a přizpůsobuje se. Totéž musíme dělat i my, konstatuje expert WHO
4. 2. 2021
24 min

Host Lucie Výborné - Životu se musíte dívat do očí. Vyfotil jsem i svoje mrtvé rodiče v rakvi, tvrdí Antonín Kratochvíl
4. 2. 2021
26 min

Ranní interview - Nežádoucí účinky očkování proti covidu-19? Drobné obtíže, které do pár hodin vymizí
4. 2. 2021
1 min

Budoucnost R - „Mozek pacienta dokážeme oblbnout.“ Ostravská firma vyvíjí virtuální rehabilitaci
4. 2. 2021
37 min

Dvacet minut Radiožurnálu - Modely, které používá ÚZIS, jsou katastrofální. Je v nich mnoho chyb, konstatuje statistik Vencálek
3. 2. 2021
23 min

Reportáže Radiožurnálu - Sonda Luna 9 přistála na Měsíci před 55 lety. Sověti si tím připsali důležitou výhru nad Američany
3. 2. 2021
1 min

Reportáže Radiožurnálu - Vybral miliony pro zdravotníky, teď podlehl covidu. Británie truchlí za válečného veterána, který se stal symbolem boje s pandemií
3. 2. 2021
2 min

Speciál Radiožurnálu - Změna volebního systému: Co v praxi znamená středeční rozhodnutí Ústavního soudu?
3. 2. 2021
50 min

Host Radiožurnálu - Některé scény ze seriálu Sanitka jsou pro mě nepochopitelné, říká legendární záchranář
3. 2. 2021
21 min

Ranní interview - Richard Brabec ke kauze Bečva: O viníkovi nechci spekulovat, policie mi své závěry nesděluje
3. 2. 2021
7 min

Dvacet minut Radiožurnálu - Člověk je v Česku za svou nemoc trestán. Tato systémová chyba by se měla napravit, myslí si Středula
2. 2. 2021
24 min

Host Lucie Výborné - Trénink dětí mi po olympiádě pomohl vrátit radost ze snowboardingu, vzpomíná Eva Samková
2. 2. 2021
26 min

Olympijský podcast Radiožurnálu - Trenér reprezentace Šilhavý: Uvítal bych EURO v jedné zemi
2. 2. 2021
33 min

Ranní interview - Pokračuje očkování v domovech pro seniory. Jaký má vliv na jejich provoz?
2. 2. 2021
5 min

Dvacet minut Radiožurnálu - Naše chuť očkovat je velká. Jsme schopni naočkovat asi 50 tisíc lidí denně, tvrdí praktický lékař
1. 2. 2021
24 min

Reportáže Radiožurnálu - Dálniční známky od února už jen elektronicky. Jsou vázané na SPZ, proto si dejte pozor na překlepy při online nákupu
1. 2. 2021
2 min

Host Lucie Výborné - Vše, co jsem se o herectví naučil, jsem se naučil v Brně, bilancuje Miroslav Donutil
1. 2. 2021
25 min

Speciál Radiožurnálu - Česko očkuje pomaleji, než bylo v plánu. Proč vázne očkovací strategie a co přinesou další týdny?
1. 2. 2021
49 min

Ranní interview - Většina gymnázií zůstává u jednotných přijímaček, upouští se od testu všeobecných znalostí
1. 2. 2021
4 min

Reportáže Radiožurnálu - Přidejte se k výzvě Suchej únor. Adiktologové slibují více energie a kvalitnější spánek
1. 2. 2021
1 min

Zápisník zahraničních zpravodajů - Karneval si vzít nenecháme! řekli si v New Orleans a začali zdobit své domy a zahrady
31. 1. 2021
3 min

Host Radiožurnálu - Speciální mikročočkou dokážeme lidem zlepšit vidění do blízka, říká oční chirurg Stodůlka
31. 1. 2021
24 min