Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Virus je čím dál chytřejší a přizpůsobuje se. Totéž musíme dělat i my, konstatuje expert WHO

Dvacet minut Radiožurnálu - Virus je čím dál chytřejší a přizpůsobuje se. Totéž musíme dělat i my, konstatuje expert WHO

4. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Životu se musíte dívat do očí. Vyfotil jsem i svoje mrtvé rodiče v rakvi, tvrdí Antonín Kratochvíl

Host Lucie Výborné - Životu se musíte dívat do očí. Vyfotil jsem i svoje mrtvé rodiče v rakvi, tvrdí Antonín Kratochvíl

4. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Ranní interview - Nežádoucí účinky očkování proti covidu-19? Drobné obtíže, které do pár hodin vymizí

Ranní interview - Nežádoucí účinky očkování proti covidu-19? Drobné obtíže, které do pár hodin vymizí

4. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Budoucnost R - „Mozek pacienta dokážeme oblbnout.“ Ostravská firma vyvíjí virtuální rehabilitaci

Budoucnost R - „Mozek pacienta dokážeme oblbnout.“ Ostravská firma vyvíjí virtuální rehabilitaci

4. 2. 2021

37 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Modely, které používá ÚZIS, jsou katastrofální. Je v nich mnoho chyb, konstatuje statistik Vencálek

Dvacet minut Radiožurnálu - Modely, které používá ÚZIS, jsou katastrofální. Je v nich mnoho chyb, konstatuje statistik Vencálek

3. 2. 2021

23 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Sonda Luna 9 přistála na Měsíci před 55 lety. Sověti si tím připsali důležitou výhru nad Američany

Reportáže Radiožurnálu - Sonda Luna 9 přistála na Měsíci před 55 lety. Sověti si tím připsali důležitou výhru nad Američany

3. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Vybral miliony pro zdravotníky, teď podlehl covidu. Británie truchlí za válečného veterána, který se stal symbolem boje s pandemií

Reportáže Radiožurnálu - Vybral miliony pro zdravotníky, teď podlehl covidu. Británie truchlí za válečného veterána, který se stal symbolem boje s pandemií

3. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Změna volebního systému: Co v praxi znamená středeční rozhodnutí Ústavního soudu?

Speciál Radiožurnálu - Změna volebního systému: Co v praxi znamená středeční rozhodnutí Ústavního soudu?

3. 2. 2021

50 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Některé scény ze seriálu Sanitka jsou pro mě nepochopitelné, říká legendární záchranář

Host Radiožurnálu - Některé scény ze seriálu Sanitka jsou pro mě nepochopitelné, říká legendární záchranář

3. 2. 2021

21 min

Obrázek epizody Ranní interview - Richard Brabec ke kauze Bečva: O viníkovi nechci spekulovat, policie mi své závěry nesděluje

Ranní interview - Richard Brabec ke kauze Bečva: O viníkovi nechci spekulovat, policie mi své závěry nesděluje

3. 2. 2021

7 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Člověk je v Česku za svou nemoc trestán. Tato systémová chyba by se měla napravit, myslí si Středula

Dvacet minut Radiožurnálu - Člověk je v Česku za svou nemoc trestán. Tato systémová chyba by se měla napravit, myslí si Středula

2. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Trénink dětí mi po olympiádě pomohl vrátit radost ze snowboardingu, vzpomíná Eva Samková

Host Lucie Výborné - Trénink dětí mi po olympiádě pomohl vrátit radost ze snowboardingu, vzpomíná Eva Samková

2. 2. 2021

26 min

Obrázek epizody Olympijský podcast Radiožurnálu - Trenér reprezentace Šilhavý: Uvítal bych EURO v jedné zemi

Olympijský podcast Radiožurnálu - Trenér reprezentace Šilhavý: Uvítal bych EURO v jedné zemi

2. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Ranní interview - Pokračuje očkování v domovech pro seniory. Jaký má vliv na jejich provoz?

Ranní interview - Pokračuje očkování v domovech pro seniory. Jaký má vliv na jejich provoz?

2. 2. 2021

5 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu - Naše chuť očkovat je velká. Jsme schopni naočkovat asi 50 tisíc lidí denně, tvrdí praktický lékař

Dvacet minut Radiožurnálu - Naše chuť očkovat je velká. Jsme schopni naočkovat asi 50 tisíc lidí denně, tvrdí praktický lékař

1. 2. 2021

24 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Dálniční známky od února už jen elektronicky. Jsou vázané na SPZ, proto si dejte pozor na překlepy při online nákupu

Reportáže Radiožurnálu - Dálniční známky od února už jen elektronicky. Jsou vázané na SPZ, proto si dejte pozor na překlepy při online nákupu

1. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné - Vše, co jsem se o herectví naučil, jsem se naučil v Brně, bilancuje Miroslav Donutil

Host Lucie Výborné - Vše, co jsem se o herectví naučil, jsem se naučil v Brně, bilancuje Miroslav Donutil

1. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu - Česko očkuje pomaleji, než bylo v plánu. Proč vázne očkovací strategie a co přinesou další týdny?

Speciál Radiožurnálu - Česko očkuje pomaleji, než bylo v plánu. Proč vázne očkovací strategie a co přinesou další týdny?

1. 2. 2021

49 min

Obrázek epizody Ranní interview - Většina gymnázií zůstává u jednotných přijímaček, upouští se od testu všeobecných znalostí

Ranní interview - Většina gymnázií zůstává u jednotných přijímaček, upouští se od testu všeobecných znalostí

1. 2. 2021

4 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Přidejte se k výzvě Suchej únor. Adiktologové slibují více energie a kvalitnější spánek

Reportáže Radiožurnálu - Přidejte se k výzvě Suchej únor. Adiktologové slibují více energie a kvalitnější spánek

1. 2. 2021

1 min

Obrázek epizody Sportžurnál - Sportžurnál 31. ledna s Miroslavem Burešem

Sportžurnál - Sportžurnál 31. ledna s Miroslavem Burešem

31. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů - Karneval si vzít nenecháme! řekli si v New Orleans a začali zdobit své domy a zahrady

Zápisník zahraničních zpravodajů - Karneval si vzít nenecháme! řekli si v New Orleans a začali zdobit své domy a zahrady

31. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Speciální mikročočkou dokážeme lidem zlepšit vidění do blízka, říká oční chirurg Stodůlka

Host Radiožurnálu - Speciální mikročočkou dokážeme lidem zlepšit vidění do blízka, říká oční chirurg Stodůlka

31. 1. 2021

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů - Zápisník Lubomíra Smatany

Zápisník zahraničních zpravodajů - Zápisník Lubomíra Smatany

31. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů - Zápisník Pavly Smetanové

Zápisník zahraničních zpravodajů - Zápisník Pavly Smetanové

31. 1. 2021

3 min