Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Nejen mladost a zdraví. Velikonoční pomlázka měla také umlčet klevety. Znáte symboliku Velikonoc?

Reportáže Radiožurnálu: Nejen mladost a zdraví. Velikonoční pomlázka měla také umlčet klevety. Znáte symboliku Velikonoc?

5. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Estébáci začali vyhrožovat, že mi vezmou syna. Tak jsem ho unesla. Příběh Hany Palcové

Příběhy 20. století: Estébáci začali vyhrožovat, že mi vezmou syna. Tak jsem ho unesla. Příběh Hany Palcové

4. 4. 2021

49 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Létání na Aljašce? Počasí se mění, musíte se orientovat v prostoru, i když nic nevidíte, říká pilot

Host Radiožurnálu: Létání na Aljašce? Počasí se mění, musíte se orientovat v prostoru, i když nic nevidíte, říká pilot

4. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Lubice Zlochové

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Lubice Zlochové

4. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Poslední panenské pláže Středomoří najdete na Kypru. Před choutkami developerů je střeží muž a pes

Zápisník zahraničních zpravodajů: Poslední panenské pláže Středomoří najdete na Kypru. Před choutkami developerů je střeží muž a pes

4. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Jana Kaliby

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Jana Kaliby

4. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Marie Sýkorové

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zápisník Marie Sýkorové

4. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Život s Indiány mi přinesl klid a pokoru, vypráví antropoložka Valterová

Host Radiožurnálu: Život s Indiány mi přinesl klid a pokoru, vypráví antropoložka Valterová

3. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment z 3. dubna 2021

Magazín Experiment: Magazín Experiment z 3. dubna 2021

3. 4. 2021

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Václav Malý, světící biskup pražský. Koronavirová pandemie

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Václav Malý, světící biskup pražský. Koronavirová pandemie

2. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Očkování by mohlo zrychlit, distributor zahájí dodávky přímo do ordinací praktických lékařů

Reportáže Radiožurnálu: Očkování by mohlo zrychlit, distributor zahájí dodávky přímo do ordinací praktických lékařů

2. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Bez varhan, výzdoby a letos i s daleko menším počtem věřících – tak vypadají kostely na Velký pátek

Reportáže Radiožurnálu: Bez varhan, výzdoby a letos i s daleko menším počtem věřících – tak vypadají kostely na Velký pátek

2. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Kdy se děti vrátí do škol? Definitivní rozhodnutí padne ve středu po Velikonocích

Reportáže Radiožurnálu: Kdy se děti vrátí do škol? Definitivní rozhodnutí padne ve středu po Velikonocích

1. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Naděžda Goryczková, generální ředitelka Národního památkového

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Naděžda Goryczková, generální ředitelka Národního památkového

1. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ornitolog: U čapího hnízda záleží na stavitelské vášni každého páru, některá váží až několik tun

Host Lucie Výborné: Ornitolog: U čapího hnízda záleží na stavitelské vášni každého páru, některá váží až několik tun

1. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Speciál Radiožurnálu: Očkování v Česku pokračuje, co přinese duben?

Speciál Radiožurnálu: Speciál Radiožurnálu: Očkování v Česku pokračuje, co přinese duben?

31. 3. 2021

50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jolana Voldánová: Dlouho jsem byla hodná holka. Trvalo mi rok se rozhoupat a v televizi skončit

Host Lucie Výborné: Jolana Voldánová: Dlouho jsem byla hodná holka. Trvalo mi rok se rozhoupat a v televizi skončit

31. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Na Škaredou středu se neškareďte, mohlo by vám to zůstat. Jaké zvyky se s dnešním dnem pojí?

Reportáže Radiožurnálu: Na Škaredou středu se neškareďte, mohlo by vám to zůstat. Jaké zvyky se s dnešním dnem pojí?

31. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Michal Černý, prezident Asociace ředitelů základních škol. Jak se

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Michal Černý, prezident Asociace ředitelů základních škol. Jak se

30. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu - Tomáš Garrigue Masaryk nebrojil proti pivu, ale proti pokoutným pálenkám, které otupují mysl, upřesňují autoři knihy Praha ožralá

Host Radiožurnálu - Tomáš Garrigue Masaryk nebrojil proti pivu, ale proti pokoutným pálenkám, které otupují mysl, upřesňují autoři knihy Praha ožralá

30. 3. 2021

24 min

Obrázek epizody Ranní interview - Je prodloužení intervalu mezi vakcínami bezpečné? „Po první dávce nejsme dobře chráněni,“ varuje výzkumnice

Ranní interview - Je prodloužení intervalu mezi vakcínami bezpečné? „Po první dávce nejsme dobře chráněni,“ varuje výzkumnice

30. 3. 2021

5 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Ze zimních na letní: Na co si dát pozor při přezouvání pneumatik svépomocí?

Reportáže Radiožurnálu - Ze zimních na letní: Na co si dát pozor při přezouvání pneumatik svépomocí?

30. 3. 2021

1 min

Obrázek epizody Olympijský podcast Radiožurnálu - Koulař Staněk: Olympiáda je o level výš než mistrovství světa

Olympijský podcast Radiožurnálu - Koulař Staněk: Olympiáda je o level výš než mistrovství světa

30. 3. 2021

25 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře - V sobotu zemřel nejbohatší Čech Petr Kellner. Jak velké impérium po sobě zanechal?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře - V sobotu zemřel nejbohatší Čech Petr Kellner. Jak velké impérium po sobě zanechal?

29. 3. 2021

19 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu - Očkování funguje. Úspěšně chrání více než 99 procent naočkovaných, ukazují data ÚZIS

Reportáže Radiožurnálu - Očkování funguje. Úspěšně chrání více než 99 procent naočkovaných, ukazují data ÚZIS

29. 3. 2021

2 min