Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Postavila jsem se tomu čelem, popisuje autorka cestopisu roku. Putovala Thajskem s autistickým synem

Host Radiožurnálu: Postavila jsem se tomu čelem, popisuje autorka cestopisu roku. Putovala Thajskem s autistickým synem

24. 4. 2021

28 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment z 24. dubna 2021

Magazín Experiment: Magazín Experiment z 24. dubna 2021

24. 4. 2021

22 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Rok jako na houpačce. „Cítil jsem morální povinnost pomoc společnosti,“ říká majitel bistra v Kladně

Seriál Radiožurnálu: Rok jako na houpačce. „Cítil jsem morální povinnost pomoc společnosti,“ říká majitel bistra v Kladně

24. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Fousek, dlouholetý fotbalový funkcionář a kandidát na předsedu

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Fousek, dlouholetý fotbalový funkcionář a kandidát na předsedu

23. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: „Kdo investuje do čisté energetiky, vyhraje.“ Biden vyzval k boji proti klimatické krizi

Reportáže Radiožurnálu: „Kdo investuje do čisté energetiky, vyhraje.“ Biden vyzval k boji proti klimatické krizi

23. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jak se seznamují beduíni? Manželku před svatbou zná jen matka a sestry, prioritou je dobré srdce

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jak se seznamují beduíni? Manželku před svatbou zná jen matka a sestry, prioritou je dobré srdce

23. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na vítr jsme čekali jako na smilování, popisuje mořeplavec cestu do Země Františka Josefa

Host Lucie Výborné: Na vítr jsme čekali jako na smilování, popisuje mořeplavec cestu do Země Františka Josefa

23. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Kdo letos získal cenu Cestopis roku? Poslechněte si slavnostní předávání Cen Hanzelky a Zikmunda

Speciál Radiožurnálu: Kdo letos získal cenu Cestopis roku? Poslechněte si slavnostní předávání Cen Hanzelky a Zikmunda

22. 4. 2021

53 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Kolář, bývalý český velvyslanec ve Spojených státech a Rusku.

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Kolář, bývalý český velvyslanec ve Spojených státech a Rusku.

22. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Česko-ruské vztahy na bodu mrazu: Jaký další vývoj se dá očekávat?

Speciál Radiožurnálu: Česko-ruské vztahy na bodu mrazu: Jaký další vývoj se dá očekávat?

22. 4. 2021

19 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Epidemie v Česku stále zpomaluje. Jakých oblastí se týká pondělní rozvolnění?

Reportáže Radiožurnálu: Epidemie v Česku stále zpomaluje. Jakých oblastí se týká pondělní rozvolnění?

22. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejvíc mě mrzí, že jsem neudělal rozhovor s Milanem Kunderou, i když jsme přátelé, říká Hvížďala

Host Lucie Výborné: Nejvíc mě mrzí, že jsem neudělal rozhovor s Milanem Kunderou, i když jsme přátelé, říká Hvížďala

22. 4. 2021

26 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Covid Pulkrábka možná připravil o olympiádu. „Pořád jsem ve hře, ale ta myšlenka je strašná,“ říká

Seriál Radiožurnálu: Covid Pulkrábka možná připravil o olympiádu. „Pořád jsem ve hře, ale ta myšlenka je strašná,“ říká

22. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Aktivisté doručili před Bílý dům varovné hodiny. Summit o klimatu začíná právě na Den Země

Reportáže Radiožurnálu: Aktivisté doručili před Bílý dům varovné hodiny. Summit o klimatu začíná právě na Den Země

22. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Jan Palouš, astronom a astrofyzik. V čem tkví unikátní úspěch

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Jan Palouš, astronom a astrofyzik. V čem tkví unikátní úspěch

21. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Ozdravovna Magadan na břehu Černého moře voní jako esenciální oleje. Jak vypadá sovětská nostalgie?

Zápisník zahraničních zpravodajů: Ozdravovna Magadan na břehu Černého moře voní jako esenciální oleje. Jak vypadá sovětská nostalgie?

21. 4. 2021

3 min

Obrázek epizody Jak zvládnout pandemii: S covidovým potvrzením do restaurace nebo za kulturou? Výborný nápad, říká epidemiolog Smejkal

Jak zvládnout pandemii: S covidovým potvrzením do restaurace nebo za kulturou? Výborný nápad, říká epidemiolog Smejkal

21. 4. 2021

14 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Královna Alžběta II. slaví 95. narozeniny. Chybět letos budou dělové salvy i nový oficiální portrét

Reportáže Radiožurnálu: Královna Alžběta II. slaví 95. narozeniny. Chybět letos budou dělové salvy i nový oficiální portrét

21. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Nejhůř se jezdí v Česku, říká mladá motorkářka, která procestovala svět. Teď vydává knihu o Japonsku

Host Lucie Výborné: Nejhůř se jezdí v Česku, říká mladá motorkářka, která procestovala svět. Teď vydává knihu o Japonsku

21. 4. 2021

28 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Pavel, někdejší předseda Vojenského výboru NATO a bývalý

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Petr Pavel, někdejší předseda Vojenského výboru NATO a bývalý

20. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Vzniká nová Superliga. UEFA nechce konkurenci, fanoušci se bojí o domácí ligu

Reportáže Radiožurnálu: Vzniká nová Superliga. UEFA nechce konkurenci, fanoušci se bojí o domácí ligu

20. 4. 2021

2 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Na pražských Dívčích hradech se od pondělí prohání stádo klisen koně Převalského

Reportáže Radiožurnálu: Na pražských Dívčích hradech se od pondělí prohání stádo klisen koně Převalského

20. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Sexuální scéna muže a ženy pro osmnáct lidí je hezké zadání, přemítá Krobot nad scénou hry Honey

Host Lucie Výborné: Sexuální scéna muže a ženy pro osmnáct lidí je hezké zadání, přemítá Krobot nad scénou hry Honey

20. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Olympijský podcast Radiožurnálu: Hokejový trenér Holaň o leukémii i lidských chybách

Olympijský podcast Radiožurnálu: Hokejový trenér Holaň o leukémii i lidských chybách

20. 4. 2021

52 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Desetitisíce seniorů zatím na očkování marně čekají, praktici stále nemají dostatek vakcín

Reportáže Radiožurnálu: Desetitisíce seniorů zatím na očkování marně čekají, praktici stále nemají dostatek vakcín

19. 4. 2021

2 min