Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S lidmi, kteří mě udali, jsem musela vycházet, vzpomíná pamětnice odsunu sudetských Němců

Host Lucie Výborné: S lidmi, kteří mě udali, jsem musela vycházet, vzpomíná pamětnice odsunu sudetských Němců

11. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Kateřina Konečná, europoslankyně za KSČM. Evropský parlament jasnou

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Kateřina Konečná, europoslankyně za KSČM. Evropský parlament jasnou

10. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Kolem poledne dnes nastane částečné zatmění slunce. Kde a jak ho můžete bezpečně pozorovat?

Reportáže Radiožurnálu: Kolem poledne dnes nastane částečné zatmění slunce. Kde a jak ho můžete bezpečně pozorovat?

10. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Ruskou duši bych nepřeceňoval. Nadávali mi tam, že jsem nefachčenko, usmívá se herec Marek Pospíchal

Host Lucie Výborné: Ruskou duši bych nepřeceňoval. Nadávali mi tam, že jsem nefachčenko, usmívá se herec Marek Pospíchal

10. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: „Jsme s vámi, čeští přátelé.“ Anglické městečko připomíná vypálení Lidic, vyvěšuje českou vlajku

Reportáže Radiožurnálu: „Jsme s vámi, čeští přátelé.“ Anglické městečko připomíná vypálení Lidic, vyvěšuje českou vlajku

10. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Mírnější pravidla pro dětské tábory. S PCR testem nebude přetestování třeba, rozhodl Vojtěch

Reportáže Radiožurnálu: Mírnější pravidla pro dětské tábory. S PCR testem nebude přetestování třeba, rozhodl Vojtěch

10. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Neuvěřitelná herečka s obrovským záběrem, vzpomínají kolegové na Libuši Šafránkovou

Reportáže Radiožurnálu: Neuvěřitelná herečka s obrovským záběrem, vzpomínají kolegové na Libuši Šafránkovou

10. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Jak zvládnout pandemii: Přemýšlíte o očkování? Protilátky si předtím měřit nemusíte, radí epidemiolog Petr Smejkal

Jak zvládnout pandemii: Přemýšlíte o očkování? Protilátky si předtím měřit nemusíte, radí epidemiolog Petr Smejkal

9. 6. 2021

18 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch: Z mutací mám respekt. Ideální je zůstat v létě v Česku

Dvacet minut Radiožurnálu: Ministr zdravotnictví Adam Vojtěch: Z mutací mám respekt. Ideální je zůstat v létě v Česku

9. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: S covid pasem na zahraniční dovolenou? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

Speciál Radiožurnálu: S covid pasem na zahraniční dovolenou? Poslechněte si speciál Radiožurnálu

9. 6. 2021

50 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: „Děti jsou bojovníci, děláme to pro ně.“ Markéta Marvanová a Josef Zimovčák pomáhají jízdou na kole

Host Lucie Výborné: „Děti jsou bojovníci, děláme to pro ně.“ Markéta Marvanová a Josef Zimovčák pomáhají jízdou na kole

9. 6. 2021

26 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Knihou roku je Hilského Shakespearova Anglie. Kdo další letos získal cenu Magnesia Litera?

Reportáže Radiožurnálu: Knihou roku je Hilského Shakespearova Anglie. Kdo další letos získal cenu Magnesia Litera?

9. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Dražší materiál, dražší zboží. České firmy musely po pandemii zvýšit ceny

Reportáže Radiožurnálu: Dražší materiál, dražší zboží. České firmy musely po pandemii zvýšit ceny

9. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Zeman: Můj nástupce by měl být apolitický, jako jsem byl já. Z vlády mě nikdo o názor nežádal

Dvacet minut Radiožurnálu: Pavel Zeman: Můj nástupce by měl být apolitický, jako jsem byl já. Z vlády mě nikdo o názor nežádal

8. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Pavel Zeman. Nejvyššímu státnímu zástupci vyčetli jeho rezignaci

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Pavel Zeman. Nejvyššímu státnímu zástupci vyčetli jeho rezignaci

8. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Na jevišti se schovávám za roli, ta se nesmí stydět, přiznává Martina Randová

Host Lucie Výborné: Na jevišti se schovávám za roli, ta se nesmí stydět, přiznává Martina Randová

8. 6. 2021

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika s Karolínou Koubovou

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika s Karolínou Koubovou

7. 6. 2021

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Přibývá studentů s depresemi. Jejich psychika dostala zabrat, tvrdí prorektorka Univerzity Karlovy

Dvacet minut Radiožurnálu: Přibývá studentů s depresemi. Jejich psychika dostala zabrat, tvrdí prorektorka Univerzity Karlovy

7. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Milena Králíčková, prorektorka pro studijní záležitosti Univerzity

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Milena Králíčková, prorektorka pro studijní záležitosti Univerzity

7. 6. 2021

27 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Těhotné i kojící ženy se mohou očkovat proti covidu. Dospěli k tomu vakcinologové s gynekology

Reportáže Radiožurnálu: Těhotné i kojící ženy se mohou očkovat proti covidu. Dospěli k tomu vakcinologové s gynekology

7. 6. 2021

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: I Anny ze dna společnosti má svou důstojnost, je obdivuhodná, říká Helena Třeštíková k novému filmu

Host Lucie Výborné: I Anny ze dna společnosti má svou důstojnost, je obdivuhodná, říká Helena Třeštíková k novému filmu

7. 6. 2021

29 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Komunistický antisemitismus a dcery „židovského buržoazního nacionalisty“

Příběhy 20. století: Komunistický antisemitismus a dcery „židovského buržoazního nacionalisty“

6. 6. 2021

48 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Chceme udržovat původní biotopy, říká bývalý strojař, který se stal pasáčkem ovcí v Liptově

Zápisník zahraničních zpravodajů: Chceme udržovat původní biotopy, říká bývalý strojař, který se stal pasáčkem ovcí v Liptově

6. 6. 2021

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Kniha Laskavci vypráví o lidech, kteří nezahořkli, pomáhají a nevidí v ničem problém, říká autorka

Host Radiožurnálu: Kniha Laskavci vypráví o lidech, kteří nezahořkli, pomáhají a nevidí v ničem problém, říká autorka

6. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Lepší než cvičit doma sám.“ Folklórní soubor ze Vsetína po roce začíná skoro od nuly

Seriál Radiožurnálu: „Lepší než cvičit doma sám.“ Folklórní soubor ze Vsetína po roce začíná skoro od nuly

6. 6. 2021

2 min