Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Bylo to strašné, ale nezničilo nás to. V tom spatřuji naději, konstatuje farář z Moravské Nové Vsi

Host Lucie Výborné: Bylo to strašné, ale nezničilo nás to. V tom spatřuji naději, konstatuje farář z Moravské Nové Vsi

2. 7. 2021

26 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Voliči se chtějí rozhodovat podle programů a kvality lídra, nejpřijatelnější premiér je Babiš

Reportáže Radiožurnálu: Voliči se chtějí rozhodovat podle programů a kvality lídra, nejpřijatelnější premiér je Babiš

2. 7. 2021

1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Jana Maláčová, místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Jana Maláčová, místopředsedkyně ČSSD a ministryně práce a sociálních

1. 7. 2021

24 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Očkování proti covidu se otevírá pro děti starší 12 let. Jaké platí podmínky?

Reportáže Radiožurnálu: Očkování proti covidu se otevírá pro děti starší 12 let. Jaké platí podmínky?

1. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vojtěch Dyk o filmu Il Boemo: Celý scénář v italštině jsem se naučil nazpamět, bylo to harakiri

Host Lucie Výborné: Vojtěch Dyk o filmu Il Boemo: Celý scénář v italštině jsem se naučil nazpamět, bylo to harakiri

1. 7. 2021

27 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Ode dneška začínají v celé EU platit covid pasy. Jak certifikát získáte?

Reportáže Radiožurnálu: Ode dneška začínají v celé EU platit covid pasy. Jak certifikát získáte?

1. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Politický expert: Rusko je v zoufalém stavu, Rusové jsou z Putina unavení

Dvacet minut Radiožurnálu: Politický expert: Rusko je v zoufalém stavu, Rusové jsou z Putina unavení

30. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Veliká Planina ve Slovinsku dodnes slouží místním pastevcům, kteří na vysoké pastvině vyrábí sýry

Zápisník zahraničních zpravodajů: Veliká Planina ve Slovinsku dodnes slouží místním pastevcům, kteří na vysoké pastvině vyrábí sýry

30. 6. 2021

3 min

Obrázek epizody Jak zvládnout pandemii: S pandemií bojujeme „ode zdi ke zdi“, soudí Petr Smejkal. Na očkování je teď podle něj ideální čas

Jak zvládnout pandemii: S pandemií bojujeme „ode zdi ke zdi“, soudí Petr Smejkal. Na očkování je teď podle něj ideální čas

30. 6. 2021

16 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Viděl jsem otřesné množírny i psí jatka. Snažili jsme se to ukázat i ve filmu, říká Filip Rožek

Host Lucie Výborné: Viděl jsem otřesné množírny i psí jatka. Snažili jsme se to ukázat i ve filmu, říká Filip Rožek

30. 6. 2021

27 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: 100 dnů do voleb. K volbách chce jít 66 % Čechů, za nejdůležitější označují stav zdravotnictví

Reportáže Radiožurnálu: 100 dnů do voleb. K volbách chce jít 66 % Čechů, za nejdůležitější označují stav zdravotnictví

30. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Maďarský zákon o LGBT je na hraně. Debata na summitu byla velmi emocionální, říká státní tajemnice

Dvacet minut Radiožurnálu: Maďarský zákon o LGBT je na hraně. Debata na summitu byla velmi emocionální, říká státní tajemnice

29. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Navrhl jsem dveře bez kliky. Všechno známé se dá měnit, uvažuje úspěšný designér Petr Novague

Host Lucie Výborné: Navrhl jsem dveře bez kliky. Všechno známé se dá měnit, uvažuje úspěšný designér Petr Novague

29. 6. 2021

27 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Medvěd na Slovensku zabil člověka. Spíše než střílení šelem pomůže změna chování turistů

Reportáže Radiožurnálu: Medvěd na Slovensku zabil člověka. Spíše než střílení šelem pomůže změna chování turistů

29. 6. 2021

1 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Morava pět dní po tornádu. Poslechněte si Speciál Radiožurnálu

Speciál Radiožurnálu: Morava pět dní po tornádu. Poslechněte si Speciál Radiožurnálu

29. 6. 2021

52 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Pomoc po tornádu se mi zdá nastavená dobře. Makroekonomicky to nebude mít velký dopad, tvrdí Dlouhý

Dvacet minut Radiožurnálu: Pomoc po tornádu se mi zdá nastavená dobře. Makroekonomicky to nebude mít velký dopad, tvrdí Dlouhý

28. 6. 2021

24 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Kuželky jsou otevřený sport, zdůrazňuje kuželkář. „Zahrajete si s dětmi i s babičkou“

Host Lucie Výborné: Kuželky jsou otevřený sport, zdůrazňuje kuželkář. „Zahrajete si s dětmi i s babičkou“

28. 6. 2021

25 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Erika ze sudetoněmecké a Zuzana ze židovské rodiny vzpomínají na tatínky

Příběhy 20. století: Erika ze sudetoněmecké a Zuzana ze židovské rodiny vzpomínají na tatínky

27. 6. 2021

47 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Na železo nikdy fronta stát nebude, tak lákáme na jídlo, osvětluje kovář myšlenku Kovárny pro radost

Host Radiožurnálu: Na železo nikdy fronta stát nebude, tak lákáme na jídlo, osvětluje kovář myšlenku Kovárny pro radost

27. 6. 2021

29 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Černé pyramidy okolo francouzského města Lens upomínají na hornickou minulost. A je z nich výhled

Zápisník zahraničních zpravodajů: Černé pyramidy okolo francouzského města Lens upomínají na hornickou minulost. A je z nich výhled

27. 6. 2021

3 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Dotahující plavecké šampionky? „Zavřela jsem oči a už to jen dojela do cíle,“ říká mistryně Evropy

Host Radiožurnálu: Dotahující plavecké šampionky? „Zavřela jsem oči a už to jen dojela do cíle,“ říká mistryně Evropy

26. 6. 2021

27 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment z 26. června 2021

Magazín Experiment: Magazín Experiment z 26. června 2021

26. 6. 2021

21 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Jourová: Maďarsko a Polsko se odklánějí od principů EU. Všichni za to platíme obrovskou cenu

Dvacet minut Radiožurnálu: Jourová: Maďarsko a Polsko se odklánějí od principů EU. Všichni za to platíme obrovskou cenu

25. 6. 2021

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zdá se vám, že svět není v pořádku? Navštivte dům vzhůru nohama, symbol lidské hlouposti

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zdá se vám, že svět není v pořádku? Navštivte dům vzhůru nohama, symbol lidské hlouposti

25. 6. 2021

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Jak se zbavit migrény? Biologická léčba je zázrak, doporučuje neuroložka

Host Lucie Výborné: Jak se zbavit migrény? Biologická léčba je zázrak, doporučuje neuroložka

25. 6. 2021

26 min