Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Povinné očkování. Epidemie na jižní Moravě. Padělky uměleckých děl

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Povinné očkování. Epidemie na jižní Moravě. Padělky uměleckých děl

19. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Martin Bareš, rektor Masarykovy univerzity. Nepřichází vláda se

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Martin Bareš, rektor Masarykovy univerzity. Nepřichází vláda se

19. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: „Nejosobitější album, jaké jsem kdy vytvořila.“ Adele vydává desku 30

Reportáže Radiožurnálu: „Nejosobitější album, jaké jsem kdy vytvořila.“ Adele vydává desku 30

19. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Líbí se vám? „Zářivý dům” Le Corbusiera byl experimentální panelák pro tisíc lidí

Zápisník zahraničních zpravodajů: Líbí se vám? „Zářivý dům” Le Corbusiera byl experimentální panelák pro tisíc lidí

19. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Vědec v pokojíčku. „Budu na to vzpomínat celý život,“ popisuje astronom online besedy s dětmi ze ZŠ

Seriál Radiožurnálu: Vědec v pokojíčku. „Budu na to vzpomínat celý život,“ popisuje astronom online besedy s dětmi ze ZŠ

19. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Málo se usmíváte na děti? Můžete jim vtisknout negativní pohled na svět, upozorňuje psycholog

Host Lucie Výborné: Málo se usmíváte na děti? Můžete jim vtisknout negativní pohled na svět, upozorňuje psycholog

19. 11. 2021

27 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Čekací doby na vakcínu. Rakouský lockdown pro všechny? Právo veta prezidenta

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Čekací doby na vakcínu. Rakouský lockdown pro všechny? Právo veta prezidenta

18. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Lukašenko si mne ruce. Po migrantech jsme našli smlouvu s běloruskou cestovkou, popisuje reportérka

Dvacet minut Radiožurnálu: Lukašenko si mne ruce. Po migrantech jsme našli smlouvu s běloruskou cestovkou, popisuje reportérka

18. 11. 2021

23 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Jak cestovala Agatha Christie nebo Albert Einstein? V Belgii zpřístupnili soupravu Orient expres

Zápisník zahraničních zpravodajů: Jak cestovala Agatha Christie nebo Albert Einstein? V Belgii zpřístupnili soupravu Orient expres

18. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bavorský model. Testování ve firmách. Zeman nechce kandidáta Lipavského

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Bavorský model. Testování ve firmách. Zeman nechce kandidáta Lipavského

18. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Přístroje v boji o život. Jak funguje umělá plicní ventilace nebo mimotělní oběh?

Reportáže Radiožurnálu: Přístroje v boji o život. Jak funguje umělá plicní ventilace nebo mimotělní oběh?

18. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Vězení je prověrka, dokonale poznáte sama sebe. Myslím, že jsem uspěla, říká Jana Klusáková

Host Lucie Výborné: Vězení je prověrka, dokonale poznáte sama sebe. Myslím, že jsem uspěla, říká Jana Klusáková

18. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Šimon Pánek, ředitel Člověka v tísni a někdejší tvář studentské

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Šimon Pánek, ředitel Člověka v tísni a někdejší tvář studentské

17. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: „Je mi smutno,“ přiznává libanonský vinař. Vinice musel proměnit na pastvy, přátelé odešli ze země

Zápisník zahraničních zpravodajů: „Je mi smutno,“ přiznává libanonský vinař. Vinice musel proměnit na pastvy, přátelé odešli ze země

17. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Budou přísnější opatření? Hrozí konflikt s Ruskem? Jak se slaví 17. listopad?

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Budou přísnější opatření? Hrozí konflikt s Ruskem? Jak se slaví 17. listopad?

17. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Zátopkovi jsem sebral důchod, odmítl jsem i Havla, vzpomíná první polistopadový ministr práce

Host Lucie Výborné: Zátopkovi jsem sebral důchod, odmítl jsem i Havla, vzpomíná první polistopadový ministr práce

17. 11. 2021

33 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Z Prahy do šumavského mobilheimu. K vytápění nám stačí dvě žárovky, usmívá se otec od rodiny

Seriál Radiožurnálu: Z Prahy do šumavského mobilheimu. K vytápění nám stačí dvě žárovky, usmívá se otec od rodiny

17. 11. 2021

3 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Kočky o vás vědí víc, než si myslíte. Mají totiž jednu překvapivou superschopnost, odhalila studie

Reportáže Radiožurnálu: Kočky o vás vědí víc, než si myslíte. Mají totiž jednu překvapivou superschopnost, odhalila studie

16. 11. 2021

2 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Vztahy vládních partnerů. Zdravotníci pod tlakem. Kryoterapie v praxi

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Vztahy vládních partnerů. Zdravotníci pod tlakem. Kryoterapie v praxi

16. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Anna Durnová, profesorka sociální politologie na Vídeňské

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je Anna Durnová, profesorka sociální politologie na Vídeňské

16. 11. 2021

24 min

Obrázek epizody Reportáže Radiožurnálu: Harry Potter slaví 20 let v kinech. „Jako bych se dívala na vlastního syna,“ vzpomíná Rowlingová

Reportáže Radiožurnálu: Harry Potter slaví 20 let v kinech. „Jako bych se dívala na vlastního syna,“ vzpomíná Rowlingová

16. 11. 2021

1 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: Do dvou let nevíte jistě, jestli budou zdravé, popisuje matka předčasně narozených dvojčat

Host Lucie Výborné: Do dvou let nevíte jistě, jestli budou zdravé, popisuje matka předčasně narozených dvojčat

16. 11. 2021

26 min

Obrázek epizody Speciál Radiožurnálu: Česko v 5. vlně covidu. Nalaďte si speciální vysílání Radiožurnálu

Speciál Radiožurnálu: Česko v 5. vlně covidu. Nalaďte si speciální vysílání Radiožurnálu

16. 11. 2021

49 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová protiepidemická opatření. Hlasování Pirátů o vládní koaliční smlouvě

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová protiepidemická opatření. Hlasování Pirátů o vládní koaliční smlouvě

15. 11. 2021

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je poslanec Pirátské strany Jakub Michálek, který se před víkendem

Dvacet minut Radiožurnálu: Hostem je poslanec Pirátské strany Jakub Michálek, který se před víkendem

15. 11. 2021

24 min