Podcast Radiožurnál
Řadit dle:

Dvacet minut Radiožurnálu: Považujeme Romy za občany druhé kategorie, projevila se jejich frustrace, hodnotí situaci Fuková
4. 8. 2023
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nový předseda Ústavního soudu. Propad zisků v českých bankách. Trump u soudu
4. 8. 2023
20 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Pláž Rockaway byla dříve utajenou zahradou. Dnes tam Newyorčané jezdí surfovat i metrem
4. 8. 2023
3 min

Seriál Radiožurnálu: Drahonínský: Rád využívám šance, které mi do života přišly. A paralympiáda? Cítím, že mám splněno
4. 8. 2023
3 min

Host Lucie Výborné: Krkonošská plátna oblékala i osadníky divokého západu! Byla pověstná, vypráví odborník
3. 8. 2023
26 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Prognóza ČNB. České motory v ruských dronech. Donald Trump před soudem
3. 8. 2023
19 min

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Diamantový plášť: Intenzivní zážitek, který se v divácích dlouho drží, hodnotí kritik
3. 8. 2023
3 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Okamura: Kdyby se hospodařilo řádně, nemuseli by se teď důchodci okrádat. Chystáme ústavní stížnost
3. 8. 2023
23 min

Host Lucie Výborné: Tělocviků se třídou, kde seděla Samková nebo Charvátová, jsem se nemohl dočkat, vzpomíná trenér Suk
3. 8. 2023
28 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Změny v silničním zákoně. Makroekonomická prognóza ČNB. Dodavatelé energií
3. 8. 2023
19 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Ve Španělsku řídí mnoho negramotných řidičů. Ti s mobilem jsou ale nebezpečnější
3. 8. 2023
3 min

Seriál Radiožurnálu: Dřív jsem hrála fotbal, ale nejsem moc týmový hráč. BMX je to pravé pro mě, říká Miculyčová
3. 8. 2023
3 min

Magazín Experiment: 3D tisk orgánů jako pomůcka operatérů. Vědci z ČVUT pomáhají prosadit běžnou praxi ve světě i u nás
3. 8. 2023
2 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Robert Fremr ústavním soudcem. Českobudějovické letiště. AI a léčba nádorů
2. 8. 2023
19 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Petr Hladík: Oprav dům po babičce je dobře nastavená dotace. Vyvážený poměr odpovědnosti a pravomocí
2. 8. 2023
25 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Senát k ústavním soudcům. Obvinění Donalda Trumpa. Romské oběti holocaustu
2. 8. 2023
19 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Mont Saint-Michel vystupuje z moře už přes tisíc let. Krypty kostela jsou zavěšené ve skále
2. 8. 2023
3 min

Host Lucie Výborné: 50. léta? Nejen procesy, chceme ukázat, jak obrovsky se změnila společnost, říká o výstavě historik
2. 8. 2023
28 min

Seriál Radiožurnálu: Vondroušová: Odmala ráda reprezentuju! V týmu si člověk musí uvědomit, že tady není sám za sebe
2. 8. 2023
3 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: StB a manipulace vyšetřování. Primátorka Vaňková. Víza USA a maďarští občané
1. 8. 2023
19 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Blažkův náměstek: Zákon o ochraně whistleblowerů je nutný. Budu ale rád, když podání bude co nejméně
1. 8. 2023
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Jsou sankce proti Rusku účinné? Značkové smartphony jsou tam dostupné stejně jako před válkou
1. 8. 2023
19 min