Podcast Radiožurnál
Řadit dle:

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Západní stíhačky na Ukrajině. Nelegální poplatky u lékaře. Prague Pride
5. 8. 2024
20 min

Antivirus: Vydávají se za právnickou firmu a své oběti okrádají opakovaně. Jak nenaletět podvodníkům?
5. 8. 2024
3 min

Host Lucie Výborné: Dennodenně se bijeme za český šerm. Jsme takoví mušketýři, usmívají se medailisté z Paříže
5. 8. 2024
32 min

Seriál Radiožurnálu: Cesta badmintonistky Marínové za medailí skončila během vteřiny. Dojatá hala vstala a tleskala
5. 8. 2024
2 min

Příběhy 20. století: Komunistická msta na rodině Švédových. Příběh Ludmily Zouharové
4. 8. 2024
49 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Sestřelená ruská ponorka. Kaplan českých olympioniků. Glamping v Česku
4. 8. 2024
19 min

Host Radiožurnálu: Jsem zastáncem i espresso toniku. Je osvěžující a má krásně hořkosladkou chuť, konstatuje barista
4. 8. 2024
26 min

Zápisník zahraničních zpravodajů: Fabrika 61. Ze zrekonstruované Baťovy továrny v Partizánském má vzniknout kulturní centrum
4. 8. 2024
3 min

Host Radiožurnálu: Jak Kafka přišel na Odradka? Spoluautor Kafkovy abecedy odhaluje nové souvislosti
3. 8. 2024
27 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Medaile z Paříže. Předvolební debata v USA. Pozor na klíšťata. Film Výjimečný
3. 8. 2024
19 min

Magazín Experiment: Magazín experiment: Co dokáže změřit akustický snímač rostlin? A jak funguje automatizovaný skleník?
3. 8. 2024
19 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Liberty Ostrava. Výměna vězňů. Ceny potravin. Olympiáda v Paříži
2. 8. 2024
19 min

Dvacet minut Radiožurnálu: Politolog: Jakákoli dohoda s Putinem je smlouva s ďáblem. Výměnou vězňů přistoupil Západ na vydírání
2. 8. 2024
23 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Výměna vězňů Ruska a USA. Odpověď Hamásu a Hizballáhu? Den romského holokaustu
2. 8. 2024
16 min

Brněnská jedenáctka: Statisíce korun v ulicích, jen je posbírat. Co vydrží textilní historie Brna? A co vánoční strom?
2. 8. 2024
11 min

Seriál Radiožurnálu: Medaili mu vzaly doteky dvou branek. „Riskoval jsem, ale dal jsem tomu maximum,“ hodnotí Prskavec
2. 8. 2024
3 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Výměna vězňů Ruska a USA. Portál stavebníka. Kontroverze v ženském boxu
1. 8. 2024
20 min

Dvacet minut Radiožurnálu: 70 procent obětí znásilnění zamrzne. Je to nová informace, soudci se musí vzdělávat, tvrdí advokátka
1. 8. 2024
23 min

Filmové premiéry Pavla Sladkého: Na filmu Hello, Welcome vnímám rezervy, ale je poctivý. Na letní zhlédnutí smysl má, hodnotí kritik
1. 8. 2024
3 min

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Komunitní energetika. Tresty za 11. září. 80 let od Varšavského povstání
1. 8. 2024
19 min

Host Lucie Výborné: V Ugandě si musíte poradit sám. Po 20 letech jsem byl šťastný za praktickou medicínu, říká lékař
1. 8. 2024
32 min

Seriál Radiožurnálu: „V mých očích to byla obrovská ostuda,“ přiznává kanoistka Gabriela Satková. Sedmé místo oplakala
1. 8. 2024
4 min