Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Richterová: Piráti chtěli změny, Hřib přináší středovou vizi. Bartoš stranu zvládl vybudovat od nuly

Dvacet minut Radiožurnálu: Richterová: Piráti chtěli změny, Hřib přináší středovou vizi. Bartoš stranu zvládl vybudovat od nuly

11. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Vyšší ceny másla. Rušení porodnic? Život v Česku před a po listopadu 1989

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Vyšší ceny másla. Rušení porodnic? Život v Česku před a po listopadu 1989

11. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchody odbojářů. Klimatická konference. Alsu Kurmaševová

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchody odbojářů. Klimatická konference. Alsu Kurmaševová

11. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: V Gaze umírají i humanitární pracovníci, situace je tam posunutá, popisuje lékárník Havlíček

Host Lucie Výborné: V Gaze umírají i humanitární pracovníci, situace je tam posunutá, popisuje lékárník Havlíček

11. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Antivirus: Podvodníci se vydávají za dítě v nesnázích. Lákají z rodičů peníze, varuje Antivirus

Antivirus: Podvodníci se vydávají za dítě v nesnázích. Lákají z rodičů peníze, varuje Antivirus

11. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: „Putinova vězeňkyně“: Jsem zpátky doma v Praze, ale z té noční můry se pořád vzpamatovávám

Seriál Radiožurnálu: „Putinova vězeňkyně“: Jsem zpátky doma v Praze, ale z té noční můry se pořád vzpamatovávám

11. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Bruselské chlebíčky: Nervy i politika v „grilování“ eurokomisařů

Bruselské chlebíčky: Nervy i politika v „grilování“ eurokomisařů

11. 11. 2024

39 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: Hrdinka Alsu. Svědectví Putinovy vězeňkyně

Vinohradská 12: Hrdinka Alsu. Svědectví Putinovy vězeňkyně

11. 11. 2024

37 min

Obrázek epizody Příběhy 20. století: Komunismus je bití. Vzpomínky Kateřiny Vávrové a Markéty Trojanové na 17. listopad 1989

Příběhy 20. století: Komunismus je bití. Vzpomínky Kateřiny Vávrové a Markéty Trojanové na 17. listopad 1989

10. 11. 2024

48 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nové vedení Pirátů. Dostupnost zubařské péče. Svátek sv. Martina

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Nové vedení Pirátů. Dostupnost zubařské péče. Svátek sv. Martina

10. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Heroin mě dostal na úplné dno. Život mi zachránily pastelky, vzpomíná výtvarník Šádek

Host Radiožurnálu: Heroin mě dostal na úplné dno. Život mi zachránily pastelky, vzpomíná výtvarník Šádek

10. 11. 2024

27 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: New York Donaldu Trumpovi příliš nefandí. Jeho Trump Tower ovšem vládne 5. Avenue už 40 let

Zápisník zahraničních zpravodajů: New York Donaldu Trumpovi příliš nefandí. Jeho Trump Tower ovšem vládne 5. Avenue už 40 let

10. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Restart Pirátů. Důchodová reforma. Bariéry mezi východem a západem Německa

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Restart Pirátů. Důchodová reforma. Bariéry mezi východem a západem Německa

9. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Magazín Experiment: Magazín Experiment: Je na obzoru biosenzor k monitorování ledvin? A proč mají papoušci barevné peří?

Magazín Experiment: Magazín Experiment: Je na obzoru biosenzor k monitorování ledvin? A proč mají papoušci barevné peří?

9. 11. 2024

22 min

Obrázek epizody Host Radiožurnálu: Domem v Matoušově ulici se prohnaly dějiny. Hrůzy minulosti mi znemožňovaly psát, přiznává Boučková

Host Radiožurnálu: Domem v Matoušově ulici se prohnaly dějiny. Hrůzy minulosti mi znemožňovaly psát, přiznává Boučková

9. 11. 2024

28 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová důchodová reforma. Útok na izraelské fotbalové fanoušky

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Nová důchodová reforma. Útok na izraelské fotbalové fanoušky

8. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Musíme vývoj sledovat. S Německem jsme ekonomicky propojeni pupeční šňůrou, říká politolog

Dvacet minut Radiožurnálu: Musíme vývoj sledovat. S Německem jsme ekonomicky propojeni pupeční šňůrou, říká politolog

8. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová reforma. Trump a unijní summit. Prevence rakoviny prostaty

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Polední publicistika: Důchodová reforma. Trump a unijní summit. Prevence rakoviny prostaty

8. 11. 2024

20 min

Obrázek epizody Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

Host Lucie Výborné: S básněmi své verše nesrovnávám. Já jsem zpívající pasáček vepřů, směje se herec Vladimír Javorský

8. 11. 2024

32 min

Obrázek epizody Brněnská jedenáctka: Jak povolit parkovací dům v Brně, zn.: tajně

Brněnská jedenáctka: Jak povolit parkovací dům v Brně, zn.: tajně

8. 11. 2024

11 min

Obrázek epizody Seriál Radiožurnálu: Voliči Trumpa věří ve zlepšení ekonomické situace i ochranu hranic. Jaká je povolební atmosféra?

Seriál Radiožurnálu: Voliči Trumpa věří ve zlepšení ekonomické situace i ochranu hranic. Jaká je povolební atmosféra?

8. 11. 2024

4 min

Obrázek epizody Zápisník zahraničních zpravodajů: Zrestaurovaná mozaika v Jerichu patří k nejúžasnějším na světě. Ale není, kdo by ji obdivoval

Zápisník zahraničních zpravodajů: Zrestaurovaná mozaika v Jerichu patří k nejúžasnějším na světě. Ale není, kdo by ji obdivoval

8. 11. 2024

3 min

Obrázek epizody Vinohradská 12: USA #5: Mocný Trump. Co od něj čekat?

Vinohradská 12: USA #5: Mocný Trump. Co od něj čekat?

8. 11. 2024

23 min

Obrázek epizody Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Joe Biden a výsledky voleb. Mandát Donalda Trumpa. Bydlení v Česku

Hlavní zprávy - rozhovory a komentáře: Odpolední publicistika: Joe Biden a výsledky voleb. Mandát Donalda Trumpa. Bydlení v Česku

7. 11. 2024

19 min

Obrázek epizody Dvacet minut Radiožurnálu: Evropo, postav se na vlastní nohy, říká Trump. Dvě procenta na obranu stačit nebudou, míní Lipavský

Dvacet minut Radiožurnálu: Evropo, postav se na vlastní nohy, říká Trump. Dvě procenta na obranu stačit nebudou, míní Lipavský

7. 11. 2024

23 min