Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Čelisti - Film Selah and The Spades: Novince z Amazonu dominují holčičí intriky, drogy a přehnané ambice

Čelisti - Film Selah and The Spades: Novince z Amazonu dominují holčičí intriky, drogy a přehnané ambice

24. 4. 2020

37 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - Jak využívají vlády pandemii k omezování ženských práv

Prolomit vlny - Jak využívají vlády pandemii k omezování ženských práv

24. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Šum kanceláře přes aplikaci a tuleníčko se stromem. Dejte si top zprávy uplynulého týdne

Mikrovlnky - Šum kanceláře přes aplikaci a tuleníčko se stromem. Dejte si top zprávy uplynulého týdne

24. 4. 2020

12 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Žádná péče o planetu se de facto nekoná, říká vědec a fotograf Petr Jan Juračka

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Žádná péče o planetu se de facto nekoná, říká vědec a fotograf Petr Jan Juračka

24. 4. 2020

33 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Pendleři, Pražáci, řidiči kamionů, ale i zdravotníci čelí v koronakrizi diskriminaci a nevraživosti

Diagnóza F - Pendleři, Pražáci, řidiči kamionů, ale i zdravotníci čelí v koronakrizi diskriminaci a nevraživosti

24. 4. 2020

25 min

Obrázek epizody Spot - Města přežijí všechno. Co si ale odnesou z časů koronaviru – solidaritu, nebo nadvládu silnějšího?

Spot - Města přežijí všechno. Co si ale odnesou z časů koronaviru – solidaritu, nebo nadvládu silnějšího?

23. 4. 2020

14 min

Obrázek epizody On Air - Proč se vracet do „normálu“? Online komunikace stírá sociální rozdíly, říká psycholog Dalibor Špok

On Air - Proč se vracet do „normálu“? Online komunikace stírá sociální rozdíly, říká psycholog Dalibor Špok

23. 4. 2020

22 min

Obrázek epizody Liberatura - „Chtěl jsem si zazpívat,“ říká Milan Děžinský o básních inspirovaných Nezvalem i klimatickou změnou

Liberatura - „Chtěl jsem si zazpívat,“ říká Milan Děžinský o básních inspirovaných Nezvalem i klimatickou změnou

23. 4. 2020

38 min

Obrázek epizody Karanténa Zuzany Fuksové - Karanténa Zuzany Fuksové VII: Neverland za barákem a hurá do školky!

Karanténa Zuzany Fuksové - Karanténa Zuzany Fuksové VII: Neverland za barákem a hurá do školky!

23. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Tip - Hudební tip producenta HRTL: Utility od Barkera je náročná na poslech a zároveň nutí k pohybu

Tip - Hudební tip producenta HRTL: Utility od Barkera je náročná na poslech a zároveň nutí k pohybu

23. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Houpačky - Jste hrdinové, prožít s dětmi v pořádku den za dnem úplně stačí, radí mámy z izolace

Houpačky - Jste hrdinové, prožít s dětmi v pořádku den za dnem úplně stačí, radí mámy z izolace

22. 4. 2020

20 min

Obrázek epizody Buchty - Zlo není překážka dobra, ale jeho nepovedený bráška

Buchty - Zlo není překážka dobra, ale jeho nepovedený bráška

22. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Luxusní komiksové album ukazuje, že Francouzi rozumí barbaru Conanovi lépe než Američané

Ektoplasma - Luxusní komiksové album ukazuje, že Francouzi rozumí barbaru Conanovi lépe než Američané

22. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody On Air - Chůze v přírodě nejen za časů korony: Přináší nám klid, lepší paměť i spirituální zážitek

On Air - Chůze v přírodě nejen za časů korony: Přináší nám klid, lepší paměť i spirituální zážitek

22. 4. 2020

9 min

Obrázek epizody Deska týdne - Samota je cestou k pochopení. Katarzia na nové desce reflektuje pocity osamělých ve 21. století

Deska týdne - Samota je cestou k pochopení. Katarzia na nové desce reflektuje pocity osamělých ve 21. století

22. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Bourání - Krajinářská architektka Forejtová: Zeleň je potřeba někdy také pokácet. Trávník je v české rodině chlouba manžela

Bourání - Krajinářská architektka Forejtová: Zeleň je potřeba někdy také pokácet. Trávník je v české rodině chlouba manžela

22. 4. 2020

40 min

Obrázek epizody Šatníky - Móda zlomených srdcí a prázdných peněženek. Jak se oblékáme v krizi

Šatníky - Móda zlomených srdcí a prázdných peněženek. Jak se oblékáme v krizi

21. 4. 2020

17 min

Obrázek epizody On Air - Zatápění plasty, jedy ve vejcích i hračkách. Zastaví mezinárodní dohody byznys s toxickým odpadem?

On Air - Zatápění plasty, jedy ve vejcích i hračkách. Zastaví mezinárodní dohody byznys s toxickým odpadem?

21. 4. 2020

24 min

Obrázek epizody On Air - Cestování, ke kterému stačí jen sluchátka. Zaposlouchejte se do soundscapů

On Air - Cestování, ke kterému stačí jen sluchátka. Zaposlouchejte se do soundscapů

21. 4. 2020

4 min

Obrázek epizody Samotka - Vzkazy ze Samotky: Překonala jsem vyhoření, ale pozitivní test mě vrátil do izolace

Samotka - Vzkazy ze Samotky: Překonala jsem vyhoření, ale pozitivní test mě vrátil do izolace

21. 4. 2020

16 min

Obrázek epizody Balanc - Když budeš plakat, budeš sám. Proč se bojíme ukazovat smutek, truchlit a jak vzniká deprese

Balanc - Když budeš plakat, budeš sám. Proč se bojíme ukazovat smutek, truchlit a jak vzniká deprese

21. 4. 2020

22 min

Obrázek epizody Casablanca - Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

Casablanca - Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

21. 4. 2020

39 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Saskia Burešová: Podle horoskopu je mým úkolem na Zemi předávat informace

Brambora s vejcem - Saskia Burešová: Podle horoskopu je mým úkolem na Zemi předávat informace

20. 4. 2020

12 min

Obrázek epizody Fenomem - Joe Exotic je problematický lidový hrdina. Memy ho ale milují

Fenomem - Joe Exotic je problematický lidový hrdina. Memy ho ale milují

20. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy - „Spoustu lidí víc zajímá fašismus, než alternativní vize,“ říká radikální antropolog David Graeber

Otevřené hlavy - „Spoustu lidí víc zajímá fašismus, než alternativní vize,“ říká radikální antropolog David Graeber

20. 4. 2020

18 min