Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Samotka - Vzkazy ze Samotky: Izolace mi docela vyhovuje, bojím se spíš návratu mezi lidi

Samotka - Vzkazy ze Samotky: Izolace mi docela vyhovuje, bojím se spíš návratu mezi lidi

21. 3. 2020

9 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Lucie Bílá: Miluju chleba!

Brambora s vejcem - Lucie Bílá: Miluju chleba!

20. 3. 2020

16 min

Obrázek epizody On Air - Karanténa Zuzany Fuksové II: Na chatě. Bez roušek, zato s Anthonym Hopkinsem

On Air - Karanténa Zuzany Fuksové II: Na chatě. Bez roušek, zato s Anthonym Hopkinsem

20. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Samotka - Začíná pop up podcast Samotka. Jak se nám žije v době pandemie?

Samotka - Začíná pop up podcast Samotka. Jak se nám žije v době pandemie?

20. 3. 2020

37 sec

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Mirek Dušín českého internetu Kovy: COVID mi kazí reputaci

Brambora s vejcem - Mirek Dušín českého internetu Kovy: COVID mi kazí reputaci

20. 3. 2020

12 min

Obrázek epizody Čelisti - Love is Blind nebo Dating Around. S jakou reality show si zarandit během karantény?

Čelisti - Love is Blind nebo Dating Around. S jakou reality show si zarandit během karantény?

20. 3. 2020

40 min

Obrázek epizody Tribuna - Do míče se nekope, kola nejezdí. Jak přežít v době bez sportu?

Tribuna - Do míče se nekope, kola nejezdí. Jak přežít v době bez sportu?

20. 3. 2020

27 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - V karanténě s násilníkem. Zeptat se, jak druhým je, je to nejmenší

Prolomit vlny - V karanténě s násilníkem. Zeptat se, jak druhým je, je to nejmenší

20. 3. 2020

4 min

Obrázek epizody On Air - Kdo to nezažil, nepochopí, říká o okouzlení a vystřízlivění z „korporátů“ výzkumnice z Akademie věd

On Air - Kdo to nezažil, nepochopí, říká o okouzlení a vystřízlivění z „korporátů“ výzkumnice z Akademie věd

20. 3. 2020

20 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Delfíni s labutěmi slaví pandemii v Benátkách a Jared Leto radši medituje. Je tu přehled zpráv minulého týdne

Mikrovlnky - Delfíni s labutěmi slaví pandemii v Benátkách a Jared Leto radši medituje. Je tu přehled zpráv minulého týdne

20. 3. 2020

6 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - V dětství jsem si myslel, že je táta mrtvej. Pak mi změnil život, říká fotograf Michael Kratochvíl

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - V dětství jsem si myslel, že je táta mrtvej. Pak mi změnil život, říká fotograf Michael Kratochvíl

19. 3. 2020

29 min

Obrázek epizody On Air - „Lidem bez domova se věnujeme dlouhodobě, teď je to potřeba o to víc,“ říkají Medici na ulici

On Air - „Lidem bez domova se věnujeme dlouhodobě, teď je to potřeba o to víc,“ říkají Medici na ulici

19. 3. 2020

7 min

Obrázek epizody On Air - Westernové toulky, bolavá místa Ameriky, relaxace i ultranásilí. Které nové hry hrát v karanténě

On Air - Westernové toulky, bolavá místa Ameriky, relaxace i ultranásilí. Které nové hry hrát v karanténě

19. 3. 2020

7 min

Obrázek epizody Tip - Hudební tip zpěvačky Tea Sofia: Dlouhohrající příběhy, které baví atmosférou

Tip - Hudební tip zpěvačky Tea Sofia: Dlouhohrající příběhy, které baví atmosférou

19. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody Buchty - Kurátorka současného umění prodá i bramboru v koutě

Buchty - Kurátorka současného umění prodá i bramboru v koutě

18. 3. 2020

27 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Zdeněk Pohlreich: Radši kaťák než koronavirus

Brambora s vejcem - Zdeněk Pohlreich: Radši kaťák než koronavirus

18. 3. 2020

9 min

Obrázek epizody Houpačky - Opřete se o školu i o mateřská centra, radí samoživitelům sociální kurátor Pavel Pěnkava

Houpačky - Opřete se o školu i o mateřská centra, radí samoživitelům sociální kurátor Pavel Pěnkava

18. 3. 2020

19 min

Obrázek epizody On Air - Karanténa Zuzany Fuksové I: Na chatě. Deník z mateřské (ne)dovolené v době pandemie

On Air - Karanténa Zuzany Fuksové I: Na chatě. Deník z mateřské (ne)dovolené v době pandemie

18. 3. 2020

2 min

Obrázek epizody On Air - Stručné dějiny lidstva, fantasy ságy i Anna Karenina. Knižní tipy Radia Wave na karanténové večery

On Air - Stručné dějiny lidstva, fantasy ságy i Anna Karenina. Knižní tipy Radia Wave na karanténové večery

18. 3. 2020

4 min

Obrázek epizody Deska týdne - DESKA TÝDNE: Brána psychedelického folku otevřená. Stephen Malkmus představuje své Traditional Techniques

Deska týdne - DESKA TÝDNE: Brána psychedelického folku otevřená. Stephen Malkmus představuje své Traditional Techniques

18. 3. 2020

4 min

Obrázek epizody On Air - Posed z pěchotní střelnice i toitoiky. Jan Holkup fotí a mapuje atypicky krásné myslivecké pozorovatelny

On Air - Posed z pěchotní střelnice i toitoiky. Jan Holkup fotí a mapuje atypicky krásné myslivecké pozorovatelny

18. 3. 2020

16 min

Obrázek epizody Šatníky - Jak módní styl kluka z Moravy změnila Paříž? Otvíráme skříně designéra Jana Černého

Šatníky - Jak módní styl kluka z Moravy změnila Paříž? Otvíráme skříně designéra Jana Černého

17. 3. 2020

16 min

Obrázek epizody On Air - „Lepší malá ochrana než žádná.“ Jak čeští designéři šijí narychlo nedostatkové roušky

On Air - „Lepší malá ochrana než žádná.“ Jak čeští designéři šijí narychlo nedostatkové roušky

17. 3. 2020

8 min

Obrázek epizody Balanc - Zamilovanost, odpor, láska. Jaké jsou fáze partnerského vztahu a kdy utíkáme předčasně?

Balanc - Zamilovanost, odpor, láska. Jaké jsou fáze partnerského vztahu a kdy utíkáme předčasně?

17. 3. 2020

16 min

Obrázek epizody On Air - „Televize je nejlínější médium.“ Podle mediálního analytika ji neohrozí streamování ani epidemie

On Air - „Televize je nejlínější médium.“ Podle mediálního analytika ji neohrozí streamování ani epidemie

17. 3. 2020

23 min