Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Můj herecký sen? Já v roli Julie, DiCaprio jako Romeo, říká Eva Holubová

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Můj herecký sen? Já v roli Julie, DiCaprio jako Romeo, říká Eva Holubová

9. 4. 2020

35 min

Obrázek epizody Diagnóza F - V Česku chybí drogy, závislí berou, co seženou

Diagnóza F - V Česku chybí drogy, závislí berou, co seženou

9. 4. 2020

19 min

Obrázek epizody On Air - Zlatá éra seznamovacích aplikací a sex chatů. Jak vypadá randění, když nemůžeme ven?

On Air - Zlatá éra seznamovacích aplikací a sex chatů. Jak vypadá randění, když nemůžeme ven?

9. 4. 2020

6 min

Obrázek epizody Karanténa Zuzany Fuksové - Karanténa Zuzany Fuksové V: Kombucha, trdelník, rodokmeny. A čekání na to, až něco zažijeme

Karanténa Zuzany Fuksové - Karanténa Zuzany Fuksové V: Kombucha, trdelník, rodokmeny. A čekání na to, až něco zažijeme

9. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Tip - Hudební tip Bennyho Crista: Pobyt doma si zpestřete texaským bluesem nebo slovenským ambientem

Tip - Hudební tip Bennyho Crista: Pobyt doma si zpestřete texaským bluesem nebo slovenským ambientem

9. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Parabible - Parabible #20: Na rozloučenou

Parabible - Parabible #20: Na rozloučenou

9. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Buchty - Co člověk, to kreativec. Pokoutnímu tvoření podléháme všichni, dokonce i Rambo s Vašutem

Buchty - Co člověk, to kreativec. Pokoutnímu tvoření podléháme všichni, dokonce i Rambo s Vašutem

8. 4. 2020

20 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Táňa Pauhofová: Samozřejmě, že mám kompost. A velký!

Brambora s vejcem - Táňa Pauhofová: Samozřejmě, že mám kompost. A velký!

8. 4. 2020

12 min

Obrázek epizody Liberatura - „Láska všechno překoná.“ Němec, Bellová a Hůlová čtou texty z karantény i ze záhrobí

Liberatura - „Láska všechno překoná.“ Němec, Bellová a Hůlová čtou texty z karantény i ze záhrobí

8. 4. 2020

38 min

Obrázek epizody Houpačky - Jedináčkovství není hendikep, ale dětem chybí zkušenost rovnocenného. Buďte kamarádi, radí psycholožka

Houpačky - Jedináčkovství není hendikep, ale dětem chybí zkušenost rovnocenného. Buďte kamarádi, radí psycholožka

8. 4. 2020

24 min

Obrázek epizody On Air - Kluby jsou zavřené, ale doma můžeme hrát pořád. Bytové koncerty přináší intimitu i sblížení

On Air - Kluby jsou zavřené, ale doma můžeme hrát pořád. Bytové koncerty přináší intimitu i sblížení

8. 4. 2020

8 min

Obrázek epizody On Air - Špatné návyky uspokojují naše důležité potřeby. Při odstraňování je musíme chytře nahrazovat

On Air - Špatné návyky uspokojují naše důležité potřeby. Při odstraňování je musíme chytře nahrazovat

8. 4. 2020

26 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Mimozemšťane, nezlob se. Román Iaina M. Bankse Hráč je skvělá kosmická sci-fi o hrách a utopiích

Ektoplasma - Mimozemšťane, nezlob se. Román Iaina M. Bankse Hráč je skvělá kosmická sci-fi o hrách a utopiích

8. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - Dvojí metr na sexuální obtěžování: Joe Bidenovi projde, co Trumpovi ne

Prolomit vlny - Dvojí metr na sexuální obtěžování: Joe Bidenovi projde, co Trumpovi ne

8. 4. 2020

4 min

Obrázek epizody Deska týdne - DESKA TÝDNE: Za hranice možností. Lyra Pramuk rozechvívá nejtenčí vlákna vnitřního hlasu

Deska týdne - DESKA TÝDNE: Za hranice možností. Lyra Pramuk rozechvívá nejtenčí vlákna vnitřního hlasu

8. 4. 2020

4 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Jan Rosák: Knír mám od roku 1976

Brambora s vejcem - Jan Rosák: Knír mám od roku 1976

7. 4. 2020

13 min

Obrázek epizody On Air - Fotografka Markéta Kinterová v autorské knize sundavá klapky z očí, aby uviděla město

On Air - Fotografka Markéta Kinterová v autorské knize sundavá klapky z očí, aby uviděla město

7. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Samotka - Vzkazy ze Samotky: Jsme teď pořád spolu a já myslím na rozchod

Samotka - Vzkazy ze Samotky: Jsme teď pořád spolu a já myslím na rozchod

7. 4. 2020

10 min

Obrázek epizody Balanc - Chybami se člověk mučí. Proč je těžké připustit si vlastní omyl, nevymlouvat se a odpustit si?

Balanc - Chybami se člověk mučí. Proč je těžké připustit si vlastní omyl, nevymlouvat se a odpustit si?

7. 4. 2020

20 min

Obrázek epizody Bourání - Studio KOGAA: Není potřeba všechno hned zbourat. Umíme fungovat s existujícími budovami

Bourání - Studio KOGAA: Není potřeba všechno hned zbourat. Umíme fungovat s existujícími budovami

7. 4. 2020

29 min

Obrázek epizody Kompot - Jak by vypadaly známé seriály v době koronaviru? Upíři by neměli koho lovit, Přátelé by si pomáhali

Kompot - Jak by vypadaly známé seriály v době koronaviru? Upíři by neměli koho lovit, Přátelé by si pomáhali

7. 4. 2020

50 min

Obrázek epizody On Air - Inspirace v karanténě? Můžu napsat tak maximálně o tom, že jsem doma, říká písničkářka Amelie Siba

On Air - Inspirace v karanténě? Můžu napsat tak maximálně o tom, že jsem doma, říká písničkářka Amelie Siba

6. 4. 2020

9 min

Obrázek epizody Ucho - Videokonfereční aplikace Zoom je plná děr. Varuje před ní FBI i český NÚKIB

Ucho - Videokonfereční aplikace Zoom je plná děr. Varuje před ní FBI i český NÚKIB

6. 4. 2020

3 min

Obrázek epizody Fenomem - To je náš koronahit! V popových žebříčcích se začínají objevovat písně s tématem epidemie

Fenomem - To je náš koronahit! V popových žebříčcích se začínají objevovat písně s tématem epidemie

6. 4. 2020

6 min

Obrázek epizody On Air - Trapová road movie, hluboké lidské příběhy i rozklad jedné kapely. Doporučujeme hudební dokumenty

On Air - Trapová road movie, hluboké lidské příběhy i rozklad jedné kapely. Doporučujeme hudební dokumenty

6. 4. 2020

8 min