Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Buchty - Zlo není překážka dobra, ale jeho nepovedený bráška

Buchty - Zlo není překážka dobra, ale jeho nepovedený bráška

22. 4. 2020

23 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Luxusní komiksové album ukazuje, že Francouzi rozumí barbaru Conanovi lépe než Američané

Ektoplasma - Luxusní komiksové album ukazuje, že Francouzi rozumí barbaru Conanovi lépe než Američané

22. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody On Air - Chůze v přírodě nejen za časů korony: Přináší nám klid, lepší paměť i spirituální zážitek

On Air - Chůze v přírodě nejen za časů korony: Přináší nám klid, lepší paměť i spirituální zážitek

22. 4. 2020

9 min

Obrázek epizody Deska týdne - Samota je cestou k pochopení. Katarzia na nové desce reflektuje pocity osamělých ve 21. století

Deska týdne - Samota je cestou k pochopení. Katarzia na nové desce reflektuje pocity osamělých ve 21. století

22. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Bourání - Krajinářská architektka Forejtová: Zeleň je potřeba někdy také pokácet. Trávník je v české rodině chlouba manžela

Bourání - Krajinářská architektka Forejtová: Zeleň je potřeba někdy také pokácet. Trávník je v české rodině chlouba manžela

22. 4. 2020

40 min

Obrázek epizody Šatníky - Móda zlomených srdcí a prázdných peněženek. Jak se oblékáme v krizi

Šatníky - Móda zlomených srdcí a prázdných peněženek. Jak se oblékáme v krizi

21. 4. 2020

17 min

Obrázek epizody On Air - Zatápění plasty, jedy ve vejcích i hračkách. Zastaví mezinárodní dohody byznys s toxickým odpadem?

On Air - Zatápění plasty, jedy ve vejcích i hračkách. Zastaví mezinárodní dohody byznys s toxickým odpadem?

21. 4. 2020

24 min

Obrázek epizody On Air - Cestování, ke kterému stačí jen sluchátka. Zaposlouchejte se do soundscapů

On Air - Cestování, ke kterému stačí jen sluchátka. Zaposlouchejte se do soundscapů

21. 4. 2020

4 min

Obrázek epizody Samotka - Vzkazy ze Samotky: Překonala jsem vyhoření, ale pozitivní test mě vrátil do izolace

Samotka - Vzkazy ze Samotky: Překonala jsem vyhoření, ale pozitivní test mě vrátil do izolace

21. 4. 2020

16 min

Obrázek epizody Balanc - Když budeš plakat, budeš sám. Proč se bojíme ukazovat smutek, truchlit a jak vzniká deprese

Balanc - Když budeš plakat, budeš sám. Proč se bojíme ukazovat smutek, truchlit a jak vzniká deprese

21. 4. 2020

22 min

Obrázek epizody Casablanca - Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

Casablanca - Honza na cestě: Přešel jsem Jižní Ameriku z Kolumbie do Chile, po 10 000 km jsem do cíle dokulhal

21. 4. 2020

39 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Saskia Burešová: Podle horoskopu je mým úkolem na Zemi předávat informace

Brambora s vejcem - Saskia Burešová: Podle horoskopu je mým úkolem na Zemi předávat informace

20. 4. 2020

12 min

Obrázek epizody Fenomem - Joe Exotic je problematický lidový hrdina. Memy ho ale milují

Fenomem - Joe Exotic je problematický lidový hrdina. Memy ho ale milují

20. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy - „Spoustu lidí víc zajímá fašismus, než alternativní vize,“ říká radikální antropolog David Graeber

Otevřené hlavy - „Spoustu lidí víc zajímá fašismus, než alternativní vize,“ říká radikální antropolog David Graeber

20. 4. 2020

18 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě - „I jídlo k rozvozu jde dělat hezky, když si na tom dáte záležet,“ říká šéfkuchař vinohradského bistra

Ve vlastní šťávě - „I jídlo k rozvozu jde dělat hezky, když si na tom dáte záležet,“ říká šéfkuchař vinohradského bistra

20. 4. 2020

16 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Rico Nasty, ADULT., RMR a další naštvaní renegáti

On Air - NOVINKY: Rico Nasty, ADULT., RMR a další naštvaní renegáti

20. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Hergot! - Guru Jára a jeho cesta z Mykerinovy egyptské pyramidy do filipínského detenčního centra

Hergot! - Guru Jára a jeho cesta z Mykerinovy egyptské pyramidy do filipínského detenčního centra

20. 4. 2020

49 min

Obrázek epizody Samotka - Vzkazy ze Samotky: Sblíží nás pandemie s přírodou, nebo se jí budeme bát ještě víc?

Samotka - Vzkazy ze Samotky: Sblíží nás pandemie s přírodou, nebo se jí budeme bát ještě víc?

18. 4. 2020

11 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Jitka Čvančarová: Můj beran se jmenuje Hagrid

Brambora s vejcem - Jitka Čvančarová: Můj beran se jmenuje Hagrid

17. 4. 2020

12 min

Obrázek epizody Čelisti - RuPaul’s Drag Race: show plná emocí, která hledá královnu dragu

Čelisti - RuPaul’s Drag Race: show plná emocí, která hledá královnu dragu

17. 4. 2020

42 min

Obrázek epizody Quest - Pandemie brzdí herní průmysl. Nahradí mainstreamovou produkci nezávislé hry?

Quest - Pandemie brzdí herní průmysl. Nahradí mainstreamovou produkci nezávislé hry?

17. 4. 2020

52 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Pobyt v humanitárním kempu může lidem bez domova změnit život, říká terénní pracovnice

Diagnóza F - Pobyt v humanitárním kempu může lidem bez domova změnit život, říká terénní pracovnice

17. 4. 2020

19 min

Obrázek epizody On Air - Jak pečovat, a zároveň druhým dodat pocit soběstačnosti? Buďme empatičtí a učme se od profesionálů

On Air - Jak pečovat, a zároveň druhým dodat pocit soběstačnosti? Buďme empatičtí a učme se od profesionálů

17. 4. 2020

21 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Italka venčila želvu velkou jako pizza a v Brně se natáčí erotické filmy. Přehled top zpráv uplynulého týdne je tu

Mikrovlnky - Italka venčila želvu velkou jako pizza a v Brně se natáčí erotické filmy. Přehled top zpráv uplynulého týdne je tu

17. 4. 2020

12 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Než přijde něco lepšího, musíme se dotknout dna, říká režisérka Agnieszka Holland

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Než přijde něco lepšího, musíme se dotknout dna, říká režisérka Agnieszka Holland

16. 4. 2020

27 min