Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Fenomem - Nesmrtelný Spongebob je memovou hvězdou, u níž hledají mileniálové útěchu

Fenomem - Nesmrtelný Spongebob je memovou hvězdou, u níž hledají mileniálové útěchu

4. 5. 2020

5 min

Obrázek epizody On Air - Zvířata ve městě těží ze soužití s lidmi. Jak se točí pokračování Planety Česko?

On Air - Zvířata ve městě těží ze soužití s lidmi. Jak se točí pokračování Planety Česko?

4. 5. 2020

19 min

Obrázek epizody Otevřené hlavy - „Nostalgie je sterilní verze minulosti,“ říká o vzpomínání na transformaci esejistka Olga Drenda

Otevřené hlavy - „Nostalgie je sterilní verze minulosti,“ říká o vzpomínání na transformaci esejistka Olga Drenda

4. 5. 2020

16 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Bright Eyes, Alice Bag, Lauran Hibberd a další smeknuté klobouky

On Air - NOVINKY: Bright Eyes, Alice Bag, Lauran Hibberd a další smeknuté klobouky

4. 5. 2020

5 min

Obrázek epizody Hergot! - Historik Miloslav Szabó: Čím zlákal (a láká?) fašismus katolické kněží na Slovensku

Hergot! - Historik Miloslav Szabó: Čím zlákal (a láká?) fašismus katolické kněží na Slovensku

4. 5. 2020

43 min

Obrázek epizody On Air - Učebnice v rozšířené realitě? Vividbooks překládáme i do cizích jazyků, říká autor projektu Vít Škop

On Air - Učebnice v rozšířené realitě? Vividbooks překládáme i do cizích jazyků, říká autor projektu Vít Škop

4. 5. 2020

16 min

Obrázek epizody Čelisti - V Bangladéši se toho nebojí! Akčňák Vyproštění vám zmáčkne nervy jako hada

Čelisti - V Bangladéši se toho nebojí! Akčňák Vyproštění vám zmáčkne nervy jako hada

4. 5. 2020

38 min

Obrázek epizody Casablanca - Bajkal je jako zázrak. Jolana Sedláčková vyrazila na cestu zimní Sibiří

Casablanca - Bajkal je jako zázrak. Jolana Sedláčková vyrazila na cestu zimní Sibiří

3. 5. 2020

41 min

Obrázek epizody Quest - Herní romance mají k realitě pořád daleko, i virtuální postavy ale umí lámat srdce

Quest - Herní romance mají k realitě pořád daleko, i virtuální postavy ale umí lámat srdce

1. 5. 2020

52 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě - Ke konzumaci jídla na úrovni nemusíte mít manuál, říká šéfkuchař Pavel Býček

Ve vlastní šťávě - Ke konzumaci jídla na úrovni nemusíte mít manuál, říká šéfkuchař Pavel Býček

1. 5. 2020

20 min

Obrázek epizody Tribuna - Podnikatelské baroko po valašsku: Před čtvrtstoletím se zrodil hokejový vladař ze Vsetína

Tribuna - Podnikatelské baroko po valašsku: Před čtvrtstoletím se zrodil hokejový vladař ze Vsetína

1. 5. 2020

8 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Striptérky jako donášková služba a sčítání včel. Dejte si nejbizarnější zprávy uplynulého týdne

Mikrovlnky - Striptérky jako donášková služba a sčítání včel. Dejte si nejbizarnější zprávy uplynulého týdne

1. 5. 2020

12 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Stres je horší, když nemáme možnost situaci ovlivnit. Může vést až k depresi, říká psychiatr Cyril Höschl

Diagnóza F - Stres je horší, když nemáme možnost situaci ovlivnit. Může vést až k depresi, říká psychiatr Cyril Höschl

30. 4. 2020

24 min

Obrázek epizody On Air - Jak zvládnout návrat z karantény? Moc se netěšte, radí psycholog Dalibor Špok

On Air - Jak zvládnout návrat z karantény? Moc se netěšte, radí psycholog Dalibor Špok

30. 4. 2020

21 min

Obrázek epizody Spot - Krize jako příležitost. Využijí města pandemii jako start k lepšímu životu?

Spot - Krize jako příležitost. Využijí města pandemii jako start k lepšímu životu?

30. 4. 2020

20 min

Obrázek epizody Tip - Hudební tip Aid Kida: Vyvěrající magma nebo vlny na islandských jezerech. Vydejte se na zvukovou výpravu planetou

Tip - Hudební tip Aid Kida: Vyvěrající magma nebo vlny na islandských jezerech. Vydejte se na zvukovou výpravu planetou

30. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Zkouškový - Seriál, který neuvidíte. Od 14. května můžete poslouchat Zkouškový

Zkouškový - Seriál, který neuvidíte. Od 14. května můžete poslouchat Zkouškový

30. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Dáda Patrasová: Původně jsem se měla jmenovat Dádyna

Brambora s vejcem - Dáda Patrasová: Původně jsem se měla jmenovat Dádyna

29. 4. 2020

13 min

Obrázek epizody Buchty - Mám idoly, tedy jsem. Zbožňování celebrit je solí života

Buchty - Mám idoly, tedy jsem. Zbožňování celebrit je solí života

29. 4. 2020

22 min

Obrázek epizody Ektoplasma - Puntičkářský ješita studia Ghibli a mystické cartoony. Dokumenty o Hajao Mijazakim a Jimu Woodringovi

Ektoplasma - Puntičkářský ješita studia Ghibli a mystické cartoony. Dokumenty o Hajao Mijazakim a Jimu Woodringovi

29. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Liberatura - Teď už se můžeš jenom spláchnout. Ondřej Štindl napsal knihu o ponoru do kanálu vlastní duše

Liberatura - Teď už se můžeš jenom spláchnout. Ondřej Štindl napsal knihu o ponoru do kanálu vlastní duše

29. 4. 2020

39 min

Obrázek epizody Houpačky - „Schopnost žen brát na sebe vinu za neplodnost je obrovská,“ říká gynekoložka Helena Máslová

Houpačky - „Schopnost žen brát na sebe vinu za neplodnost je obrovská,“ říká gynekoložka Helena Máslová

29. 4. 2020

17 min

Obrázek epizody Karanténa Zuzany Fuksové - Karanténa Zuzany Fuksové VIII: O apokalyptické Praze, čínských e-shopech a promořování

Karanténa Zuzany Fuksové - Karanténa Zuzany Fuksové VIII: O apokalyptické Praze, čínských e-shopech a promořování

29. 4. 2020

2 min

Obrázek epizody Deska týdne - DESKA TÝDNE: Milostný dopis těm, co jsem ještě nepotkala. Fiona Apple přichází po osmi letech se čtvrtým albem

Deska týdne - DESKA TÝDNE: Milostný dopis těm, co jsem ještě nepotkala. Fiona Apple přichází po osmi letech se čtvrtým albem

29. 4. 2020

5 min

Obrázek epizody Šatníky - Insta móda, která mění offline život. Jak face filtry ovlivňují psychiku a představy o kráse?

Šatníky - Insta móda, která mění offline život. Jak face filtry ovlivňují psychiku a představy o kráse?

28. 4. 2020

23 min