Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Karel „Kovy“ Kovář: Svoboda je zároveň velká nejistota. Když se něco nepovede, je to moje vina

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Karel „Kovy“ Kovář: Svoboda je zároveň velká nejistota. Když se něco nepovede, je to moje vina

14. 1. 2021

38 min

Obrázek epizody On Air - Deset let od arabského jara. Jaké jsou vyhlídky pro mladé lidi? Nezaměstnanost a neustálá kontrola

On Air - Deset let od arabského jara. Jaké jsou vyhlídky pro mladé lidi? Nezaměstnanost a neustálá kontrola

14. 1. 2021

13 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - Střípky z českého online šovinismu: Jsem velmi pro humor, jen když není o mně

Prolomit vlny - Střípky z českého online šovinismu: Jsem velmi pro humor, jen když není o mně

14. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody Liberatura - „Možná to pos*al úplně všechno.“ Petra Soukupová v nové knize píše o sobectví, vrahovi dnešních vztahů

Liberatura - „Možná to pos*al úplně všechno.“ Petra Soukupová v nové knize píše o sobectví, vrahovi dnešních vztahů

14. 1. 2021

36 min

Obrázek epizody Buchty - Jak být navěky mladý? Bez námahy to nejde a možná ani s ní

Buchty - Jak být navěky mladý? Bez námahy to nejde a možná ani s ní

13. 1. 2021

29 min

Obrázek epizody Houpačky - Mámy o roku s covidem: Vedle bezpečnosti nezapomínejme na psychiku

Houpačky - Mámy o roku s covidem: Vedle bezpečnosti nezapomínejme na psychiku

13. 1. 2021

22 min

Obrázek epizody On Air - Žijeme jako chytré telefony, ani v režimu spánku neumíme vypnout. Proč nás trápí nespavost?

On Air - Žijeme jako chytré telefony, ani v režimu spánku neumíme vypnout. Proč nás trápí nespavost?

13. 1. 2021

8 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Věštec Vlastík Plamínek: Když se bojíte hada, tak to had pozná

Brambora s vejcem - Věštec Vlastík Plamínek: Když se bojíte hada, tak to had pozná

13. 1. 2021

14 min

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Rapové iluze, nejlepší kamarádky a mumlavé hovory o lásce

On Air - NOVINKY: Rapové iluze, nejlepší kamarádky a mumlavé hovory o lásce

13. 1. 2021

3 min

Obrázek epizody Šatníky - Zpěvačka Žofie Dařbujánová: Miluju barevné kostýmky slečny Fajn, nenápadné oblékání je proti mé přirozenosti

Šatníky - Zpěvačka Žofie Dařbujánová: Miluju barevné kostýmky slečny Fajn, nenápadné oblékání je proti mé přirozenosti

12. 1. 2021

21 min

Obrázek epizody Podhoubí - Pro oživení venkova potřebujeme zemědělce s citem pro půdu. Vzniká nová Farmářská škola

Podhoubí - Pro oživení venkova potřebujeme zemědělce s citem pro půdu. Vzniká nová Farmářská škola

12. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Prolomit vlny - Twitter zakázal Trumpa. Jednou chvályhodně, jednou kontraproduktivně

Prolomit vlny - Twitter zakázal Trumpa. Jednou chvályhodně, jednou kontraproduktivně

12. 1. 2021

5 min

Obrázek epizody Balanc - Napadlo mě vyhodit dítě z okna! Vtíravé a děsivé myšlenky má každý, existuje ale nebezpečná hranice

Balanc - Napadlo mě vyhodit dítě z okna! Vtíravé a děsivé myšlenky má každý, existuje ale nebezpečná hranice

12. 1. 2021

25 min

Obrázek epizody Brrrap - Zpěvačka Annet X: V posledních dvou letech jsem prošla největší proměnou svého života

Brrrap - Zpěvačka Annet X: V posledních dvou letech jsem prošla největší proměnou svého života

12. 1. 2021

27 min

Obrázek epizody Tip - Tip Juliany Maškrtnice: Navštivte nové pražské podniky s výběrovou kávou nebo belgickými hranolky

Tip - Tip Juliany Maškrtnice: Navštivte nové pražské podniky s výběrovou kávou nebo belgickými hranolky

12. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Fenomem - Vikingové táhnou na Kapitol. Groteskní pokus o státní převrat v USA pobavil internet

Fenomem - Vikingové táhnou na Kapitol. Groteskní pokus o státní převrat v USA pobavil internet

11. 1. 2021

4 min

Obrázek epizody On Air - Vyhoření mladých učitelů – perfekcionismus a přepálený začátek. Jak se mu vyhnout?

On Air - Vyhoření mladých učitelů – perfekcionismus a přepálený začátek. Jak se mu vyhnout?

11. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Casablanca - Přes Atlantik se dvěma malými syny. Anna Hinderer o barvách moře a rodinném plachtění

Casablanca - Přes Atlantik se dvěma malými syny. Anna Hinderer o barvách moře a rodinném plachtění

11. 1. 2021

39 min

Obrázek epizody Šeptem - Žádný Krteček, „lulda“ nebo „žemlička“. Duo docentky mluví o sexu stand-upem

Šeptem - Žádný Krteček, „lulda“ nebo „žemlička“. Duo docentky mluví o sexu stand-upem

11. 1. 2021

26 min

Obrázek epizody Hergot! - Rok 2020 jako rok konspiračních teorií? Religionistická bilance se Zdeňkem Vojtíškem

Hergot! - Rok 2020 jako rok konspiračních teorií? Religionistická bilance se Zdeňkem Vojtíškem

10. 1. 2021

37 min

Obrázek epizody Casablanca - Nejlepší cestovatelské příběhy roku 2020 v pořadu Casablanca

Casablanca - Nejlepší cestovatelské příběhy roku 2020 v pořadu Casablanca

10. 1. 2021

36 min

Obrázek epizody Quest - Alternativní kyberpunk či manažer vesmírné lodi. Které hry z 2020 neminout mimo střední proud?

Quest - Alternativní kyberpunk či manažer vesmírné lodi. Které hry z 2020 neminout mimo střední proud?

8. 1. 2021

52 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Spouštěčem deprese může být úraz mozku i mrtvice, říká neuropsycholožka

Diagnóza F - Spouštěčem deprese může být úraz mozku i mrtvice, říká neuropsycholožka

8. 1. 2021

20 min

Obrázek epizody Tribuna - Sport v roce 2021 by měl zpomalit, v sázce je ale celý byznys. Je na co se těšit?

Tribuna - Sport v roce 2021 by měl zpomalit, v sázce je ale celý byznys. Je na co se těšit?

8. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Auto Knight Ridera je k mání a Dánsko provokuje pohádkou o penisu. Dejte si zprávy minulého týdne

Mikrovlnky - Auto Knight Ridera je k mání a Dánsko provokuje pohádkou o penisu. Dejte si zprávy minulého týdne

8. 1. 2021

14 min