Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody On Air - NOVINKY: Schatze! Kanadský kuřecí kartel a démonické kočky na jazyku

On Air - NOVINKY: Schatze! Kanadský kuřecí kartel a démonické kočky na jazyku

3. 2. 2021

5 min

Obrázek epizody Šatníky - Designérka Janja Prokić: Když se zadaří, investuju do místních umělců a návrhářů

Šatníky - Designérka Janja Prokić: Když se zadaří, investuju do místních umělců a návrhářů

2. 2. 2021

18 min

Obrázek epizody Podhoubí - Mileniálové milují monstery. Naučí se pěstovat i venkovní trvalky dobré do kuchyně i pro hmyz?

Podhoubí - Mileniálové milují monstery. Naučí se pěstovat i venkovní trvalky dobré do kuchyně i pro hmyz?

2. 2. 2021

27 min

Obrázek epizody Bourání - Barokní fasádu nikdo neotluče. Ale mozaiku ze 70. let klidně, říká historička architektury

Bourání - Barokní fasádu nikdo neotluče. Ale mozaiku ze 70. let klidně, říká historička architektury

2. 2. 2021

39 min

Obrázek epizody Balanc - K vlastnímu tělu se často chováme jako k přírodě. Bereme si, co chceme, a nehledíme na následky

Balanc - K vlastnímu tělu se často chováme jako k přírodě. Bereme si, co chceme, a nehledíme na následky

2. 2. 2021

23 min

Obrázek epizody Kompot - Na kolegu kanibala bych byla zvědavá, říká herečka Tereza Dočkalová

Kompot - Na kolegu kanibala bych byla zvědavá, říká herečka Tereza Dočkalová

2. 2. 2021

41 min

Obrázek epizody Tip - Tip Karolíny Vránkové: Podívejte se na seriál Abstract o nejmodernějších designérech současnosti

Tip - Tip Karolíny Vránkové: Podívejte se na seriál Abstract o nejmodernějších designérech současnosti

2. 2. 2021

2 min

Obrázek epizody Šeptem - Ve snu jsem spala s knězem. Nešlo o erotiku, ale o uvědomění si mé mužské části

Šeptem - Ve snu jsem spala s knězem. Nešlo o erotiku, ale o uvědomění si mé mužské části

1. 2. 2021

33 min

Obrázek epizody Fenomem - Budou z nás milionáři! Nerdi z internetu jsou ve válce s finančníky z Wall Streetu

Fenomem - Budou z nás milionáři! Nerdi z internetu jsou ve válce s finančníky z Wall Streetu

1. 2. 2021

5 min

Obrázek epizody Casablanca - Nejlepší země jsou ty s pohostinnou náručí, říká stopař a cestovatel Tomáš Drak

Casablanca - Nejlepší země jsou ty s pohostinnou náručí, říká stopař a cestovatel Tomáš Drak

1. 2. 2021

36 min

Obrázek epizody On Air - Víra nemusí být nuda. Jsme moc zalezlí v kostelích, říkají faráři z YouTube Pastoral Brothers

On Air - Víra nemusí být nuda. Jsme moc zalezlí v kostelích, říkají faráři z YouTube Pastoral Brothers

1. 2. 2021

25 min

Obrázek epizody Hergot! - Malí mesiáši ve školních lavicích. O alternativní pedagogice s religionistkou Jitkou Schlichtsovou

Hergot! - Malí mesiáši ve školních lavicích. O alternativní pedagogice s religionistkou Jitkou Schlichtsovou

1. 2. 2021

47 min

Obrázek epizody Quest - Hitman 3 je důstojným zakončením série o holohlavém zabijákovi. Nové fanoušky ale nepřiláká

Quest - Hitman 3 je důstojným zakončením série o holohlavém zabijákovi. Nové fanoušky ale nepřiláká

29. 1. 2021

46 min

Obrázek epizody Čelisti - Jak milují Normální lidi? Seriálová adaptace „Austenové pro mileniály“ popisuje lásku romanticky i pragmaticky

Čelisti - Jak milují Normální lidi? Seriálová adaptace „Austenové pro mileniály“ popisuje lásku romanticky i pragmaticky

29. 1. 2021

43 min

Obrázek epizody Tribuna - Mezi Merkelovou a Erdoganem. Proč je Mesut Özil nejrozporuplnějším sportovcem současnosti?

Tribuna - Mezi Merkelovou a Erdoganem. Proč je Mesut Özil nejrozporuplnějším sportovcem současnosti?

29. 1. 2021

30 min

Obrázek epizody Diagnóza F - Závislost na terapeutovi může být součástí terapeutického vztahu, říká odborník

Diagnóza F - Závislost na terapeutovi může být součástí terapeutického vztahu, říká odborník

29. 1. 2021

22 min

Obrázek epizody Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Vyrazte za kuriozitou, o níž se moc nemluví. Objevte selské baroko

Tip - Výletní tip Ladislava Zibury: Vyrazte za kuriozitou, o níž se moc nemluví. Objevte selské baroko

29. 1. 2021

2 min

Obrázek epizody Mikrovlnky - Američanka utratila miliony za slepici a Češka zadržela lupiče sexem. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky - Američanka utratila miliony za slepici a Češka zadržela lupiče sexem. To jsou zprávy minulého týdne

29. 1. 2021

14 min

Obrázek epizody Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Umělec Mr. Kriss: Věřím v autenticitu. Když ji v sobě najdete, lidé si vás zapamatují

Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy - Umělec Mr. Kriss: Věřím v autenticitu. Když ji v sobě najdete, lidé si vás zapamatují

28. 1. 2021

40 min

Obrázek epizody On Air - Velký vesmírný úklid. Planetu Zemi čím dál více trápí kosmický odpad, uklízet bude i Česko

On Air - Velký vesmírný úklid. Planetu Zemi čím dál více trápí kosmický odpad, uklízet bude i Česko

28. 1. 2021

12 min

Obrázek epizody On Air - Kámoši chodí skejtovat, Radek místo toho v sedmnácti staví dům. Co vidí mladí na tiny housech?

On Air - Kámoši chodí skejtovat, Radek místo toho v sedmnácti staví dům. Co vidí mladí na tiny housech?

28. 1. 2021

12 min

Obrázek epizody Sádlo - „Vytiskl mi cviky ke zpevnění zadku, já jemu na oplátku triky pro růst penisu.“ I nedokonalé tělo zasluhuje partnerovu úctu

Sádlo - „Vytiskl mi cviky ke zpevnění zadku, já jemu na oplátku triky pro růst penisu.“ I nedokonalé tělo zasluhuje partnerovu úctu

28. 1. 2021

27 min

Obrázek epizody Buchty - Francie, to není jen země stávek, rozteklého sýra a baget v podpaží

Buchty - Francie, to není jen země stávek, rozteklého sýra a baget v podpaží

27. 1. 2021

36 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem - Pavel Soukup: Španělští slimáci, ti se mi opravdu hnusí, ty jsem vraždil

Brambora s vejcem - Pavel Soukup: Španělští slimáci, ti se mi opravdu hnusí, ty jsem vraždil

27. 1. 2021

15 min

Obrázek epizody On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

On Air - Češi pijí alkohol rizikově, i když mají zavřené hospody, říká organizátor z týmu Suchého února

27. 1. 2021

13 min