Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Casablanca: Africký chaos mě zocelil, říká cestovatel Daniel Valchovník. Každý den přinášel překvapení

Casablanca: Africký chaos mě zocelil, říká cestovatel Daniel Valchovník. Každý den přinášel překvapení

18. 4. 2021

39 min

Obrázek epizody DokuVlna: Nejsem sama. Poslechněte si osobní příběh o životě bez touhy po romanci a sexu

DokuVlna: Nejsem sama. Poslechněte si osobní příběh o životě bez touhy po romanci a sexu

17. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Ve vlastní šťávě: Uvařit koprovku není jaderná fyzika. Moderní česká kuchyně je vyprázdněný pojem, říká šéfkuchař

Ve vlastní šťávě: Uvařit koprovku není jaderná fyzika. Moderní česká kuchyně je vyprázdněný pojem, říká šéfkuchař

16. 4. 2021

17 min

Obrázek epizody Čelisti: A vy jste kdo? Excelentní Anthony Hopkins zápasí v dramatu The Father s Alzheimerovou chorobou

Čelisti: A vy jste kdo? Excelentní Anthony Hopkins zápasí v dramatu The Father s Alzheimerovou chorobou

16. 4. 2021

42 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Psychologové čekají po covidu vlnu duševních poruch, říká o důsledcích distanční výuky neurovědkyně

Diagnóza F: Psychologové čekají po covidu vlnu duševních poruch, říká o důsledcích distanční výuky neurovědkyně

16. 4. 2021

22 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Kočičí kapela vydala singl a v Anglii ukradli monstrkrálíka. Dejte si top zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Kočičí kapela vydala singl a v Anglii ukradli monstrkrálíka. Dejte si top zprávy minulého týdne

16. 4. 2021

13 min

Obrázek epizody Velký čísla: Společný květnový release desek Olivie Rodrigo a Twenty One Pilots? Piloti zůstanou v hangáru

Velký čísla: Společný květnový release desek Olivie Rodrigo a Twenty One Pilots? Piloti zůstanou v hangáru

15. 4. 2021

43 min

Obrázek epizody On Air: Z hudebníka učitelem matematiky. Ztratili práci i peníze, přesto proměnili pandemii v šanci

On Air: Z hudebníka učitelem matematiky. Ztratili práci i peníze, přesto proměnili pandemii v šanci

15. 4. 2021

13 min

Obrázek epizody Liberatura: O mý číče, o mý hrmě, o mý rozšklebenosti. Mlíkař je román o jazyku, v němž chybí slovo pro stalking

Liberatura: O mý číče, o mý hrmě, o mý rozšklebenosti. Mlíkař je román o jazyku, v němž chybí slovo pro stalking

15. 4. 2021

39 min

Obrázek epizody Bourání: Budou domy stavět roboti? Stoprocentně, říká Federico Diaz

Bourání: Budou domy stavět roboti? Stoprocentně, říká Federico Diaz

15. 4. 2021

36 min

Obrázek epizody Návštěvníci: Říkat, že mám byt, je party-kill. Jak těžké je pro mladé lidi získat vlastní bydlení?

Návštěvníci: Říkat, že mám byt, je party-kill. Jak těžké je pro mladé lidi získat vlastní bydlení?

15. 4. 2021

21 min

Obrázek epizody On Air: Paralyzovaný anděl pomsty. Film Nadějná mladá žena je povedený debut, ale plný paradoxů

On Air: Paralyzovaný anděl pomsty. Film Nadějná mladá žena je povedený debut, ale plný paradoxů

14. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Buchty: Brazílie neznamená jen karnevaly, Paula Coelha, depilaci a modlení

Buchty: Brazílie neznamená jen karnevaly, Paula Coelha, depilaci a modlení

14. 4. 2021

37 min

Obrázek epizody Houpačky: V mých hodinách je řev. Řvu já, řvou žáci a funguje to skvěle, říká Zlatý Ámos Tomáš Pírek

Houpačky: V mých hodinách je řev. Řvu já, řvou žáci a funguje to skvěle, říká Zlatý Ámos Tomáš Pírek

14. 4. 2021

21 min

Obrázek epizody Ektoplasma: Autor předlohy filmu Příchozí Ted Chiang vypráví o golemech i nahlížení do vlastní hlavy

Ektoplasma: Autor předlohy filmu Příchozí Ted Chiang vypráví o golemech i nahlížení do vlastní hlavy

14. 4. 2021

6 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Kateřina Kaira Hrachovcová: Dlouho jsem neměla prejt

Brambora s vejcem: Kateřina Kaira Hrachovcová: Dlouho jsem neměla prejt

14. 4. 2021

16 min

Obrázek epizody Šatníky: Když se cítíš dobře, je jedno, co máš na sobě, věří designér Jan Smejkal

Šatníky: Když se cítíš dobře, je jedno, co máš na sobě, věří designér Jan Smejkal

13. 4. 2021

25 min

Obrázek epizody Podhoubí: Vyběhnout na vrchol hory a selfíčko. Ničí českou krajinu overtourismus?

Podhoubí: Vyběhnout na vrchol hory a selfíčko. Ničí českou krajinu overtourismus?

13. 4. 2021

27 min

Obrázek epizody On Air: Hudební žánry zanikají. Doufám, že pop bude za 10 let znít úplně jinak, říká publicista Karel Veselý

On Air: Hudební žánry zanikají. Doufám, že pop bude za 10 let znít úplně jinak, říká publicista Karel Veselý

13. 4. 2021

5 min

Obrázek epizody Balanc: Jóga nás může znovu propojit se naším tělem a prožíváním. Svět může být barevnější a šťavnatější

Balanc: Jóga nás může znovu propojit se naším tělem a prožíváním. Svět může být barevnější a šťavnatější

13. 4. 2021

22 min

Obrázek epizody Tip: Tip Karolíny Vránkové: Vyrazte na pražskou Kampu na finálové práce Czech Grand Design 2020

Tip: Tip Karolíny Vránkové: Vyrazte na pražskou Kampu na finálové práce Czech Grand Design 2020

13. 4. 2021

1 min

Obrázek epizody Fenomem: Můj děda bejval pěknej pořízek! Proč nás baví falešné fotky prarodičů?

Fenomem: Můj děda bejval pěknej pořízek! Proč nás baví falešné fotky prarodičů?

12. 4. 2021

4 min

Obrázek epizody Zkouškový: Ve Zkouškovým mě bavilo hnát postavu do extrémů, říká herečka a influencerka Gabriela Heclová

Zkouškový: Ve Zkouškovým mě bavilo hnát postavu do extrémů, říká herečka a influencerka Gabriela Heclová

12. 4. 2021

23 min

Obrázek epizody On Air: Intriky při sexu i vyvrhování jelena. Seriál Hra o trůny je s námi deset let

On Air: Intriky při sexu i vyvrhování jelena. Seriál Hra o trůny je s námi deset let

12. 4. 2021

24 min

Obrázek epizody On Air: „Jsem unavená a demotivovaná.“ Studenti a studentky po zmatku s maturitou čekají, kdy už to skončí

On Air: „Jsem unavená a demotivovaná.“ Studenti a studentky po zmatku s maturitou čekají, kdy už to skončí

12. 4. 2021

8 min