Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Tribuna: Český fotbal před klíčovými volbami. Co se změní a kdo má šanci vyhrát?

Tribuna: Český fotbal před klíčovými volbami. Co se změní a kdo má šanci vyhrát?

28. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Opilý Brňan zvládl jen ležet a teenager si vykopal jeskyni. To jsou nej zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Opilý Brňan zvládl jen ležet a teenager si vykopal jeskyni. To jsou nej zprávy minulého týdne

28. 5. 2021

13 min

Obrázek epizody Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Vydejte se do Jáchymova a poznejte krutý příběh těžby uranu

Tip: Výletní tip Ladislava Zibury: Vydejte se do Jáchymova a poznejte krutý příběh těžby uranu

28. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody On Air: I hospodářská zvířata jsou vnímající bytosti. EU směřuje k zákazu chovu v klecích

On Air: I hospodářská zvířata jsou vnímající bytosti. EU směřuje k zákazu chovu v klecích

28. 5. 2021

21 min

Obrázek epizody On Air: Vytvářím rozšířenou přírodu, říká finalistka Ceny Jindřicha Chalupeckého Anna Ročňová

On Air: Vytvářím rozšířenou přírodu, říká finalistka Ceny Jindřicha Chalupeckého Anna Ročňová

27. 5. 2021

9 min

Obrázek epizody Velký čísla: Lil Nas Xovi ruply kalhoty a Bella Poarch dokazuje, že vstup tiktokera do popu může být důstojný

Velký čísla: Lil Nas Xovi ruply kalhoty a Bella Poarch dokazuje, že vstup tiktokera do popu může být důstojný

27. 5. 2021

43 min

Obrázek epizody Houpačky: Lze připravovat dítěti plnohodnotnou veganskou stravu? Odborníci shrnují pro a proti

Houpačky: Lze připravovat dítěti plnohodnotnou veganskou stravu? Odborníci shrnují pro a proti

27. 5. 2021

32 min

Obrázek epizody Buchty: Podívat se někomu do očí dá člověku zabrat. Flirtování je makačka, ale někdy se vyplatí

Buchty: Podívat se někomu do očí dá člověku zabrat. Flirtování je makačka, ale někdy se vyplatí

26. 5. 2021

30 min

Obrázek epizody On Air: Když jdeš spát a probudíš se v Laponsku. Do Evropy se vrací noční vlaky, doslova cestování snů

On Air: Když jdeš spát a probudíš se v Laponsku. Do Evropy se vrací noční vlaky, doslova cestování snů

26. 5. 2021

7 min

Obrázek epizody Bourání: Neopravujte roubenky montážní pěnou. S architektem Tomáš Eflerem o venkovské architektuře

Bourání: Neopravujte roubenky montážní pěnou. S architektem Tomáš Eflerem o venkovské architektuře

26. 5. 2021

37 min

Obrázek epizody On Air: Pracovní vykořisťování? Novodobému otroctví se v Česku daří, varuje novinářka Pavla Holcová

On Air: Pracovní vykořisťování? Novodobému otroctví se v Česku daří, varuje novinářka Pavla Holcová

26. 5. 2021

20 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Imitátor Václav Faltus: Mně to je úplně jedno, jestli houska, nebo rohlík

Brambora s vejcem: Imitátor Václav Faltus: Mně to je úplně jedno, jestli houska, nebo rohlík

26. 5. 2021

13 min

Obrázek epizody Podhoubí: Na návštěvě záchranné stanice živočichů. Na jaře je každé třetí zvíře odebráno z přírody zbytečně

Podhoubí: Na návštěvě záchranné stanice živočichů. Na jaře je každé třetí zvíře odebráno z přírody zbytečně

25. 5. 2021

25 min

Obrázek epizody Balanc: Jedináčci, prostřední děti a mamánci. Sourozenecké vztahy jsou nejdelší, které máme

Balanc: Jedináčci, prostřední děti a mamánci. Sourozenecké vztahy jsou nejdelší, které máme

25. 5. 2021

28 min

Obrázek epizody Tip: Tip Terezie Kovalové: Zajděte na Open Air Lucerna Music Baru nebo festival Cool v plotě

Tip: Tip Terezie Kovalové: Zajděte na Open Air Lucerna Music Baru nebo festival Cool v plotě

25. 5. 2021

1 min

Obrázek epizody On Air: Opakování, řád a kostka ledu za krk. Jak se nejlépe učit a zvládnout zkouškové období?

On Air: Opakování, řád a kostka ledu za krk. Jak se nejlépe učit a zvládnout zkouškové období?

24. 5. 2021

8 min

Obrázek epizody Fenomem: Charlie mě kousnul. Patří legendární kousací incident do muzea kyberumění?

Fenomem: Charlie mě kousnul. Patří legendární kousací incident do muzea kyberumění?

24. 5. 2021

5 min

Obrázek epizody Brrrap: Zakladatel labelu TyNikdy Idea: Jana Kirschner mě ve studiu dusila, děkuju jí za to

Brrrap: Zakladatel labelu TyNikdy Idea: Jana Kirschner mě ve studiu dusila, děkuju jí za to

24. 5. 2021

29 min

Obrázek epizody Balanc: Příběh Jany: Přitahovali ji nedostupní muži, myslela si, že je zlomí. Teď se učí mít ráda samu sebe

Balanc: Příběh Jany: Přitahovali ji nedostupní muži, myslela si, že je zlomí. Teď se učí mít ráda samu sebe

24. 5. 2021

15 min

Obrázek epizody Hergot!: Básnířka Iljašenko o dospívání ve fundamentalistické církvi: Musela jsem se vzdát vzpomínek a tužeb

Hergot!: Básnířka Iljašenko o dospívání ve fundamentalistické církvi: Musela jsem se vzdát vzpomínek a tužeb

24. 5. 2021

48 min

Obrázek epizody Pochlap se: Patrik Eliáš: Konec hokejové kariéry jsem zvládl dobře, energii se teď snažím dávat správným směrem

Pochlap se: Patrik Eliáš: Konec hokejové kariéry jsem zvládl dobře, energii se teď snažím dávat správným směrem

23. 5. 2021

45 min

Obrázek epizody Casablanca: Blízký východ je pestrá mozaika světů. Žádný z nich není černobílý, říká arabistka a cestovatelka

Casablanca: Blízký východ je pestrá mozaika světů. Žádný z nich není černobílý, říká arabistka a cestovatelka

23. 5. 2021

39 min

Obrázek epizody Čelisti: Všichni si polibte! Ewan McGregor podává životní výkon v roli egocentrického návrháře Halstona

Čelisti: Všichni si polibte! Ewan McGregor podává životní výkon v roli egocentrického návrháře Halstona

22. 5. 2021

41 min

Obrázek epizody Quest: Fenomén boomer shooters. Mají staré střílečky dnešním hráčům ještě co nabídnout?

Quest: Fenomén boomer shooters. Mají staré střílečky dnešním hráčům ještě co nabídnout?

21. 5. 2021

52 min

Obrázek epizody Tribuna: Novozélandské ragby v problémech. Zaprodají All Blacks duši nebo se očistí?

Tribuna: Novozélandské ragby v problémech. Zaprodají All Blacks duši nebo se očistí?

21. 5. 2021

22 min