Pro přehrání dalších podcastů se prosím registrujte.

Aplikace je ZDARMA. Váš email potřebujeme pouze k tomu, abychom vám mohli vybírat podcasty přesně na míru. Budete moci odebírat podcasty, hledat osobnosti a témata napříč podcasty, aby vám neunikl žádný zajímavý rozhovor.

Vyzkoušejte vaše osobní rádio. Děkujeme, Team Youradio Talk.

Obrázek epizody Brambora s vejcem: No-hit wonders. Poslechněte si fiktivní telefonický rozhovor s člověkem, který nezvedl telefon

Brambora s vejcem: No-hit wonders. Poslechněte si fiktivní telefonický rozhovor s člověkem, který nezvedl telefon

4. 8. 2021

37 min

Obrázek epizody Urny: Hesla kampaní nebo barva polobotek? Jak se vyznat a rozhodnout ve volbách? Začíná série Urny

Urny: Hesla kampaní nebo barva polobotek? Jak se vyznat a rozhodnout ve volbách? Začíná série Urny

4. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Podhoubí: Voda všechno propojuje. Hydrobiolog varuje před splašky, které při deštích tečou do řek

Podhoubí: Voda všechno propojuje. Hydrobiolog varuje před splašky, které při deštích tečou do řek

3. 8. 2021

24 min

Obrázek epizody Kompot: Kurková, Porizkova, Soukupová, Houdová. Jak vlivné jsou české modelky žijící v zahraničí?

Kompot: Kurková, Porizkova, Soukupová, Houdová. Jak vlivné jsou české modelky žijící v zahraničí?

3. 8. 2021

43 min

Obrázek epizody Balanc: Nestyďte se za to, kdo jste, soucitně to přijměte. Bránit se nepříjemným pocitům se nevyplatí

Balanc: Nestyďte se za to, kdo jste, soucitně to přijměte. Bránit se nepříjemným pocitům se nevyplatí

3. 8. 2021

23 min

Obrázek epizody On Air: Centrum patří všem! Chemické divadlo v centru Prahy chce okouzlit i aktivizovat. Vydejte se do Zlaté

On Air: Centrum patří všem! Chemické divadlo v centru Prahy chce okouzlit i aktivizovat. Vydejte se do Zlaté

3. 8. 2021

7 min

Obrázek epizody Tip: Tip Karolíny Vránkové: Zajděte na 7. ročník festivalu Open House Praha

Tip: Tip Karolíny Vránkové: Zajděte na 7. ročník festivalu Open House Praha

3. 8. 2021

2 min

Obrázek epizody Fenomem: Potkali se na premiéře v Cannes. Ikonické foto čtveřice herců zrodilo mem

Fenomem: Potkali se na premiéře v Cannes. Ikonické foto čtveřice herců zrodilo mem

2. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody On Air: Vince Vaughn jako vraždící středoškolačka. Hororová komedie Slečna bestie je zábavná oddechovka

On Air: Vince Vaughn jako vraždící středoškolačka. Hororová komedie Slečna bestie je zábavná oddechovka

2. 8. 2021

4 min

Obrázek epizody Pochlap se: Umělec David Gaberle: Hledám způsob, jak se učit vnímat svět. Strachem ze smrti jsem hnaný dopředu

Pochlap se: Umělec David Gaberle: Hledám způsob, jak se učit vnímat svět. Strachem ze smrti jsem hnaný dopředu

1. 8. 2021

50 min

Obrázek epizody Hergot!: Pročpak mu říkáš vole ontologické pole? O Jirousově spiritualitě s Martinem C. Putnou

Hergot!: Pročpak mu říkáš vole ontologické pole? O Jirousově spiritualitě s Martinem C. Putnou

1. 8. 2021

39 min

Obrázek epizody Casablanca: Syrová a nádherně různorodá. O životě v Etiopii vypráví Petra Antošová

Casablanca: Syrová a nádherně různorodá. O životě v Etiopii vypráví Petra Antošová

1. 8. 2021

41 min

Obrázek epizody Čelisti: Krev, pot a výkaly. Štáfek a Kozub infikují mainstreamovou komedii brakem i trapnem

Čelisti: Krev, pot a výkaly. Štáfek a Kozub infikují mainstreamovou komedii brakem i trapnem

30. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody Tribuna: Nejdražší olympiáda v historii. Jaké jsou výhledy do budoucnosti olympijských her?

Tribuna: Nejdražší olympiáda v historii. Jaké jsou výhledy do budoucnosti olympijských her?

30. 7. 2021

28 min

Obrázek epizody On Air: LGBTIQ lidi prochází coming outem celý život, říká ředitel festivalu Prague Pride Tom Bílý

On Air: LGBTIQ lidi prochází coming outem celý život, říká ředitel festivalu Prague Pride Tom Bílý

30. 7. 2021

15 min

Obrázek epizody Mikrovlnky: Spermobanka soutěží o nejlepší matroš a Brňan šermoval šroubovákem. To jsou zprávy minulého týdne

Mikrovlnky: Spermobanka soutěží o nejlepší matroš a Brňan šermoval šroubovákem. To jsou zprávy minulého týdne

30. 7. 2021

14 min

Obrázek epizody Diagnóza F: Bál jsem se, že si mě partnerka chce připravit k večeři, říká muž o své zkušenosti se schizofrenií

Diagnóza F: Bál jsem se, že si mě partnerka chce připravit k večeři, říká muž o své zkušenosti se schizofrenií

30. 7. 2021

23 min

Obrázek epizody Tip: Hudební tip: Vítězové Startéru Méta Monde jedou na dovolenkové vlně francouzského indie

Tip: Hudební tip: Vítězové Startéru Méta Monde jedou na dovolenkové vlně francouzského indie

30. 7. 2021

2 min

Obrázek epizody Bourání: Jak se žije v domě širokém jen 2,5 metru? Skoro nikdo to nedá, říká architekt Petr Stolín

Bourání: Jak se žije v domě širokém jen 2,5 metru? Skoro nikdo to nedá, říká architekt Petr Stolín

29. 7. 2021

40 min

Obrázek epizody On Air: Sem za tebou nikdo nedoleze. Skejťáci z Budějic občas zmizí v lese – na osadu Zlatý zbuch

On Air: Sem za tebou nikdo nedoleze. Skejťáci z Budějic občas zmizí v lese – na osadu Zlatý zbuch

29. 7. 2021

18 min

Obrázek epizody Velký čísla: Pohádková telenovela Camily Cabello a rap o sójových bobech

Velký čísla: Pohádková telenovela Camily Cabello a rap o sójových bobech

29. 7. 2021

39 min

Obrázek epizody Liberatura: Už jsem měl po krk destruktivity. Román Díkůvzdání se tváří jako dystopie, ale je to román o naději

Liberatura: Už jsem měl po krk destruktivity. Román Díkůvzdání se tváří jako dystopie, ale je to román o naději

29. 7. 2021

43 min

Obrázek epizody Brambora s vejcem: Katarzia: O beruškách vlastně vůbec nic nevíme

Brambora s vejcem: Katarzia: O beruškách vlastně vůbec nic nevíme

29. 7. 2021

16 min

Obrázek epizody Buchty: Jaký je život drag queen? Odlíčit se může trvat hodiny, našetřit na paruku měsíce

Buchty: Jaký je život drag queen? Odlíčit se může trvat hodiny, našetřit na paruku měsíce

28. 7. 2021

59 min

Obrázek epizody On Air: Ať to zní trochu jinak! Vítězové Startéru Méta Monde na koncertech rádi experimentují

On Air: Ať to zní trochu jinak! Vítězové Startéru Méta Monde na koncertech rádi experimentují

28. 7. 2021

25 min